VIDEO / Anunţul care a şocat lumea: Familia Regală este în doliu şi plânge dispariţia dureroasă a Majestăţii Sale

Publicat: 07/11/2017 | 09:42

La o zi de la tragedia aviatică în urma căreia au murit Prinţul Mansour bin Muqrin şi alţi şapte oficiali, o altă veste teribilă aduce şi mai multă durere în lumea regală. Un alt Prinţ s-a stins din viaţă la doar 44 de ani. Vestea morţii sale a fost confirmată de reprezentanţi ai Familiei Regale din Arabia Saudită.

Prinţul Abdul Aziz bin Fahd, un partener de afaceri al fostului premier libanez Hariri, a fost ucis în timp ce era arestat, potrivit siasat.com. Fostul  agent special FBI, Ali H. Soufan a confirmat că Prinţul Abdul Aziz bin Fahd a fost ucis în timpul încercării autorităţilor de a-l aresta, parte vastului proces de epurare al elitelor saudite demarat de către prinţul moştenitor Muhammad bin Salman. În ultimele zile, în Arabia Saudită, 11 prinţi, patru miniştri şi zeci de foşti miniştri au fost reţinuţi pentru corupţie, potrivit presei de peste hotare.

 

În vârstă de 44 de ani, Abdul Aziz ar fi decedat atunci când contingentul său de securitate ar fi intrat într-un schimb de focuri cu forţele de ordine ce încercau să-l încătuşeze. Prinţul Aziz era implicat în compania Saudi Oger Ltd, o campanie ce până când şi-a încheiat activitatea în vara anului trecut, se afla în proprietatea familiei Hariri. Fostul premier libanez, Saad Hariri, s-a aflat la conducerea companiei până la încetarea activităţii acesteia, potrivit adevarul.ro. Majestatea Sa era cel mai mic fiul al Regelui Fahad, care a murit în 2005.

 

Anunţul a venit la doar o zi după ce Prinţul Mansour bin Muqrin a murit într-un accident aviatic. Elicopterul la bordul căruia era împreună cu alţi şapte oficiali s-a prăbuşit.

Citeşte şi: VIDEO / Doliu în LUMEA REGALĂ! Vestea morţii Majestăţii Sale i-a şocat pe toţi

 

Citește și...