EXCLUSIV. ”Prințișorul Futti Fresh” a devenit tată. A anulat nunta cu fiul magnatului Micula, iar acum a născut în secret!

Publicat: 05/10/2018 | 23:35

Fiul magnatului Viorel Micula, Victoraș, a devenit tată. (AFLA AICI: Cum iti poti cumpara apartamentul mult visat in doar 6 luni!) Fosta lui logodnică, Ozana, a născut o fetiţă în urmă cu câteva zile, iar micuţa, pe care o cheamă Sofia Victoria, ar fi şters supărarea dintre cei doi proaspăt părinţi care sunt din nou prieteni, cel puţin pe Facebook. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are toate detaliile. (VEZI ȘI: VICA L-A IERTAT PE ”PRINȚIȘORUL FUTTI FRESH”)

Victor Micula şi Ozana Puşcaş, fiica unui cunoscut executor judecătoresc din Oradea, s-au logodit anul trecut, de Crăciun, şi ar fi trebuit să se căsătorească în luna mai, având rezervată cea mai fiţoasă sală de evenimente din Oradea, Armonia Venue.  (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

În final, însă, nunta s-a anulat, iar Ozana s-a mutat acasă şi şi-a închis o perioadă până şi pagina de socializare, ca să nu fie deranjată. (VEZI DETALII AICI) 

Victoraș și-a vizitat deja copilul

În februarie, înainte de separare, Victor Micula confirma că va fi tătic peste câteva luni. Lucru care s-a și întâmplat, zilele trecute. Milionarul are o fetiță sănătoasă, care va fi botezată Sofia Victoria, potrivit surselor CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. Mai mult decât atât, după cum spun aceleași surse, Victor şi-a vizitat deja copilul.

Nașterea micuței a dus, după toate probabilitățile, la detensionarea relațiilor dintre Victoraș și Ozana. Drept dovadă, tânăra și-a redeschis pagina de socializare și l-a reprimit printre prietenii virtuali pe milionar, după ce, la despărțire, îl ștersese dintre amici. (Scapa de grija banilor, iti platim 5.000$ lunar!)

„Întotdeauna vor fi persoane care cred că au făcut clovn din tine”

Faimos pentru nenumăratele extravaganţe  și pentru șampaniile desfăcute în cluburile de fițe, fiul magnatului Viorel Micula, Victoraş, a „comis-o” din nou, în aprilie, cu o lună înainte de nuntă.

În timp ce majoritatea invitaţiilor fuseseră deja făcute, pentru data de 19 mai, iar părinţii lui rezervaseră cea mai fiţoasă sală de evenimente din Oradea, Armonia Venue, Victoraş Micula a arătat, la vremea respectivă, că are alte planuri. (Afla cum poti castiga intr-o luna 10.000$) 

Şi-a schimbat, atunci, statutul pe Facebook în „singur” și a postat un mesaj misterios: „Întotdeauna vor fi persoane care cred că au făcut clovn din tine! Să nu le strici jocul dezvăluind că Circul este al tău!!!”.

În același timp, logodnica lui, Ozana Puşcaş, se muta acasă şi își închidea pagina proprie de socializare, ca să nu fie deranjată. (Super oferta de angajare) 

Motivul? Surse bine informate declarau, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că viitorii miri s-ar fi certat şi nu mai vor să audă unul de altul. Ba mai mult, Micula Jr. își înştiinţase și prietenii că nunta se anulează. (VEZI ȘI: MICUL MILIONAR MICULA S-A ÎNSURAT)

Asta în timp ce logodnica lui Victoraş, Ozana, fiica unui executor judecătoresc şi a unei grefiere de la Curtea de Apel Oradea, era însărcinată şi urma să nască peste câteva luni.

De altfel, cei doi tineri au şi fost văzuți, pe 28 februarie, în faţa maternităţii private Euclid, iar informaţia a fost confirmată chiar de Victoraş: ”Da, voi deveni tată, însă nu vreau să spun mai multe. Vreau să mă bucur cu familia mea de aceste momente”, declara el ziariştilor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...