VIDEO / Au apărut imaginile ŞOCANTE! Fratele Biancăi Drăguşanu, bătut cu bocancii de poliţişti!

Publicat: 11/01/2018 | 17:02
VIDEO / Au apărut imaginile ŞOCANTE! Fratele Biancăi Drăguşanu, bătut cu bocancii de poliţişti!

Doi tineri au luat o bătaie soră cu moartea spre finalul anului trecut, chiar de la poliţişti, care i-au confundat cu nişte infractori. Cei doi au avut nevoie de zile de spitalizare. Unul dintre ei este fratele vitreg al Biancăi Drăguşanu. 

Un subcomisar de Poliţie şi doi agenţi de la Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Timis, alături de un jandarm îi bat măr pe doi tineri! S-a întâmplat anul trecut, dar imaginile au ieşit la iveală zilele acestea. 

Poliţiştii şi jandarmii care i-au agresat pe cei doi tineri, în ciuda faptului că nevinovaţii au încercat să ofere indicaţii, fiind ignoraţi, rămân în arest la domiciliu încă 30 de zile, după ce Tribunalul Timiş a admis solicitarea Parchetului Militar. (CITEŞTE AICI: Breaking news. Fratele Biancăi şi-a revenit din comă, iar acum…)

Din imaginile video reiese că victimele au fost blocate în trafic la marginea Timişoarei, puse la pământ, lovite în repetate rânduri, cu pumnii şi cu bocancii, şi fiind încătuşate.

Cei care au comis faptele sunt subcomisarul Darin Ticu şi agenţii Gruber Alexandru şi Marius Necula, toţi de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Timiş, alături de subofiţerul Gavrilă Alexandru Eugen, de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Timişoara. Ei sunt acuzaţi de purtare abuzivă. Alături de ei, alţi trei jandarmi şi un poliţist sunt anchetaţi pentru complicitate la săvârşuirea infracţiunii. (CITEŞTE AICI: Doi timişoreni, bătuţi de jandarmi şi poliţişti, care i-au luat drept hoţi!)

(Sursa video: Impact Press)

Citește și...