Valentin Paraschiv a murit într-un tragic accident rutier

Publicat: 15/10/2019 | 09:57

Tragicul eveniment s-a petrecut în județul Teleorman. Valentin Paraschiv, procuror în Roșiorii de Vede, se afla pe scaunul din dreapta al mașinii, iar la volan era soția sa. Procurorul Paraschiv, din nefericire, a decedat după ce mașina în care se afla s-a izbit de un tractor cu remorcă, în care se aflau baloți. Tragedia s-a produs între Putineiu și Turnu Măgurele.

Accident mortal luni noaptea pe o șosea din Teleorman. Mașina unui procuror de la Parchetul Roșiorii de Vede a intrat violent în remorca unui tractor care transporta baloți. Impactul i-a adus moartea omului legii, care se afla pe scaunul pasagerului din dreapta. Și soția, care conducea, a fost rănită grav.

Citește și:

Șoferul vinovat ar fi fugit de la locul accidentului

Din primele date, tractorul cu remorcă încărcată cu baloți ar fi fost nesemnalizat și neînmatriculat, iar șoferul s-a speriat când a văzut ce s-a întâmplat și a fugit de la locul accidentului. Impactul s-ar fi produs pe drumul dintre localitățile Turnu Măgurele și Putineiu.

Autoturismul s-a izbit violent de remorca, iar bărbatul de 53 de ani nu a mai avut nicio șansă. În urma impactului, procurorul a decedat.
Șoferul tractorului a fost găsit și este cercetat. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și continuă ancheta

În vârstă de 53 de ani, Valentin Silviu Paraschiv era procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roșiorii de Vede.

Locul accidentului în care și-a pierdut viața procurorul