VIDEO. Polițist din Craiova, fără mască de protecție în magazin. Cu cât a fost amendat omul legii

Publicat: 17/07/2020 | 14:37
VIDEO. Polițist din Craiova, fără mască de protecție în magazin. Cu cât a fost amendat omul legii

Un polițist local din Craiova a fost filmat în timp ce era într-un magazin fără mască de protecție. Imaginile au devenit virale pe Internet, iar ulterior omul legii a fost amendat.

În imaginile postate pe Facebook se poate vedea cum poliţistul se află în incinta unui magazin din Craiova, fără a purta mască de protecție. Confruntat de cel care filmează, omul legii iese din magazin şi spune că nu se află în interiorul magazinului, ci „stă în uşă”. (VEZI ȘI: FOSTUL IEPURAȘ PLAYBOY A “POZAT” SUPER-SEXY PE ȘEZLONG. A TRAS DE SLIP ȘI…)

”Unde vă este masca? Suntem în pandemie! Ați fost înăuntru, v-am filmat! Nu vă este rușine? Ești în uniformă”, a spus revoltat tânărul care a filmat.

Ulterior, polițistul a plecat spunând că va suna la 112.

Posted by Daniel Lică on Thursday, July 16, 2020

Polițistul a fost amendat

În urma imaginilor apărute în spaţiul public, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova s-au sesizat din oficiu. Omul legii a fost amendat cu 500 lei. (CITEȘTE ȘI: SOȚIA LUI TAMAȘ A LUAT TEMPERATURA MĂRII ȘI A CRESCUT PULSUL MASCULILOR)

”În urma imaginilor apărute în spaţiul public, referitoare la un poliţist local, care ar fi intrat într-un magazin din Craiova, fără a purta masca de protecţie, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova s-au sesizat din oficiu, cel în cauză fiind sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 500 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea pandemiei de COVID-19. De asemenea, verificările sunt continuate de poliţişti în vederea identificării persoanei care se poate auzi pe înregistrare adresând cuvinte jignitoare”, a transmis IPJ Dolj.