Acasă » Exclusiv » Vecinul lui Cătălin Botezatu îl acuză pe Regele Cioabă că guvernează mafia țigănească:”Au pus ochii pe un teren de 7,5 milioane € și…”

Vecinul lui Cătălin Botezatu îl acuză pe Regele Cioabă că guvernează mafia țigănească:”Au pus ochii pe un teren de 7,5 milioane € și…”

De: Cancan 22/05/2018 | 23:15
Vecinul lui Cătălin Botezatu îl acuză pe Regele Cioabă că guvernează mafia țigănească:”Au pus ochii pe un teren de 7,5 milioane € și…”

Vecinul celebrului designer Cătălin Botezatu aruncă bomba. Îl acuză pe însuși Regele Cioabă că guvernează mafia țigănească. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA a intrat în posesia unui dosar complex, care se află și pe masa procurorilor DIICOT, dar și a unor declarații de-a dreptul uluitoare. După modelul folosit de temutul clan Cârpaci, care a pus mâna pe mai multe imobile de patrimoniu din Timișoara, Dorin Cioabă ar fi intenționat să intre într-o mega-afacere imobiliară care se pregătește în zona de nord a Capitalei. (CITEȘTE ȘI: NEVASTA BOSSULUI DE LA CEL MAI TARE HIPERMARKET MERGE PRIN BUCUREȘTI CU GĂRZI DE CORP CA ȘEFII DE STAT!)

După ce a fost reținut într-un dosar de evaziune fiscală, în care este cercetat pentru un prejudiciu de peste cinci milioane de euro, autointitulatul Rege al romilor este, acum, în prim-planul unui alt mega-scandal.  Dorin Cioabă este acuzat că ar fi constituit un grup infracțional care operează după modelul clanului Cârpaci, gruparea ce a pus mâna pe 144 de clădiri istorice din orașul de pe Bega. (NU RATA, AICI: DORIN CIOABĂ A FOST REŢINUT! POLIŢIŞTII AU CONFISCAT DOUĂ AUTOTURISME ŞI…)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unui dosar stufos, care se află și pe masa anchetatorilor DIICOT, în care se face referire la faptele unui grup format din nume sonore ale etniei rome, avocați, notari publici și executori judecătorești. Printre cei acuzați de vecinul celebrului designer se numără Dorin Cioabă, Sighișoara Cioabă, soția Regelui romilor, socrul acestuia, cumnatul, dar și faimosul Dan Stănescu din Argeș, autointitulat Rege al romilor creștini, așa-zis „Împărat al romilor din Costești”, și sora acestuia.

Din denunțul pe care Ion Cioflan, vecinul celebrului designer, l-a făcut la DIICOT, reiese faptul că Regele Cioabă și restul grupării ar fi încercat să intre în posesia unui teren de aproximativ 15 mii de metri pătrați, situat în zona de nord a Capitalei, evaluat la peste 7,5 milioane de euro. (CITEȘTE ȘI: MILIONARUL CU 3 FERRARI-URI E FENTOSAN LA CUMPĂRĂTURI!)

Denunțul făcut la DIICOT

Mărturia uluitoare a vecinului celebrului designer

”În anul 2016, proprietatea era evaluată la peste 7,5 milioane de euro. Având în vedere că aveam niște probleme financiare destul de mari am fost nevoit să caut tot felul de parteneri sau un eventual cumpărător. Așa am intrat în legătură cu un anumit domn Picotici Dumitru, care mi-a spus că are relații la un fond de investiții extern care dorește să achiziționeze astfel de terenuri pe suprafețe foarte mari și scumpe.

Datorită acestui lucru am intrat cu el în legătură și am căutat tot felul de posibilități. Pe parcurs, el mi-a explicat că ar putea face rost de niște bani, mai rapid, ca eu să îmi satisfac nevoile mele stringente, dar și să plătim niște societăți de audit ca să putem determina fondul respectiv să ne plătească în avans.

Pas cu pas am încercat să obținem acele fonduri. Împreună cu el am apelat la niște bănci, dar nu s-a putut pentru că piața creditelor era proastă. După asta am încercat pe piața privată, dar fără rezultat. Picotici mi-a spus că are legătură cu familia Hristache din Drăgășani, o familie de romi cu care a făcut afaceri foarte bune. El mi-a explicat că familia Hristache are legături foarte strânse de rudenie cu familia lui Dorin Cioabă și cu așa-zisul «Împărat al romilor» din Costești, Dan Stănescu”, își începe povestea vecinul lui Cătălin Botezatu.

„Au distrus bunurile ca să mă șantajeze”

Ion Cioflan explică și cum ar fi fost obligat să semneze mai multe acte, iar oamenii lui Cioabă ar fi intrat cu forța pe proprietatea lui. (VEZI ȘI: ÎN TIMP CE REGINA SIGHIŞOARA SE COAFA PE ŞEZLONG… REGELE CIOABĂ ŞI PRINŢIŞORUL S-AU BĂLĂCIT PRINTRE ”MURITORI”)

„Am stat de vorbă cu ei, la început îmi păreau foarte serioși, și mi-au spus că pot face rost de sumele respective și că-i interesează afacerea. Pas cu pas au găsit tot felul de invenții, tot felul de combinații. La un moment dat am vrut să mă retrag, dar prietenii mei au insistat asupra mea că nu ne mai putem retrage pentru că romii au făcut rost de o sumă de bani, aproximativ 500.000 de euro și dacă nu mergem mai departe cu afacerea, ei o să se răzbune pentru că au pretins că cine le-a dat banii  cer dobânzi foarte mari.

Cu toate astea și cu toată opoziția mea, datorită presiunilor, șantajelor, amenințărilor făcute atât de Picotici, cât și de romi, în special făcute de familia Hristache și de Stănescu am fost obligat să merg mai departe și am semnat mai multe înscrisuri, dar cu anumite rezerve. În condițiile în care afacerile nu s-au realizat și au încercat să mă escrocheze, aceste înscrisuri pe bază de probe erau nule de drept. (NU RATA, AICI: SOŢUL UNEI CUNOSCUTE PREZENTATOARE TV S-A BĂGAT ÎNTR-O MEGA-COMBINAŢIE DE ZECI DE MILIOANE €, ŞANTAJE ŞI…)

Așa am fost obligat, la început să închei și un contract de închiriere cu o societate a lui Dorin Cioabă. Am făcut un contract de închiriere cu anumite clauze. Pentru faptul că nu au respectat condițiile i-am evacuat. La un moment dat, au intrat cu forța în proprietate și nu i-am mai putut scoate. Au distrus bunurile ca să mă șantajeze să semnez niște documente ca să treacă în proprietatea lor o parte din teren”, a declarat, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, Ion Cioflan, bărbatul care îl acuză pe Dorin Cioabă.

Rămâi pe CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, pentru dezvăluri incendiare din dosarul în care Dorin Cioabă este acuzat că guvernează mafia țigănească

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
S-a făcut REMARCATĂ! Cum arată în partea de JOS rochia soției lui Simeone
S-a făcut REMARCATĂ! Cum arată în partea de JOS rochia soției lui Simeone
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge foarte bine”
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
„Să fii puternică!”. Bianca Comănici, în lacrimi! Ce a pățit tânăra? Fanii sunt îngrijorați
„Să fii puternică!”. Bianca Comănici, în lacrimi! Ce a pățit tânăra? Fanii sunt îngrijorați
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce se află, de fapt, în interiorul Lunii. Oamenii de știință au făcut marea dezvăluire
Ce se află, de fapt, în interiorul Lunii. Oamenii de știință au făcut marea dezvăluire
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei vedea nicio mașină
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei...
Complet interzis în România. Se confiscă mașina pe loc. Decizia de care șoferii nu au habar
Complet interzis în România. Se confiscă mașina pe loc. Decizia de care șoferii nu au...
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Anxietatea și depresia, provocate de un obicei banal. Poate fi evitat zilnic
Anxietatea și depresia, provocate de un obicei banal. Poate fi evitat zilnic
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Gabriela Cristea a avut o copilărie de coșmar. Cum se comportau părinții ei: „Bătaia e ruptă din rai”
Gabriela Cristea a avut o copilărie de coșmar. Cum se comportau părinții ei: „Bătaia e...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...