Usain Bolt a fost confirmat cu virusul COVID-19! Atletul este asimptomatic și se află în carantină

Autor:
Publicat: 26/08/2020 | 10:52
Usain Bolt a fost confirmat cu virusul COVID-19! Atletul este asimptomatic și se află în carantină

Atletul jamaican Usain Bolt a fost infectat cu virusul COVID-19. Anunțul a fost făcut de agentul său, Ricky Simms, care a declarat că stare acestuia este una bună.

Cel mai titrat atlet din istoria Jocurilor Olimpice în proba de sprint și-a făcut testul COVID în urma unor speculații apărute în presă, iar din păcate rezultatul a fost pozitiv.

„Testul Covid-19 este pozitiv, dar Usain nu resimte niciun simptom”, a scris Ricky Simms, agentul lui Bolt, într-un mail trimis unui postului american de televiziune.

Luni, fostul atlet a anunţat pe Instagram că a intrat în carantină în aşteptarea rezultatului testului pentru Covid-19 efectuat sâmbăta trecută. (CITEȘTE ȘI: ANTONIO BANDERAS A ANUNȚAT CĂ ESTE POZITIV COVID-19. PRIMELE DECLARAȚII ALE MARELUI ACTOR)

„M-am trezit că toată lumea, m-am uitat pe reţelele de socializare unde se spunea că am Covid-19. Am făcut un test sâmbătă pentru a părăsi Jamaica, întrucât am nişte treburi de rezolvat. Încerc să fiu responsabil. Deci voi rămâne aici, în siguranţă. În plus, eu nu prezint niciun simptom.

Voi sta în carantină în aşteptarea confirmării pentru a vedea care este protocolul stabilit de Ministerul Sănătăţii. Voi contacta prietenii care au fost în contact cu mine ca să-i avertizez şi să fie calmi”, a declarat Bolt.

Usain Bolt, petrecere controversată

Recent, Usain Bolt a împlinit 34 de ani, iar pentru a marca evenimentul a dat o petrecere la care au fost prezente mai multe nume celebre. Conform publicaţiei Jamaica Gleaner, acesta a fost prezent vineri la o petrecere prilejuită de împlinirea vârstei de 34 de ani, la care au fost prezente mai multe celebrităţi, între care fotbaliştii Raheem Sterling (Manchester City) şi Leon Bailey (Bayer Leverkusen). (VEZI ȘI: J BALVIN, DIAGNOSTICAT CU NOUL CORONAVIRUS. MĂRTURISIRILE ÎNGROZITOARE: „NU ESTE O GLUMĂ”)

Însă petrecerea a fost unu controversată, mai multe fotografii şi imagini de la această petrecere au devenit virale pe reţelele de socializare pentru că participanţii nu au respectat nicio regulă de prevenire a răspândirii virusului. În imaginile din mediul online toți participanții apar fără mască, iar de distanțare socială nici nu a fost vorba.

Prim-ministrul jamaican a declarat că petrecerea în cauză va face obiectul unei anchete a poliţiei, pentru infracţiune potenţială la protocoalele sanitare.