Unde s-a angajat acum soțul Oanei Roman, după ce a fost șofer la o florărie. Acum e șef

Publicat: 20/04/2019 | 11:10

S-a aflat unde s-a angajat acum soțul Oanei Roman, după ce a fost șofer la o florărie. Oana Roman a fost cea care a dat totul din casă!

După ce a plecat de la florăria unde lucra ca șofer, pe strada lui Marius Elisei a răsărit soarele! Soțul Oanei Roman și-a găsit acum un job de manager la o spălătorie de haine și este extrem de încântat de noua funcție. Asta în ciuda faptului că numcește mult. Însă atunci când te duci la muncă din plăcere, nici nu simți cum trece timpul. (CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN A INTRAT LA DIETĂ! CUM ARATĂ MENIUL EI)

“Fetița este bine, este la grădiniță acum. Marius este la serviciu mai tot timpul acum, de la începutul anului este manager la o firmă ce curăță hainele. Muncește cam mult, am zile în care mă enervez uneori, dar îl înțeleg, pentru că îi place ceea ce face, pleacă dimineața pe la 8.30 și vine seara pe la ora 19.00, ceea ce înseamnă că în fiecare zi eu trebuie să o iau și să o duc pe Iza la grădiniță. Firma unde lucrează Marius este pe locul 17 în lume, au primit și premiu pentru cele mai bune servicii din România în acest domeniu”, a spus Oana Roman pentru click.ro.

Oana Roman şi Marius Elisei, nuntă și botez în urmă cu cinci ani

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014 și de atunci sunt de nedespărțit. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier Petre Roman a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariană şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame. (VEZI ȘI: OANA ROMAN, MESAJ EMOȚIONANT PENTRU MAMA EI: ”DATORITĂ ȚIE SUNT CEEA CE SUNT…”)

Citește și...