Victor Slav, aroganță maximă! Ce i-a spus lui Cătălin Cazacu de față cu toată lumea?

Publicat: 02/01/2019 | 13:41

Victor Slav este premiat permanent la categoria ”cel mai sexy star TV”, la fel  s-a întâmplat și în anul 2018, a fost desemnat pentru a cincea oară consecutiv “cel mai frumos bărbat din televiziune din televiziune”. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a făcut o aroganță maximă și a încercat să îi predea ştafeta la această categorie colegului său…Cătălin Cazacu. I-a spus asta de față cu toată lumea.

Am luat premiul la secţiunea „cel mai sexy bărbat din televiziune” de mai multe ori. Sunt un răsfăţat al acestei categorii. Le mulţumesc fanilor mei, dar am zis că anul viitor îi predau ştafeta prietenului meu Cătălin Cazacu. I-am spus, ca să-l fac să râdă, că eu am reuşit ce nu a reuşit el la Exatlon. L-am învins pe Vladimir Drăghia (n.r şi el a fost nominalizat la categoria „cel mai sexy bărbat din televiziune”. A zis Cătălin că e mândru de mine„, a declarat Victor Slav pentru Wowbiz.ro.

Bianca, Victor și pensia alimentară

Potrivit unei surse D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan), după ce au decis să meargă pe drumuri separate în viață, Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au pus de acord asupra cheltuielilor ce trebuie făcute pentru micuța lor. (NU RATA, AICI: MESAJ RĂVĂȘITOR AL VĂDUVEI LUI FANE SPOITORU)

”Inițial au decis să împartă totul pe jumătate, dar, cum micuța stă mai mult în grija Biancăi, este evident că balanța financiară s-a înclinat în partea ei. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări).Bianca susține în mare parte cheltuielile micuței. Victor cotizează lunar cu puțin peste 500 de euro, iar Bianca depășește în lunile bune câteva mii de euro. Au fost luni când a cheltuit și 5.000 de euro pentru că nu se poate abține să nu-i cumpere fiicei jucării și hăinuțe”, a mărturisit un apropiat al vedetei, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Citește și...