Vă amintiți de fosta iubită a lui Radu Mazăre? Mădălina Pamfile, o mămică sexy și o soție devotată

Publicat: 11/06/2019 | 14:39

Mădălina Pamfile are la 26 de ani o viață pe care unele dintre femei doar îndrăznesc să viseze. Bruneta sexy a devenit mămică vara trecută, are o fetiță sănătoasă și frumoasă, iar tatăl micuței își răsfață comorile în fiecare zi. Vedeta a devenit cunoscută în showbizul din România, după ce s-a aflat de relația sa cu Radu Mazăre, iar în prezent, ea locuiește în Ibiza, Spania.

Citește și: Mădălina Pamfile a primit un bolid de lux roz! Cât a costat superba bijuterie pe patru roți

Mădălina Pamfile, o mămică sexy și o soție devotată

Mădălina Pamfile trăiește o poveste de dragoste alături de un milionar, a cărui identitate o ascunde în pozele pe care le face publice. La una dintre postările sale recente, vedeta a lăsat un mesaj scurt și cuprinzător: “Soţul meu nu este român şi nu îşi doreşte mediatizare”. Bruneta s-a stabilit în Spania, însă vine ori de câte ori poate în țară, iar vacanțele în locuri exotice nu lipsesc. De exemplu, de ziua partenerului său de viață, ei au mers în Maldive împreună cu mica lor prințesă; Sophia seamănă foarte mult cu vedeta.

În trecut, Mădălina Pamfile a fost căsătorită cu afaceristul timișoran Alin Bruno, însă, mariajul lor nu a rezistat decât până la mijlocul lunii octombrie 2017. După despărțire, Alin Bruno a început o relație cu Ioana Filimon, care a fost desemnată Miss România 2016. Iar la începutul lui 2018, diva s-a afișat în mod oficial cu noul ei iubit, căruia i-a dăruit o fetiță.

Ea s-a făcut remarcată în presă la scurt timp după ce și-a sărbătorit majoratul, când a început o idilă cu fostul primar al Constanței. De altfel, Mădălina Pamfile a fost numită în acea perioadă “eleva lui Radu Mazăre” și a obținut repede postul de asistentă în cadrul emisiunii moderată de Dan Capatos. Ulterior, au urmat apariţii în reviste pentru adulţi, prezentări de modă în lenjerie intimă şi multe poveşti de dragoste cu fotbalişti, care i-au rănit sentimentele.

Citește și: La 2 ani dupa ce a aparut in Playboy, s-a dezbracat din nou! Madalina Pamfile a pozat in SANII GOI, cu totul la vedere

Mădălina Pamfile, fostă asistentă TV

Mădălina Pamfile (n.: 11 aprilie 1993) are o poveste de viață foarte tristă: ea a fost părăsită de părinţii naturali şi înfiată când avea trei ani. La şapte ani, bruneta a aflat despre adopţie. În adolescență, Mădălina a fost violată. Când s-a petrecut trauma, ea avea 13 ani. Cinci ani mai târziu, fosta asistentă TV a primit şansa de a se angaja în televiziune, fiind pentru scurt timp asistenta lui Dan Capatos.

Citește și...