Victima milionarului-cuțitar refuză să depună plângere. Motivul este…

Autor:
Publicat: 23/04/2020 | 23:45

Femeia înjunghiată de milionarul-cuțitar Mihai Tufan a avut, recent, o reacție care i-a uimit pe anchetatori. Potrivit surselor noastre, investigatorii nu mai știu acum ce să creadă în legătură cu relația pe care victima o are cu fostul său șef, în condițiile în care bărbatul ar fi încercat s-o ucidă. (VEZI ȘI: Milionarul-cuțitar a încercat să se sinucidă, după ce și-a atacat asistenta, dar…)

Surse apropiate anchetei au dezvăluit, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că, după ce și-a revenit în simțiri și a putut fi audiată, Daniela H. a avut o atitudine cel puțin ciudată. Dacă, în noaptea incidentului, când abia putea să vorbească, aceasta repeta destul de des „M-a înjunghiat șefu’ ”, mai nou spune că nu-și mai amintește prea bine cum au stat lucrurile și nici care a fost motivul scandalului sângeros.

„Nu vrea să-i facă rău”

Multimilionarul-cuțitar, Mihai Tufan, s-a iubit în secret cu Andreea Marin

În același timp, asistenta omului de afaceri ar fi declarat că nu dorește nici să se constituie parte civilă, pe motiv că „nu vrea să-i facă rău”. Totuși, după incident, s-a speculat că Tufan ar fi făcut o criză de nervi după ce ar fi descoperit că femeia ar fi retras, cu acte false, o sumă foarte mare de bani din conturile unei firme controlate de el.

La rândul său însă, Mihai Tufan a preferat să tacă și să nu dea absolut nicio declarație atât în fața polițiștilor, cât și a magistraților Tribunalului București, care l-au arestat preventiv.

Incidentul s-a produs în seara de 9 aprilie, după ce Mihai Tufan și Daniela H. au plecat împreună, de la sediul firmei din Snagov, către București, cu mașina femeii, care se oferise să-l ducă acasă. Pe drum, cei doi s-au certat, iar el a înjunghiat-o în zona pieptului, după care ar fi încercat să-și taie gâtul. (NU RATA: MULTIMILIONARUL-CUȚITAR S-A IUBIT ÎN SECRET CU ANDREEA MARIN! IMAGINILE SUPER-EXCLUSIVE CARE DOVEDESC IDILA!)

Mihai Tufan, arestat preventiv

Mihai Tufan, un afacerist foarte discret, cu o avere estimată la 70-80 de milioane de euro

Conform unor surse din mediul judiciar, anchetatorii care au demarat cercetările la fața locului au descoperit nu mai puțin de trei cuțite în mașina în care cei doi s-au aflat.

„În seara zilei de 9 aprilie, prin apel 112 a fost sesizat faptul că o persoană aflată într-un autoturism oprit pe DN1 pare a fi bolnavă sau rănită. La fața locului s-au deplasat polițiști ai Secției 2, dar și ai Brigăzii Rutiere. În autoturismul în cauză au fost găsite două persoane, bărbat și femeie, ambele prezentând leziuni produse cu un obiect tăietor.

Din primele date s-a conturat ipoteza că bărbatul și femeia au avut un conflict care a degenerat. La fața locului, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Persoanele au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 47 de ani a lovit femeia, de mai multe ori, cu un cuțit, după care s-a autoagresat. Bărbatul a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, urmând a fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă”, a anunțat poliția printr-un comunicat. Omul de afaceri a fost, ulterior, arestat preventiv pentru 30 de zile.

Poveste de dragoste cu Andreea Marin

În urmă cu mai bine de 15 ani, multimilionarul-cuțitar s-a iubit în secret cu una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Mai exact, în perioada 2003-2004, pe vremea când ”Zâna Surprizelor” era liberă din punct de vedere sentimental, Mihai Tufan și Andreea Marin au trăit o frumoasă poveste, departe de ochii curioșilor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)