Veste bună de la Olguţa Vasilescu! Creşte pensia! Toți românii care au lucrat între acești ani sunt vizați!

Publicat: 25/10/2018 | 17:26
Veste bună de la Olguţa Vasilescu! Creşte pensia! Toți românii care au lucrat între acești ani sunt vizați!

Veste bună de la Olguţa Vasilescu! Creşte pensia! Toți românii care au lucrat între acești ani sunt vizați!  Ministrul Muncii speră ca legea să nu fie atacată la CCR sau că nu va fi retrimisă Parlamentului de Klaus Iohannis.

Lia Olguța Vasilescu a vorbit la România TV despre proiectul noii legi a pensiilor la care a lucrat în ultima vreme. Noua lege, spune Olguța Vasilescu, ar urma să fie adoptată de parlament în cel mult o lună.

„Noi sperăm ca într-o luna să fie adoptată. Asta dacă nu este atacată la CCR, sau nu este retrimisa Parlamentului de către preşedinte. Dacă se va întâmplă aşa ea va fi adoptată spre finalul acestui an”, a subliniat Lia Olguţa Vasilescu la România TV.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ ECONOMISEȘTI JUMĂTATE DE SALARIU CA SĂ POȚI IEȘI LA PENSIE LA 34 DE ANI! REGULA DE AUR A UNUI LONDONEZ

Veste bună de la Olguţa Vasilescu! Și salariile vor crește

„Analizăm absolut tot, şi un astfel de scenariu. Orice măsură pe care o luă în Guvern are, clar, o acoperire. Sunt şanse, este o decizie care se va lua în urma analize pe care Ministerul de Finanţe o va face, o discutăm în Guvern. Dacă am spus că cel târziu la 1 ianuarie 2019, asta înseamnă că poate fi şi mai devreme”, a declarat Eugen Teodorovici, la TVR, întrebat dacă salariul minim brut pe economie ar putea fi majorat înainte de 1 ianuarie 2019

El a spus că nu poate spune care va fi impactul bugetar într-un astfel de scenariu şi că se fac analize. Ministrul Finanţelor a mai afirmat că majorarea salariului minim pe economie este una „benefică pentru economie, are părţile ei bune”, scrie rtv.net.