Victor Becali rămâne în închisoare! Magistrații au respins cererea de eliberare condiționată

Publicat: 29/03/2018 | 15:03

Magistrații au respins cererea de eliberare condiționată înaintată de Victor Becali, reîncarcerat după ce a fost condamnat şi în dosarul „Mită pentru judecătoare”.(CITEȘTE ȘI: PRIMA REACȚIE A LUI GIGI BECALI, DUPĂ CE GIOVANI ŞI VICTOR BECALI AU FOST CONDAMNAȚI DEFINITIV: „NU ERAU REVOLTAŢI, ERAU PREGĂTIŢI”)

În urmă cu puțin timp, magistrații de la Judecătoria Sectorului 5 au respins cererea de eliberare condiționată formulată de impresarul Victor Becali și au menținut termenul de șase luni stabilit de comisia din penintenciar. Astfel că, vărul patronului de la FCSB nu mai poate formula o nouă cerere mai devreme de data de 27 august.  Cu toate acestea, decizia magistraților poate fi contestată pe rolul Tribunalului București.(CITEȘTE ȘI: AVEREA LUI VICTOR BECALI E PE DUCĂ! BANCA I-A LUAT ZECI DE CASE ŞI IMOBILE.)

Victor Becali se află în acest moment în arest, impresarul a fost condamnat pentru mituirea judecătoarei Geanina Terceanu. Victor Becali a fost eliberat condiționat, după ce a executat mai bine de două treimi din pedeapsa primită în ”Dosarul Transferurilor.(CITEȘTE ȘI: SCENE INCREDIBILE CU VICTOR BECALI LA POARTA ALBA! “A LUAT BATAIE!”)

AVEREA LUI VICTOR BECALI E PE DUCĂ!

Victor Becali, vărul lui Gigi, are mari belele din punct de vedere financiar, pentru că tocmai a pierdut o parte importantă din proprietăţile sale imobiliare. 33 de imobile ale lui Victor Becali tocmai s-au dus pe Apa Sâmbetei, după ce magistraţii au admis executarea silită a a afaceristului cu privire la acestea!(CITEȘTE ȘI: POLIȚIA LOCALĂ I-A DESCHIS CALEA OMULUI LUI GIGI BECALI LA ÎNMORMÂNTAREA TATĂLUI LUI REGHE!)

Judecătoria Constanţa a admis cererea de incuviinţare a executarii silite asupra a 33 de imobile aflate in proprietatea lui Victor Becali. Mai exact, 28 au fost construite în localitatea ilfoveana Petrăchioaia, 3 în Voluntari, una în Tunari şi un alt imobil în Bucureşti.(CITEȘTE ȘI: NOUA OBSESIE A LUI GIGI BECALI FACE SENZAȚIE ÎN CANTONAMENTUL U19!)

Citește și...