Văduva lui Fane Spoitoru i-a împodobit mormântul celui mai cunoscut interlop al României!

Autor: I.D.
Publicat: 21/12/2019 | 22:04

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini tulburătoare din Cimitirul Bellu, acolo unde își doarme somnul de veci și cel mai cunoscut interlop din România. Văduva i-a împodobit mormântul vestitului Fane Spoitoru. (CITEȘTE ȘI: VĂDUVA LUI FANE SPOITORU RUPE TĂCEREA LA TREI ANI DE LA MOARTEA INTERLOPULUI)

Zilele trecute,  CANCAN.RO, SITE-ul NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Elena, soția lui Fane Spoitoru, în Cimitirul Bellu din București, acolo unde a fost înmormântat ca un rege, în aprilie 2016, fostul lider al lumii interlope din România. (NU RATA: WHAT’S UP, EVACUAT DE BODYGUARZII DE LA NUBA & BĂGAT ÎNTR-UN TAXI!)

De mai bine de trei ani, de când Fane Spoitoru a murit, Elena, văduva lui, merge aproape săptămânal la mormântul acestuia. Femeia care i-a fost alături, la bine și la greu, controversatului Fane, a ținut ca, de sărbători, locul de veci al soțului ei să fie împodobit.

Însoțită de o rudă, doamna Elena a mers în Cimitirul Bellu și s-a ocupat personal de decorarea mormântului. Mai bine de o oră, văduva și ruda acesteia  s-au străduit ca totul să fie impecabil, iar locul în care odihnește Fane Spoitoru să fie cel mai îngrijit din cimitir. (NU RATA: DE CE DIVORȚEAZĂ DE FAPT NORA TEMUTULUI INTERLOP)

Văduva lui Fane Spoitoru, la mormântul soțului ei

„L-am iubit enorm de mult pe Fane…

”Au fost trei ani extrem de grei și plini de tristețe. Plini de întrebări fără răspunsuri. O suferință imensă, pe care o duc singură. Mă consolez cu gândul că există o altă lume unde sper că o să ne întâlnim. (…) L-am iubit enorm de mult pe Fane, iar eu am simțit că el m-a iubit mai mult decât se iubea pe el. Între noi au fost sentimente ce nu se pot descrie în cuvinte. (…) În acești trei ani s-a tot speculat că mi-am refăcut viața. Nu-i nimic adevărat. Nu, nu mi-am refăcut viața. Nu am de gând să îmi refac viața.

Dacă sunt văzută în compania altor persoane, acestea sunt rude ori prieteni foarte buni de familie. Dacă am rămas singură, asta nu înseamă că trebuie să întorc spatele prietenilor. Am prieteni foarte buni în Israel, de care mă leagă foarte multe amintiri frumoase. Împreună cu prietenii noștri am petrecut multe momente frumoase. Toți cei care au l-au respectat pe el au fost aprope de mine”, declara, în urmă cu ceva timp, Elena Ion, văduva lui Fane Spoitoru, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Fane Spoitoru a murit în Israel

Fane Spoitoru a murit pe 7 aprilie 2016, într-un spital din Israel, în urma unei comoţii cerebrale. Pe numele său adevărat Ion Titişor, fostul lider al lumii interlope a mai avut probleme grave de sănătate. (NU RATA: CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ A DIVORȚAT OFICIAL ÎNAINTE DE CRĂCIUN)

Cu ani în urmă, Fane a fost diagnosticat cu o boală gravă şi a fost operat la Constanţa, de acelaşi medic care i-a salvat viaţa şi în anii ’90, când a fost împuşcat de poliţistul Nelu Florea, plutonierul căruia Spoitoru i-a tăiat mâna cu o sabie ninja.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...