Văduva Magda Catone, declarații emoționante despre regretatul Șerban Ionescu: ”Îmi e dor de el…”

Publicat: 21/03/2019 | 22:19

Cu toate că au trecut aproape șapte ani de la moartea celebrului actor Șerban Ionescu, durerea din sufletul Magdei Catone nu a dispărut. Îndrăgita actriță a făcut mărturisiri emoționante despre cel care i-a fost soț, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Actrița Magda Catone a stat alături de regretatul actor Șerban Ionescu timp de aproximativ 30 de ani, iar, în ultimele luni de viață ale acestuia, cei doi s-au luptat într-un dureros proces de divorț.(CITEȘTE ȘI: SUPER-BUNĂCIUNEA DIN ”PLAYBOY”, TERORIZATĂ DE UN INDUSTRIAȘ MULTIMILIONAR! JUDECĂTORII AU EMIS ORDIN DE PROTECȚIE)

La aproximativ șapte ani de la moartea regretatului actor Șerban Ionescu, văduva acestuia a făcut declarații emoționante, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

”Îmi e dor de Șerban, dar la ocazii, cum e și asta (Gala Premiilor Gopo – n.r.), pot să-l văd pe peliculă. Pelicula este o formă de a nu-l uita și o accesez în momentele când simt nevoia. Dacă vreau, deseară, intru pe Google și mă întâlnesc cu el. Am făcut un festival în memoria lui Șerban. Se numește «Festivalul Șerban Ionescu» și vrea să fie un festival de teatru pentru tineret. Un festival care poate să aibă și secțiunea de film pentru tineret. Se adresează tinerilor pentru că ei sunt speranța, iar datorită lor lucrurile pot fi reconfigurate și arta noastră nu o să rămână jos”, a spus Magda Catone, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Magda Catone, declarații emoționante despre regretatul Șerban Ionescu

Sfaturi pentru noua generație de actori!

”Generația asta nouă trebuie să pună mâna să citească, să mai lase telefoanele și dacă au ocazia să călătorească. Le este de mare folos. Orice experiență, orice călătorie aduce ceva nou”, a mai mărturisit actrița.

Șerban Ionescu a fost unul dintre cei mai apreciați actori români

Șerban Ionescu, unul dintre cei mai talentați actori

Șerban Ionescu a fost unul dintre cei mai talentați și apreciați actori români, cu roluri memorabile în film și teatru. A încetat din viață pe 21 noiembrie 2012, la vârsta de 62 de ani, la Spitalul Floreasca din București. Este înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală.  Colegii artistului știau că acesta suferea de o boală neurologică. El fusese diagnosticat și cu borelioză, o boală gravă provocată de înțepătura de căpușă. (NU RATA, AICI: SOȚIA FOSTULUI FOTBALIST RUPE TĂCEREA! EXCLUDE ORICE ÎMPĂCARE + DECLARAȚII DESPRE INFIDELITĂȚI ȘI VIOLENȚE)

Magda Catone, pe numele întreg Magdalena-Marta Catone,  este o binecunoscută actriță. A absolvit Academia de Artă Teatrală și Cinematografică în anul 1982, la clasa lui Amza Pellea și a lui Ion Cojar. Telespectatorii o țin minte și dintr-o reclamă la un detergent, care a fost difuzată ani la rând pe micile ecrane. (NU RATA, AICI: CEA MAI IMPORTANTĂ PERSOANĂ DIN PRO TV ȘI-A ANUNȚAT DEMISIA! EA ERA ”FABRICA DE BANI” A POSTULUI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...