Viață de împărat pentru temutul ”Cap de Porc” la penitenciar: icre negre, somon și cameră intimă!

Publicat: 22/08/2018 | 22:54

După ce în ultima perioadă în spațiul mediatic s-au vehiculat mai multe zvonuri despre starea de sănătate precare a celui mai temut mafiot care, în urmă cu câțiva ani, a îndrăznit să pună pe capul procurorului general o recompensă de un milion de euro, partenera de viață a acestuia și cea care i-a dăruit acestuia doi copii a rupt tăcerea.(Cele mai bune oferte laptopuri) Lorena Dropotă, soția temutului interlop  Ion Clămparu a făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.(CITEȘTE ȘI: FAIMOSUL MILIONAR PHILIPP PLEIN A TRIMIS AVION PRIVAT ÎN ROMÂNIA DUPĂ BIANCA DRĂGUȘANU!)

Ion Clămparu, zis şi ”Cap de Porc”, a fost condamnat în Spania la 20 de ani de închisoare pentru proxenetism după ce a obligat sute de tinere să se prostitueze. A fost adus în România şi încarcerat, iar acum îşi ispăşeşte pedeapsa în Penitenciarul din Aiud.(Console si accesorii gaming)

Loredana Dropotă, femeia care are o relație de mai bine de 12 ani cu temutul interlop și care i-a oferit acestuia doi copii a făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

”Ion se confruntă cu ceva probleme de sănătate, dar nu este pe moarte așa cum s-a vehiculat în ultima vreme. Are pietre la rinichi, dar o afecțiune care se tratează destul de ușor.  Cei mici sunt în stare de șoc de când au auzit lucrurile acesta, sunt foarte speriați. Încerc să-i liniștesc și le-am spus că tatăl lor este bine și nu o să pățească nimic. El le-a promis că dacă obțin premiul întăi le face cadou o vacanță la mare. Acum noi suntem la mare, dar acest lucru ne-a dat peste cap”, ne-a mărturisit Loredana, iubita celebrului interlop ”Cap de porc”.

Cu toate că Ion Clămparu se află în spatele gratiilor, femeia care i-a fost alături în ultimii 12 ani încearcă să ducă o viață de familie normală. Loredana spune că îl vizitează frecvent la închisoare şi că îi duce pe cei mici să își vadă tatăl.(NU RATA, AICI: MAFIOTUL „CAP DE PORC” VA FI GINERICĂ ÎN ÎNCHISOARE! PRIMELE DECLARAŢII ALE MIRESEI DESPRE NUNTA CU IOAN CLĂMPARU)

”Încercăm să ducem o viață de familie normal, așa cum se poate în condițiile date. Cei mici îl vizitează cât se poate de des și vorbesc la telefon în fiecare zi. Eu merg în vizită conjugală. Avem o relație normală. Nici nu se pune problema să ne despărțim, mai ales că ne leagă cei doi copii, băiețelul de 8 ani și fata de 12”, ne-a mai spus iubita lui Ion Clămparu.

Mai mult decât atât, Loredana a vorbit și despre cât de pretențios este temutul interlop și despre cerințele special pe care acesta le are.(CITEȘTE ȘI: CELEBRA AMANTĂ A FOTBALIȘTILOR LUI GIGI BECALI, PARTY PE IAHT LA ST. TROPEZ CU O BRIGADĂ DE MILIARDARI!)

”Este un tip pretențios la mâncare, dar eu după atâția ani știu exact ce trebuie să îi pun în pachet. Mai pun în pachet și icre negre și somon pentru că știu că îi plac”, ne-a mai spus iubita celui supranumit ”Cap de porc”.

Loredana, iubita celebrului interlop ”Cap de Porc” alături de cei doi copii la mare

Ion Clămparu, unul dintre cei mai periculoşi infractori din lume

Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, spunea că Ioan Clămparu este unul din cei mai periculoşi infractori din lume. În ianuarie 2006, cazul Clămparu a fost dat de Băsescu drept exemplu de eşec în combaterea criminalităţii. Fostul preşedinte susţinea că în cazul acesteia au fost implicate trei state europene care au atenţionat asupra deficienţelor de colaborare în domeniul combaterii criminalităţii transfrontaliere. „Lucrăm în echipă pe criminalitate transfrontalieră – cazul de care vă spun implică patru ţări. Se procedează la arestarea simultană a infractorilor şi voi îi puneţi în libertate. Aţi stricat toată operaţiunea în cele patru ţări!”, afirma Traian Băsescu în cadrul unei şedinţe a Consiliului Superior al Magistraturii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...