VIDEO EXCLUSIV. Hans Klemm şi-a adus gărzile de corp în pragul nebuniei. Serviciile secrete americane sunt disperate. Ce năzbâtii fac Ambasadorul SUA & soţia la Bucureşti. Căţelul familiei e direct implicat!

Publicat: 05/02/2018 | 00:00

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, le dă mari bătăi de cap gărzilor sale de corp. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini exclusive şi chiar amuzante cu Excelenţa Sa Hans Klemm şi soţia acestuia, Mari Kano, plimbându-se singuri, în voie, în Herăstrău şi pe lângă Herăstrău, spre disperarea gărzilor de corp ale ambasadorului SUA.

După cum vedeţi în imaginile pe care CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, le publică în exclusivitate, una dintre gărzile de corp, aflată la ceva distanţă de ambasadorul SUA şi de soţia acestuia, se uită cu disperare în spate, cel mai probabil la ajutoarele sale. În acest timp, ambasadorul SUA Hans Klemm şi Mari Kino îl plimbă nestingheriţi pe simpaticul căţel al familiei.

Potrivit informaţiilor pe care le deţinem, ambasadorul SUA nu vrea să se simtă presat de prezenţa gărzilor de corp foarte aproape de el, motiv pentru care le-a şi solicitat acestora să păstreze o anumită distanţă. Se pare că ambasadorul SUA vrea să ducă un trai de om obişnuit, în ciuda funcţiei importante pe care o are. Modestia Excelenţei Sale este de admirat, însă faptul că le-a cerut gărzilor sale de corp să stea la o anumită distanţă i-a cam adus pe oamenii care îl păzesc în pragul nebuniei, având în vedere că aceştia au o responsabilitate uriaşă, aceea de a-i păzi pe înaltul diplomat american şi pe soţia acestuia. Serviciile secrete americane ar fi disperate, temându-se ca nu cumva să se petreacă un incident. Însă nu credem că este cazul, să ne amintim că şi fostul preşedinte Traian Băsescu le dădea mari bătăi de cap celor din SPP atunci când făcea băi de mulţime sau pleca de unul singur cu Loganul.

Nu e prima dată când ambasadorul SUA şi soţia acestuia, Mari Kino, se află singuri într-un loc, fără gărzile de corp. La sfârşitul lunii octombrie a anului trecut, Hans Klemm şi Mari Kino au intrat fără niciun agent din serviciul lor de pază într-un petshop, pentru a-i cumpăra mâncare căţelului familiei. Şi atunci tot patrupedul familiei Klemm a fost în centrul breşei de securitate create la petshop, gărzile de corp ale ambasadorului SUA rămânând în afara magazinului. (VEZI AICI: VIDEO EXCLUSIV. Breşă în dispozitivul de securitate al nr. 1 american în România. Ce făceau pe trotuar gărzile de corp ale Ambasadorului SUA în timp ce ”obiectivul” şi soţia se aflau singurei într-un…)

Un agent de securitate al ambasadorului SUA se uită speriat în spate, în timp ce Hans Klemm şi soţia lui îşi plimbă relaxaţi căţelul
Un agent de securitate al ambasadorului SUA se uită speriat în spate, în timp ce Hans Klemm şi soţia lui îşi plimbă relaxaţi căţelul

Hans Klemm, diplomat încă de la 24 de ani

Născut în 1957, Hans Klemm este diplomat de carieră încă din 1981, atunci când avea numai 24 de ani. În 2001, Hans Klemm a fost promovat în rândul diplomaţilor de rang înalt. Înainte de a deveni ambasadorul SUA în România, lucru care s-a petrecut în septembrie 2015, Hans Klemm a fost ambasador al SUA în Timorul de Est, funcţie pe care a îndeplinit-o între 12 iunie 2007 şi 25 mai 2010. (VEZI ŞI: L-am fotografiat pe Ambasadorul Americii la cofetărie cu o armată de agenţi de pază după el! Operaţiunea secretă ”Cozonacul”)

Hans Klemm s-a obişnuit foarte bine cu tradiţiile de la noi, ambasadorul SUA şi soţia acestuia, Mari Kino, dând impresia că se simt foarte bine în ţara noastră. Hans Klemm şi Mari Kino au petrecut inclusiv sărbătorile de iarnă în România, semn că şederea aici este foarte plăcută pentru înaltul diplomat şi soţia sa. „Facem cumpărături, ne pregătim de Revelion. Am petrecut un Crăciun foarte frumos în Bucureşti. Ne-am şi odihnit. Aşteptăm petrecerea de Anul Nou. Vom fi aici în Bucureşti. Vom merge în Predeal să vedem zăpada, dar Anul Nou îl petrecem în Capitală. (…) Doar vreau pace şi bucurie în 2018”, declara Hans Klemm înainte de sărbătorile de iarnă.

Citește și...