Imagini fabuloase de la petrecerea de pe mare a croaților

Publicat: 18/07/2018 | 13:14
Ajunși vicecampioni mondiali la fotbal, croații nu s-au oprit nici acum din petreceri. (Promotiile zilei la monitoare) Pe coasta Dalmației, în portul orașului Zadar, localnicii, dar și turiștii, implicit cei români, le-au urat un bun venit fotbaliștilor care s-au născut în această zonă într-un mod cu totul aparte, cu muzică, cu sute de iahturi, bărci, elicoptere de război și chiar avioane. Atmosfera incredibilă a fost filmată și de câțiva arădeni, care au mers acolo special pentru acest eveniment. (NU RATA, AICI: IMAGINI EMOȚIONANTE CU CROAȚII, CONSOLAȚI DE KOLINDA)

„Ești nebun, toate bărcile au ieșit!”, a exclamat unul dintre românii prezenți la petrecere, când a văzut desfășurarea de forțe în cinstea vicecampionilor lumii.

Luka Modric & comp, întâmpinați ca învingătorii

Jucătorii croați au fost întâmpinați de iahturi și bărci, dar și de elicoptere

Portarul echipei Croației, fundașii naționalei și chiar cel desemnat jucătorul campionatului Mondial de Fotbal din Rusia, Luka Modrić, au fost întâmpinați în orașul lor natal, Zadar, precum niște războinici învingători. (Reduceri mari la jocuri PC)

Spectacolul unic creat de concitadinii vicecampionilor mondiali a fost surprins și de câțiva împătimiți ai sportului rege și ai petrecerilor unice ale croaților din Zadar.

Danijel Subasic și românul

Un român îl atinge pe umăr pe jucătorul croat Danijel Subašić

La un moment dat, unul dintre turiștii români îl strigă pe portarul croat Danijel Subašić, aflat pe un skyjet. „Suba, Suba”, se aude românul, care se afla într-o barcă cu motor. Conaționalul nostru se apropie de skyjet și îl salută pe croat, bătându-l amical pe spate. La rândul lui, Subašić răspunde cordial la salut.

Petrecerea de la Zadar a ținut până în zori

Petrecerea a continuat și pe uscat, până dimineață! (VEZI AICI: MACRON A MERS ÎN VESTIARUL CROAȚIEI. CE A URMAT ESTE FABULOS)