Vedetele care dau astăzi examenul scris la Limba română! Unul este „ginerele” Andreei Esca

Autor: Anca Toma
Publicat: 25/06/2018 | 10:08

Emoții mari pentru absolvenții clasei a XII-a, care încep astăzi examenetele pentru Bacalaureat 2018. Printre aceștia și câteva vedete și copii ai vedetelor din showbiz. Unul dintre ei este Mario Fresh, artistul cunoscut ca “fiul lui Alex Velea” și iubitul fiicei Andreei Esca.

Anamaria Rosa, fiica regretatului interpret de muzică populară Aurelian Preda, dă și ea examentul de Bacalaureat 2018. la fel și fiica cântărețului Vali Vijelie, Caty.

Îndrăgita actriță Tania Popa are și ea emoții, însă pentru fiica ei, Daria. Tânăra s-a pregătit nu doar de bacalaureat, dar și de admiterea la facultate. “Fiica mea vrea sa dea la doua specializari diferite, care nu au legatură una cu cealalta. Una dintre facultati va fi Psihologie, iar cealalta, Photo Video”, povestea Tania Popa în urmă cu ceva timp.

O alta vedetă al cărui copil dă Bacalaureatul este Mihai Dedu. Tânaărul, care este și sportiv a mărturisit că după Bacalaureat ar vrea să aleagă o facultate care să-l pregătească pentru munca în televiziune. Asta pentru caă Matei Dedu își dorște să-și urmeze tatăl în carieră.

 

Aproape 127.000 de candidaţi susțin proba la Limba şi Literatura română

BACALAUREAT 2018. Pentru susţinerea probelor scrise din acest an, în cele 440 de centre de examen, s-au înscris 136.871 de elevi, dintre care 118.856 sunt absolvenţi ai promoţiei 2018, iar 18.015 de absolvenţi fiind din seriile anterioare.

BACALAUREAT 2018. Ministerul Educaţiei Naţionale va publica subiectele şi baremul examenului de Limba şi Literatura română, luni, 25 iunie, la ora 15:00 pe site-ul edu.ro. (Citește și: Modele de subiecte Evaluarea Națională 2018 la Limba și literatura română)

Când se afișează rezultatele

BACALAUREAT 2018. Afişarea primelor rezultate are ca termen data de 4 iulie, până la ora 12:00, şi este urmată de depunerea contestaţiilor între orele 12:00 şi 16:00. Între 5 şi 8 iulie vor fi soluţionate contestaţiile, în timp ce afişarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 9 iulie. Rezultatele vor fi afişate, atât la instituţiile de învăţământ, cât şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro.

BACALAUREAT 2018. Sesiunea de Bacalaureat continuă pe 26 iunie, cu proba la Limba şi Literatura maternă (maghiară, germană, sârbă, slovacă, croată, turcă, ucraineană și italiană), pe 27 iunie se va desfăşura proba obligatorie de profil, adică, matematică sau istorie şi ultima probă este cea la alegere, în funcţie de specializare şi este susţinută pe 28 iunie.

 

Citește și...