VIDEO / Vulpița de la Acces Direct a ajuns la Blăgești, dar nu renunță la celebritate! Ce i s-a întâmplat Veronicăi, la întoarcerea acasă

Autor:
Publicat: 19/07/2020 | 18:04
VIDEO / Vulpița de la Acces Direct a ajuns la Blăgești, dar nu renunță la celebritate! Ce i s-a întâmplat Veronicăi, la întoarcerea acasă

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vulpiței de la Acces Direct îi place tare mult să-și surprindă urmăritorii de pe rețelele de socializare cu tot felul de lucruri, unele mai interesante, altele mai șocante. De curând, Veronica Stegaru le-a spus tuturor că a luat o decizie radicală și nici că-i mai pasă vreo secundă de părerile lui Viorel „Vulpoiul”.

Vulpița de la Acces Direct a renunțat la Capitală și la emisiunea de la Antena 1, dar nu a renunțat și la celebritate. Așa se face că Veronica Stegaru le-a făcut o surpriză urmăritorilor săi de pe Youtube și a postat primul său vlog de acasă, direct de la Blăgești.

Îmbrăcată în haine modeste, fără machiaj dar cu aceeași atitudine pozitivă, Veronica Stegaru le-a mărturisit abonaților săi că vrea să-și vopsească părul, pentru a face o schimbare.

„Vreau și eu să fac o schimbare, o transformare și…hai să încercăm, să vedem cum iese. Vreau să-mi vopsesc și eu părul, o transformare frumoasă, de-abia aștept. Domnul Viorel nu va mai spune nimic, adică Vulpoiul..Nu mai are nicio obligație asupra mea. Sunt mare și eu decid. Vedeți la final, stați cu ochii pe noi, fiți pe fază” a spus Veronica Stegaru, fără să dezvăluie nuanța pe care a ales-o pentru a-și vopsi părul.

Viorel, gesturi disperate pentru a o aduce pe Vulpița înapoi

Plânge și suspină și parcă nu-i vine să creadă că totul a luat sfârșit într-un mod atât de dureros. La Acces Direct, Viorel le arată telespectatorilor că este dispus să facă orice pentru a se împăca cu Vulpița și că, mai mult, a devenit un bărbat extrem de romantic, fix pe placul Veronicăi.

”Îmbrac ursul ei cu bluza ei ca să fie a doua Veronica, pentru că îi simt lipsa. Am zis că dacă ea nu este, măcar ăsta să fie. Stau aici cu albumul nostru, cu ursul, mi-a lăsat și cerceii ei, lănțișorul, am cumpărat și trandafiri, dar lipsește un lucru: Veronica. Am găsit și rochia asta, cred că a uitat-o. O pun lângă ursuleț, să îi simt prezența”,a spus Viorel, la ”Acces Direct”.

”Chiar îmi doresc să vină. Fără ea patul este gol și am încercat să-l umplu cu petale de trandafiri, poate așa vine. Veronica, hai înapoi cât mai curând că vezi ce ți-am pregătit, te iubesc mult”, a mai spus Viorel.