VIDEO EXCLUSIV. La 22 de ani este golgheterul echipei, dar… Căpitanul Stelei a făcut ”chef corect” în BOA până la 4 dimineaţa!

Publicat: 06/12/2017 | 00:00

Alin Predescu a profitat din plin de pauza competiţională şi s-a distrat în clubul BOA, în compania prietenilor, până la patru dimineaţa. Căpitanul Stelei a făcut ”chef corect” şi a sărbătorit în stilul marilor fotbalişti faptul că este golgheterul roş-albaştrilor. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (NU RATA, AICI: “Fiara” trebuie să tragă urgent de fiare! Marius Lăcătuş este de nerecunoscut! Cum arată simbolul Stelei!)

CSA Steaua a încheiat prima parte a sezonului pe primul loc în Liga a 4-a, cu acelaşi număr de puncte ca Rapid, dar cu un golaveraj superior. “Motorul” echipei a fost Alin Predescu, atacant care a punctat aproape în fiecare partidă. În prezent, fotbaliştii lui Marius Lăcătuş şi Ion Ion se află într-o binemeritată vacanţă, iar fiecare îşi încarcă bateriile cum ştie mai bine. (VEZI AICI: EXCLUSIV. Milionarul a pus mâna pe telefon şi… Ce blat a făcut Gigi Becali împotriva Stelei lui Lăcătuş)

Alin Predescu a ales să uite de antrenamente şi de partidele oficiale într-un select club de noapte din Capitală. Însoţit de prieteni, atacantul s-a distrat la BOA până la 4 dimineaţa. În local, golgheterul roş-albaştrilor a consumat alcool, dar cu măsură. Nu a exagerat absolut deloc. Pe ringul de dans a făcut un adevărat show, iar tinerele domnişoare au roit în jurul său. (CITEŞTE ŞI: VIDEO EXCLUSIV / Cum l-am filmat pe Lăcătuş cu 24 de ore înaintea derby-ului din Giuleşti)

În concluzie, aşa cum observă din imaginile obţinute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Alin Predescu a făcut un ”chef corect”. Atacantul de 22 de ani s-a distrat „regulamentar” şi a reuşit, astfel, să se detaşeze, pentru câteva ore, de problemele cotidiene. 

Marius Lăcătuş l-a declarat netransferabil!

Chiar dacă va mai ieşi până atunci în cluburi, la reunire, programată pentru luna ianuarie, Alin Predescu trebuie să fie în formă maximă. Pentru că lupta cu Rapid pentru promovarea în Liga a 3-a va fi una dură. Mai ales că alb-vişiniii se vor întări cu mai mulţi fotbalişti cu experienţă. Altfel, evoluţiile tânărului atacant din prima parte a sezonului au atras privirile mai multor cluburi din eşaloanele superioare. Marius Lăcătuş a anunţat, însă, că vârful nu este de vânzare. (NU RATA: Am aflat în premieră cifrele reale. Ce ”contracte secrete” au fotbaliştii de la Steaua şi Rapid în Liga a IV-a! E vorba de…)

“Este exclus să plece în această iarnă. Nu vom renunţa la el şi, în plus, nici el nu-şi doreşte să plece. Se simte foarte bine aici, şi-a găsit locul şi poate creşte în continuare”, a spus directorul tehnic al roş-albaştrilor pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...