Acasă » Exclusiv » Vecinii au denunțat-o în instanță pe fosta prezentatoare PRO TV. „Se comportă ca un rău platnic”

Vecinii au denunțat-o în instanță pe fosta prezentatoare PRO TV. „Se comportă ca un rău platnic”

De: Beatrice Dumitru 11/12/2020 | 00:12

Războiul dintre fosta prezentatoare de la PRO TV și vecinii de bloc e departe de a se încheia! Pentru că a acumulat o datorie consistentă la întreținere, ex-balerina de la ”Melody” a fost dată în judecată. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detalii din instanță.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte și documente unice legate de cel mai recent proces în care este implicată Vica Blochina.

Fosta iubită a lui Victor Pițurcă pare să ducă o luptă fără sfârșit cu vecinii de bloc. Cu toate că frecventează cele mai selecte cercuri din Capitală, ex-balerina de la ”Melody” a ”gafat” cu plata întreținerii și a acumulat datorii serioase. Așa se face că fosta prezentatoare de la PRO TV a fost nevoită să facă față procesului.

„Există mai multe sentințe obținute împotriva pârâtei”

Vecinii vedetei au susținut în intanță faptul că Vica ”se comportă ca un rău platnic”. (NU RATA:  VICTOR PIȚURCĂ NU-I MAI ROSTEȘTE NUMELE VICĂI BLOCHINA! CUM ÎI SPUNE ACUM FOSTUL SELECȚIONER VEDETEI)

”În motivare, reclamanta a arătat că pârâta, în calitate de proprietar al apartamentului 48 situat în București (…) nu a înțeles să își îndeplinească obligațiile de plată către asociație, în cuantum total de 5.567,45 lei. S-a precizat că penalizările de întârziere au fost calculate prin aplicarea unui coeficient de 0,2% pentru fiecare zi de întârziere conform art. 49 alin. 1 din Legea nr. 230/2007 și art. 77 din Legea nr. 196/2018 și Hotărârii Adunării Generale a Proprietarilor, iar fondurile speciale, de reparații curente, curățenie și întreținere spații verzi, au fost stabilite și calculate conform Hotărârii Adunării Generale a Proprietarilor.

A mai susținut că pârâta se comportă ca un rău platnic, pentru recuperarea obligațiilor restante apelându-se de multe ori la instanță și apoi la executare silită. A mai susținut că există mai multe sentințe obținute împotriva pârâtei, fiind calculate în continuare penalități la sumele stabilite prin sentința nr. 633/20.01.2020, sentința nr. 6809/30.05.2019 și sentința nr. xxxxx/12.12.2018 pronunțate de Judecătoria Sectorului 4 București”, se arată într-un document D.A.S.

Vica Blochina, în război cu vecinii

Vica Blochina, bună de plată

După ce au analizat cazul fostei prezentatoare de la PRO TV, magistrații de la Judecătoria Sectorului 4 din București au decis să admită cererea depusă de asociația de proprietari și au obligat-o pe fosta balerină la plata datoriilor, aproximativ 5.500 de lei, plus 1.000 de lei cheltuielile de judecată. (NU RATA: FOSTA PREZENTATOARE DE LA PRO TV A ABANDONAT TELEVIZIUNEA PENTRU UN BUSINESS CU LENJERIE. “A PLECAT DINTR-O NECESITATE”)

Decizia instanței

”Admite cererea. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 2666,97 lei cu titlul de cote de întreţinere aferente perioadei august 2019-februarie 2020, suma de 609,15 lei cu titlul de fond de reparaţii curente, pentru aceeaşi perioadă, suma de 300 lei, fond curăţenie şi întreţinere spaţii comune aferent perioadei octombrie 2019-decembrie 2019, suma de 296,71 lei, penalităţi de întârziere la cotele de întreţinere şi fondurile menţionate anterior pentru perioada august 2019-noiembrie 2019, suma de 1139,33 lei, penalităţi de întârziere aferente obligațiilor de plată restante din perioada ianuarie 2019-iulie 2019, penalități calculate pentru perioada 27.09.2019-26.03.2020 și suma de 555,29 lei reprezentând penalizări de întârziere aferente obligațiilor de plată restante din perioada noiembrie 2017-decembrie 2018, penalizări calculate pentru perioada 27.09.2019-30.01.2020.

Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 1.000 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare, cererea de apel urmând a se depune la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 4 din București.

Blondina, acuzată de distrugere

În toamna anului trecut, prin intermediul celebrei adrese [email protected]  am intrat în posesia unor imagini și informații incredibile legate de o pățanie a Vicăi Blochina.

Vedeta a fost acuzată de distrugere după ce a rupt bariera unei parcări private din zona Dorobanți. După toate aparențele, proprietarii parcării au depus plângere la Poliție pentru pagubele provocate de vedetă și nu este exclus ca, pe numele acesteia, autoritățile să fi deschis un dosar penal.

”Așa cum face de fiecare dată, doamna Vica parchează la noi în curte și merge la salonul de lângă. Această parcare este privată și dedicată clienților noștri. Nu este normal să rupi bariera și să pleci ca și cum nu s-a întâmplat nimic. O să depunem plângere pentru paguba pe care a provocat-o. Din câte în dau seama, doamna Vica crede că noi trăim în junglă”,  mărturiseau martorii incidentului.

Vica Blochina a pierdut procesul cu vecinii
Vica Blochina a pierdut procesul cu vecinii

Conflictul cu Victor Pițurcă

Victor Pițurcă și Vica Blochina s-au aflat într-un conflict permanent, în perioada 2011-2014. Motivul, recunoașterea paternității, dar și pensia alimentară care l-a nemulțumit pe fostul selecționer. Iată care au fost cele mai grele momente pentru cei doi:

  • În decembrie 2011, Vica Blochina l-a dat în judecată pe Victor Piţurcă pentru stabilirea paternităţii.
  • În septembrie-octombrie 2012, Pițurcă a refuzat să facă testul ADN.
  • Apoi, pe 23 noiembrie 2012, tehnicianul a fost obligat de instanță să-și recunoască fiul, Edan, și să plătească 100.000 de euro retroactiv şi 8.900 de euro lunar pensie alimentară. Atunci, Victor Pițurcă a făcut apel.
  • Pe 30 noiembrie 2012, antrenorul a solicitat suspendarea executării sentinţei până la soluţionarea apelului. Tribunalul Ilfov i-a respins cererea, în martie 2013.
  • O lună mai târziu, chiar Piți a cerut să le fie făcute testele ADN lui și fiului său. Rezultatul este pozițiv: Pițurcă este tatăl biologic al lui Edan.

Rămăsese disputa pentru valoarea pensiei alimentare, pe care Victor Pițurcă o contestase. Instanța avea să decidă, în august 2013, micşorarea acesteia la 2.900 de euro lunar, de la 8.500, şi 50.000 de euro retroactiv. Fostul selecționer a cerut apoi în instanță custodia copilului.

În ianuarie 2014, avocatul lui Victor Pițurcă a depus o cerere prin care dorea suspendarea plăţii pensiei alimentare până la decizia definitivă în procesul de custodie. Pe care nu avea s-o obțină. La scurt timp, cei doi aveau să ajungă la o pace istorică, se poate spune.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A terminat Facultatea de Jurnalism, în 2019, în București. De atunci, a lucrat la mai multe publicații media. În prezent, este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a întâmplat din cauza unor gene”. Proprietara salonului a postat totul pe o rețea socială
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea