Veşti bune pentru Ionuţ Gologan! Românul condamnat în Malaezia ar putea să scape de pedeapsa capitală!

Publicat: 07/07/2018 | 11:33

Ionuţ Gologan, românul condamnat în Malaezia pentru trafic de stupefiante, este ajutat să scape de condamnarea la moarte, de un asasin plătit, conform mai multor informaţii.(CITEȘTE ȘI: COD GALBEN DE FURTUNĂ ÎN APROAPE TOATĂ ŢARA, DE SÂMBĂTĂ PÂNĂ LUNI)

Ionuţ Gologan este românul care a fost condamnat la moarte în Malaezia, pentru trafic de droguri. El este ajutat să scape de această condamnare, chiar de un asasin plătit, Sirul Azhar Umar, un fost poliţist malaezian, a fost condamnat la moarte, la rândul său, pentru uciderea modelului Altantuya Shariibu. Pentru a scăpa de pedeapsa capitală, criminalul a fugit în Australia. El a fost capturat, dar autorităţile din Australia au refuzat să-l extradeze în Malaezia, conform stirilekanald.ro, invocând drepturile omului.(NU RATA, AICI: VIDEO STUPEFIANT REALIZAT LA 3 DIMINEAȚA ÎNTR-UN RESTAURANT DIN BUCUREȘTI. AM FILMAT-O PE PARIS HILTON ÎN ACEEAȘI TOALETĂ CU UN BRUNET ÎN TIMP CE…)

Refuzul autorităţilor din Australia de a-l extrăda pe Sirul Azhar Umar a dus la un val de reacţii la nivel politic, iar vicepremierul din Malaezia a solicitat guvernului să fie schimbate mai multe hotărâri judecătoreşti privind condamnarea la moarte.

„La ultima şedinţa a guvernului, cabinetul a reuşit să implementeze deciziile de amânare a executării unor pedepse cu moartea pentru 17 condamnaţi pentru trafic de droguri”, a declarat Dr Wan Azizah, vicepremier al Malaeziei. El nu a specificat care sunt cele 17 cazurile, dar există posabilitatea că printre acestea să se afle şi cel al lui Ionuţ Gologan.(NU RATA, AICI: IUBITUL L-A BĂTUT CU SCAUNUL PE RĂZVAN CIOBANU, IAR NOI AVEM IMAGINILE NECENZURATE!)

În ultima scrisoare către familia lui, tânărul era îngândurat de situaţia sa: „Mamă, dacă nu te sun, inseamnă că m-au spânzurat!” Acestea au fost ultimele cuvinte ale romanului condamnat la moarte în Malaezia, trimise în ţară.

Citește și...