Imagini hot. A bulversat traficul ”echipată” într-o pereche de pantalonași minusculi!

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 12/05/2018 | 13:00

Li s-au făcut ochii cât cepele trecătorilor și șoferilor aflați în trafic, la locul și momentul… potrivit! Roxana Vancea este tânăra vedetă care a provocat un prelung oftat pe acea stradă din Capitală. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) Cu forme perfecte și într-o costumație care dă frâu liber imaginației, Roxana a ”sărit” din mașina parcată pe marginea străzii și… Pericol de accidente!

Vedeta, îmbrăcată lejer, cu un hanorac alb subțire și un pantalonaș scurt, scurt, a coborât din mașină, și-a luat poșeta de pe bancheta din spate, moment în care a ieșit în evidență frumusețea de tatuaj de pe piciorul drept. Rezolvată treaba, a dat să traverseze. Ceva trafic. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunarTânăra, atentă, a așteptat ca mașinile să o ”dribleze”, doar că acestea au încetinit… Prioritate… Cam firesc, la cum arată Roxana. Ochii șoferilor au ”țintit-o” și, de aceea, au slăbit pedala de accelerație.

(CITEȘTE AICI: CUM AU REACȚIONAT BUCUREȘTENII CÂND AU VĂZUT-O PE ROXANA VANCEA ÎN FUNDUL „GOL”, PE STRADĂ)

Deși a traversat neregulamentar, Roxana s-a asigurat la ”sânge”, pentru că, într-adevăr, circulația era intensă. După ce a ajuns pe celălalt trotuar,  tânăra și-a reluat mersul ușor ”țanțoș”, printre trecătorii care nu au slăbit-o cu privirile. Vedeta și-a rezolvat problemele și a revenit, după aproximativ o oră, la mașină. Aceeași mișcare, cu poșeta pe banchetă, înainte de a urca la volan. S-a asigurat și a plecat.

Roxana Vancea e instructor de fitness

Nu e de mirare că Roxana Vancea are un corp perfect. Cu mulți ani înainte de a se apuca serios de sport, vedeta era chiar ușor plinuță. Dar a luat decizia radicală, iar efectele se văd din plin. Roxana nu a fost, însă, deloc străină de sport. Ea este absolventă a Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, plus că are și cunoștințe despre nutriție. De altfel, ea este în prezent instructor de fitness și a modelat câteva vedete până acum. Tot ea avea să dezvăluie cum trebuie să arate regimul alimentar. Ce și când trebuie să consume cei care merg la sală.

(VEZI ȘI: ROXANA VANCEA, VACANȚĂ DE COȘMAR)

”Ultima masă trebuie să fie cu o oră și jumătate înainte de sală. Trebuie să mâncăm carne cu legume sau carne cu o salată lângă. Carnea trebuie să fie albă, de pește, pui sau curcan, iar legumele preparate la abur sau la grătar. Se mănâncă la cel puțin o oră și jumătate, de preferat două, după antrenament”, a spus Roxana.

Dulciurile, clar, nu au ce căuta. ”Nu! Dulciurile sunt otravă după antrenament. Otravă pentru organism. Nici miere nu se poate consuma. Mierea este zahăr, iar dacă mănânci miere după efort, tu trimiți zahărul ăla direct în sânge! Dacă vrei să te îngrași, atunci e perfect… poți să mănânci dulciuri sau miere după ce faci efort. Depinde pentru ce mergi la sală”, a explicat vedeta.

(CITEȘTE AICI: ROXANA VANCEA „ŞI-A TUNAT” FAŢA! )

”Fructele sunt indicate a fi consumate în prima parte a zilei, niciodată seara. Dacă faci sport la prima oră, poți mânca fructe după o oră și jumătate, dar doar în prima parte a zilei”, este sfatul Roxanei Vancea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...