Urma nunta, dar s-a răzgândit! Prima brățară tăiată în acest sezon de la “Insula Iubirii”

Publicat: 15/09/2018 | 13:33

După doar câteva zile petrecute alături de ispite, pe insula fetelor se ia și prima decizie categorică din acest sezon! Una dintre brățări va fi tăiată, iar cu acest gest una dintre relații se va încheia, mâine seară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Citește și: Dani Mocanu, reacție virulentă! Manelistul l-a făcut praf pe concurentul de la Insula Iubirii care a declarat că își bate iubita

Un bonfire la care Mirela și Mari se întâlnesc cu ispitele Irina și Nico, cele care le-au atras atenția partenerilor lor, pare să aducă mai mult clarificare în viețile celor două concurente.

Citește și: Mirela Baniaș de la “Insula Iubirii”, mărturii înfiorătoare: “Tatăl lui a murit spânzurandu-se”. Legătura neștiută dintre brunetă și un criminal în serie

După o noapte albă cauzată de noi detalii aflate de pe insula băieților, zorii zilei aduc și o decizie categorică la Minitel, acolo unde prima brățară tăiată marchează și finalul unei relații. “O secundă nu mă așteptam la asta”, va spune cu dezamăgire concurenta.

Citește și: Hannelore, dans senzual în fața ispitelor masculine de la “Insula Iubirii”. Era furioasă pentru ce a făcut logodnicul ei

 “Insula Iubirii” – sezonul 4, episodul de duminică, 16 septembrie 2018

Cui aparține decizia, telespectatorii pot afla mâine seară, într-un nou episod “Insula Iubirii”, de la ora 20.00, la Antena 1.

Cel de-al patrulea sezon al celui mai fierbinte reality-show din această toamnă, “Temptation Island – Insula iubirii”, aduce telespectatorilor noi povești de viață, noi ispite și situații complet neașteptate și nemaintâlnite în sezoanele anterioare. Emisiunea e prezentată de Radu Vâlcan.

Citește și...