Văduva lui Hugh Hefner și-a expus iubitul tinerel! Cei doi au avut parte de o vacanță romantică și nu s-au sfiit să își arate pasiunea

Autor:
Publicat: 24/07/2020 | 19:16

Model Crystal Harris, văduva lui Hugh Hefner, a trecut peste decesul soțului ei și și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat mai tânăr, pe care nu l-a ținut departe de ochii curioșilor, semn că dragostea este marea.

Crystal Harris are 34 de ani și până în 2017 a fost alături de Hugh Hefner. Relația dintre cei doi a început încă din anul 2009, când modelul avea doar 23 de ani. Deși de-a lungul timpului a fost acuzată că relația cu fostul soț a fost bazată doar pe interes, aceasta nu s-a despărțit de el până în ultima clipă. (CITEȘTE ȘI: MEL GIBSON A FOST INFECTAT CU VIRUSUL COVID-19! ACTORUL A STAT INTERNAT O SĂPTĂMÂNĂ ÎN SPITAL. CARE ESTE STARE LUI DE SĂNĂTATE)

Acum, la trei ani de la decesul lui Hugh Hefner, frumoasa blondină pare că a decis să schimbe taberele și de această dată ea este cea care are un iubit mai tânăr. Recent, Crystal Harris a fost surprinsă alături de noul iubit pe plajele din Mexic.

Crystal Harris, momente pasionale alături de noul iubit

Se pare că modelul și-a găsit fericirea în brațele unui tinerel. Aceasta a fost fotografiată în compania unui bărbat și părea că se simte extraordinar. Noul iubit al lui Crystal Harris este Nathan Levi, un inginer aerospațial, cu câțiva ani mai tânăr decât ea. (VEZI ȘI: PREMIERĂ ÎN LUMEA CINEMATOGRAFICĂ! TOM CRUISE, PRIMUL ACTOR CARE VA PLECA ÎN SPAȚIU PENTRU REALIZAREA UNUI FILM)

Cei doi au petrecut o vacanță romantică în Mexic, unde s-au bucurat de momentele petrecute împreună și nu s-au sfiit să își arate sentimentele. Îmbrățișările lungi, săruturile pasionale și zâmbetele de fericire au fost pe ordinea de zi a celor doi.

Se pare că Crystal Harris a trecut peste dispariția lui Hugh Hefner, iar singurul lucru pe care îl mai păstrează de la el este o sumă frumușică de bani. În 2018, Crystal Harris a găsit un cumpărător pentru vila din Hollywood care i-a rămas moștenire după moartea fondatorului imperiului Playboy, pe care aceasta a vândut-o pentru 5,5 milioane de dolari.