Acasă » Exclusiv » Unul dintre cei mai bogați români a divorțat în secret, iar CANCAN.RO are detalii uluitoare din timpul mariajului: el a controlat-o cu banii, ea l-a găsit cu amantele

Unul dintre cei mai bogați români a divorțat în secret, iar CANCAN.RO are detalii uluitoare din timpul mariajului: el a controlat-o cu banii, ea l-a găsit cu amantele

De: Adrian Nicolae 25/07/2023 | 23:40

Simion-Andrei Mureșan, unul dintre cei mai discreți milionari ai României, fondator al Electrogruop SA din Cluj și numit, în cercurile de afaceri, ”Stăpânul fibrei optice”, a divorțat ”discret” după 17 ani de căsătorie, iar fosta sa parteneră de viață îl acuză că a ”ajustat” convenția de partaj în așa fel încât a păstrat 95% din averea de peste 40 de milioane de euro. CANCAN.RO a aflat și detaliile uluitoare din timpul mariajului, pe care vi le prezintă, în exclusivitate: afaceristul avea accese de nervozitate, soția l-a prins cu altele și a urmat divorțul.

Primele informații surprizătoare dintr-o poveste de viață care, la un moment dat, s-a încheiat prin despărțirea soților au fost prezentate de Gândul, în exclusivitate (toate detaliile AICI).

Simion-Adrian Mureșan este considerat un afacerist de primă mână în România și, alături de fratele său, Teofil Mureșan, coordonează un grup de firme cu cifre de afaceri respectabile.

Dincolo de asta, însă, Nicoleta-Ramona Mureșan, fosta soție a omului de afaceri, lansează acuzații grave și a solicitat instanței de judecată să declare nulă convenția de partaj semnată, în fața notarului, în anul 2016. Procesul a început în anul 2017, iar evenimentele se află, încă, în derulare.

Simion-Adrian Mureșan este acuzat că a alcătuit convenția de partaj exact așa cum a dorit, că nu au fost trecute toate activele familiei pe listă, iar operele de artă ale familiei, tablouri celebre, sculpture etc., în valoare de peste un milion de euro, nu au ajuns la partaj. Ar fi vorba, potrivit acuzațiilor ex-soției milionarului clujean, de ” vicierea consimțământului său”, iar CANCAN.RO prezintă, în exclusivitate, informații-șoc din culisele acestui proces păstrat, până acum, departe de ochii opiniei publice.

Totul a început cu o poveste de iubire pe care părinții fetei nu au acceptat-o

Potrivit informațiilor noastre, Simion-Andrei și Nicoleta-Ramona Mureșan s-au cunoscut în anul 1998, la puțin timp după ce fata devenea majoră. Actualul milionar era mai mare cu opt ani decât viitoarea soție, iar tânăra, proaspăt absolventă de liceu, începuse să lucreze ca secretară în cadrul unei societăți comerciale.

Simion Mureșan intermedia, la acea vreme, vânzări/cumpărări de mașini, locuia în chirie, iar Nicoleta-Ramona stătea la părinți. Surse din anturajul celor doi au declarat că se vedeau zilnic, tânăra ajutându-și viitorul soț la înmatricularea mașinilor pe care el le aducea în România, numai că, din cauza diferenței de vârstă, părinții ei au fost împotriva relației.

(CITEȘTE ȘI: DIVORŢ RĂSUNĂTOR ÎN MUZICA ROMÂNEASCĂ! O CÂNTĂREAŢĂ DE MUZICĂ POPULARĂ S-A DESPĂRŢIT DUPĂ 12 ANI. AR FI FOST MALTRATATĂ DE FOSTUL SOŢ)

Nicoleta-Ramona nu s-a lăsat influențată de părinți, dar a ascuns, pentru un timp, că relația tindea spre permanentizare. Ca la începtul oricărei relații în care iubirea joacă un rol principal, cei doi încercau să-și petreacă împreună fiecare zi, găteau sau ieșeau în oraș.

Ulterior, în anul 1999, Nicoleta-Ramona a rămas însărcinată cu primul copil al viitorului cuplu, s-a mutat împreună cu Simion Mureșan într-o garsonieră, acesta fiind și momentul în care părinții tinerei au fost anunțați de Simion Mureșan că urmează să fie bunici. Nicoleta-Ramona era cea care avea grijă de casă și se ocupa de tot ceea ce implica asta, spun sursele CANCAN.RO.

Simion Mureșan controla banii familiei și avea accese de nervozitate. De ce a aruncat o pereche de pantofi pe geam

Simion Mureșan și Nicoleta-Ramona s-au căsătorit pe 16 octombrie 1999, după ce bărbatul a devenit asociat unic la Electrogrup SA, preluând părțile sociale ale fratelui său și ale unui alt asociat.

Cu banii primiți la nuntă, între timp, și părinții tinerei se obișnuiseră cu ideea că Simion și Nicoleta urmau să fie împreună, cu acte legale. Cei doi tineri căsătoriți au cumpărat un apartament, renovându-l, iar ”de bază” – bucătărie, dormitor, precum și perdelele, draperiile și covoarele – a fost cumpărat de soacra viitorului milionar Simion Mureșan.

Fiica mare a cuplului s-a născut la începutul lunii noiembrie a anului 1999, iar Nicoleta-Ramona a intrat în concediu de maternitate. Firește, în această perioadă a stat acasă, iar familia nu avea posibilități materiale extraordinare, o sursă importantă pentru întreținerea familiei fiind îndemnizația de maternitate. La momentul respectiv, Simion Mureșan câștiga doar ”sume sporadice”.

Mai mult, tânăra soție era obligată de soț să noteze toate sumele pe care le cheltuia și destinația acestora. Cuplul nu beneficia de serviciile unei bone, nu deținea o mașină, iar dacă soții participau la un eveniment, mama Ramonei rămânea cu fetița.

Din informațiile CANCAN.RO, încă de la bun început au existat unele ”probleme în paradis”, legate nu numai de faptul că Simion Mureșan dorea să controleze 100% banii familiei, dar și pentru că avea unele accese de nervozitate. Într-o zi, spre exemplu, supărat pentru că soția sa nu a curățat cum trebuie o pereche de pantofi, viitorul milionar Simion Mureșan i-ar fi aruncat pe fereastră.

Simion Mureșan, unul dintre cei mai discreți milionari ai României, i-a făcut zile fripte primei soții

Amanta nr. 1 | Simion Mureșan, ”prins” într-o relație extraconjugală

Cel de-a doilea copil al cuplului s-a născut în luna septembrie a anului 2002, viața de familie desfășurându-se pe aceleași coordonate potrivit cărora Nicoleta-Ramona era soția devotată care îl aștepta pe soț cu masa pusă, iar el era bărbatul pregătit pentru afaceri mari și supervizorul financiar al casei.

La îndemnul soțului – ale cărui afaceri se dezvoltau -, soția nu a mai revenit la serviciu, rămânând casnică, iar cuplul a început și construcția unei case, în contextul în care situația financiară era din ce în ce mai bună.

(NU RATA: ÎNȘELATĂ ȘI ABANDONATĂ, ANDREEA MARIN A SUFERIT UN ȘOC SENTIMENTAL MAJOR. CÂT DE MULT A AFECTAT-O PE „ZÂNĂ” EȘECUL DIN PRIMUL MARIAJ)

Problemele ar fi apărut, dezvăluie surse din anturajul fostului cuplu, în 2006, atunci când Simion-Adrian Mureșan a fost ”prins” de soție, iar o relație extraconjugală bine ascunsă a ieșit la lumină. De-a lungul ultimei perioade, soțul argumenta că trebuie să iasă singur în oraș sau este nevoit să stea târziu la birou, din cauza afacerilor, însă aceste scuze au apărut, inevitabil, într-o altă lumină.

Situația a degenerat gradual, iar discuțiile în contradictoriu legate de vânzarea apartamentului – Simion Mureșan ar fi dorit să îl vândă unor fini, iar soția nu era de acord – au culminat cu agresarea fizică a Nicoletei. Martorii de la masa de Paște au observat, atunci, urme pe față, iar Nicoleta-Ramona a spus că s-a lovit în ușa de la mașină.

Amanta nr. 2 | Cuplul Mureșan, sub spectrul divorțului

După acest episod, cuplul s-a mutat într-o locuință nouă – casă și teren de peste 1.100 metri pătrați -, dar lucrurile nu au revenit la normalitate. Controlul financiar exercitat de Simion Mureșan ar fi fost total, iar soția a fost cea care avea grijă de fete și de gospodărie, inclusiv grădinărit. Dacă avea nevoie de bani, Nicoleta-Ramona trebuia să îi ceară soțului, toate sumele urmând a fi ”contabilizate” prin prezentarea de bonuri și facturi.

În același timp, Simion-Adrian Mureșan ar fi controlat-o permanent, inclusiv telefonic, pe soția sa, verificând dacă este acasă, dacă mâncarea a fost gătită sau, în cazul în care aceasta nu era găsită la domiciliu, dacă are o explicație pentru ieșirea din casă. Cercul de prieteni ai Nicoletei ar fi devenit din ce în ce mai restrâns. În schimb, familia Mureșan avea în cercul de prieteni doar parteneri de afaceri ai soțului, iar organizarea unor întâlniri și mese era un laitmotiv.

În astfel de condiții, relația dintre omul de afaceri Simion Mureșan și soția s-a deteriorat permament, iar în anul 2010 s-a pus și problema divorțului. Totuși, în scenariu ar fi intervenit Teofil Mureșan, fratele și partenerul de afaceri al lui Simion Mureșan, acesta spunând că un divorț nu ar face decât rău afacerilor comune.

Au urmat câteva vacanțe, semne de îmbunătățire a relației, numai că, la sfârșitul anului 2011, ar fi apărut o altă relația extraconjugală a omului de afaceri care a fondat Electrogrup SA. Paradoxal, relația a continuat, cei doi au fost împreună și într-o vacanță, iar omul de afaceri a suferit și o intervenție chirurgicală în anul 2012, soția fiindu-i alături. Totuși, după încă o vacanță-surpriză, oferită chiar de soție, atmosfera conjugală s-a înrăutățit. În timpul vacanței, Simion Mureșan coresponda prin mesaje cu amanta nr. 2, iar soția a luat decizia de a nu mai accepta să fie controlată și a început să-și facă propriul program cotidian.

Milionarul Mureșan, o cascadă de relații extraconjugale și decizia tranșantă a soției

Sursele CANCAN.RO dezvăluie că la începutul anului 2014 soții Mureșan nu mai erau ”legați” decât printr-o relație pe hârtie, iar aventurile extraconjugale ale omului de afaceri s-au înmulțit.

În astfel de condiții, soția ar fi părăsit dormitorul comun și s-ar fi mutat în mansarda imobilului, iar sprijinul acordat soțului, herghelie, podgorie, administrarea restaurantului Boema, Nicoleta-Ramona înființând o societate pentru organizare de evenimente, societate a cărei logistică a fost folosită gratuit la toate evenimentele restaurantului, a încetat.

În luna februarie a anului 2016, soția omului de afaceri și-a anunțat retragerea din toate afacerile, cu toate că Simion Mureșan ar fi instatat ca aparențele să fie păstrate.

În ultimă instanță, soția lui Simion Mureșan ar fi transmis că doar ea s-a ocupat, de-a lungul timpului, de creșterea și îngrijirea celor două fiice, în timp ce soțul său ar fi avut o atitudine distantă față de ele.

Omul de afaceri nu le-a dus la școală sau la grădiniță, nu a participat la zilele lor de naștere, nu a mers cu ele în parc sau la film, doar mama fiindu-le alături. E drept, cadourile din partea lui nu au lipsit, lăsând fiicelor o libertate chiar prea mare de mișcare. Totul ar fi doar rezultatul dorinței lui Simion Mureșan de a lua decizii pentru toți cei din jurul său, de a-i recompensa pe cei care îi ascultă deciziile, chiar cu riscul de a cădea pradă unor profitori.

Aceleași surse mai dezvăluie că omul de afaceri Simion Mureșan, fondatorul Electrogrup SA și parsonaj-central al unui grup financiar din care fac parte companii cu cifre de afaceri respectabile, i-a rămas ”dator” fostei soții – dincolo de partajul care a ridicat numeroase semne de întrebare – și cu 500.000 de euro pe care îi promisese pentru achiziționarea unei case în care să locuiască fosta parteneră de viață și cele două fiice.

După despărțire, Nicoleta-Ramona, fosta soție a milionarului Simion Mureșan, s-a mutat în chirie, împreună cu cele două fete, luând din casa în care a trăit cu omul de afaceri doar bunurile personale.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Lucrează de 12 ani în presa centrală și este autorul unor investigații jurnalistice centrate pe domeniul Justiției, dar și pe conexiunile dintre mediul politic și cel de afaceri. S-a alăturat echipei CANCAN în anul 2019, în prezent fiind citeste mai mult
Parteneri
Bancul de vineri | Femeile la dietă
Bancul de vineri | Femeile la dietă
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Anamaria Prodan, declarații explozive: „Se agață disperați de mine”! S-a aflat că Reghe vrea să-l cheme pe Alexa martor în proces
Anamaria Prodan, declarații explozive: „Se agață disperați de mine”! S-a aflat că Reghe vrea să-l...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Horoscop chinezesc de weekend, 4 - 5 mai 2024: Zodia care vrea să exploreze mediul înconjurător
Horoscop chinezesc de weekend, 4 - 5 mai 2024: Zodia care vrea să exploreze mediul...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă. „Primul sărut e urât să fie dintr-o provocare.”
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar avem un surplus uriaș de carne. Alte țări ne plătesc bani grei pentru el
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar...
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se vor bate toți străinii
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se...
Regula OBLIGATORIE pentru toți românii! S-a anunțat astăzi, 3 Mai
Regula OBLIGATORIE pentru toți românii! S-a anunțat astăzi, 3 Mai
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Este obligatoriu pentru absolut toți românii. Se aplică în toată România
Este obligatoriu pentru absolut toți românii. Se aplică în toată România
Vremea în noaptea de Înviere și în prima zi de Paște. Prognoza meteo actualizată
Vremea în noaptea de Înviere și în prima zi de Paște. Prognoza meteo actualizată
Cine câștigă Survivor All Stars 2024. El ia marele premiu de 100.000 de euro, de la Pro TV
Cine câștigă Survivor All Stars 2024. El ia marele premiu de 100.000 de euro, de...
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
"Modul direct de a spune lucrurile". Cum a reacționat Elena Gheorghe după ce Dana Budeanu...
Carmen Tănase, diagnosticată cu tumoră pe măduvă. A descoperit boala gravă printr-o întâmplare: „Dumnezeu mă iubește”
Carmen Tănase, diagnosticată cu tumoră pe măduvă. A descoperit boala gravă printr-o întâmplare: „Dumnezeu mă...
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl așteptau
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl...
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc, bogății, relații noi și multe oportunități pentru acești nativi
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc,...