Vulpița a părăsit Acces Direct definitiv! Viorel a apărut singur în platou în ediția de miercuri. Mirela Vaida, ușurată: „Se poate și fără Vulpița”

Publicat: 15/07/2020 | 18:41
Vulpița a părăsit Acces Direct definitiv! Viorel a apărut singur în platou în ediția de miercuri. Mirela Vaida, ușurată: „Se poate și fără Vulpița”

Este scandal din nou la „Acces Direct”! Vulpița nu a mai apărut în cadrul emisiunii de miercuri seară, iar prezentatoarea Mirela Vaida a anunțat că ea s-a întors la Blăgești, în satul său natal.

La începutul „serialului” Vulpița și Viorel, de pe Antena 1, Mirela Vaida, moderatorul emisiunii „Acces Direct” a precizat faptul că Veronica Stegaru a ales să plece definitiv la Vaslui și să renunțe la job-ul pe care îl are în Capitală, la magazinul Soniei Trifan. Echipa „Acces Direct” a condus-o astăzi pe Vulpiță înapoi spre casa sa din Blăgești.

De asemenea, Mirela Vaida s-a adresat, în direct, Vulpiței prin intermediul camerei de luat vederei, în speranța că soția lui Viorel o va auzi: „Măi fată, ce vrei tu cu adevărat?”

CITEȘTE ȘI: Andreea Bălan, mărturii despre partidele de amor în locuri publice: “Este prea incomod”. Ce a spus despre filmele pentru adulți

Mirela Vaida: „Vulpița are putere de manipulare”

Apoi, Mirela Vaida a continuat să facă precizări dure la adresa Vulpiței, semnalând faptul că este mult mai bine fără ea în platou.

 „Se poate și fără Vulpița. Îi sună pe toți din redacție de aseară. Pe toți ne minte că a fost violată, bătută. Face ea ce face și are această putere de manipulare. Ea când plânge, plânge pe bune. Asta este ea, nu știe ce vrea!”, a spus Mirela Vaida în cadrul emisiunii de miercuri.

CITEȘTE ȘI: Două vedete de la noi, care au participat la pretrecerea din Olimp alături de Andreea Esca, șochează. Gestul care a uimit pe toată lumea

Bineînțeles că și soțul părăsit a avut un comentariu de adăugat. Viorel este complet supărat pe soția sa și este de părere, la fel ca Mirela, că Veronica nu știe deloc ce vrea de la viața ei.

„O să vină în genunchi, plângând, și o să ceară iertare la toți colegii. Nu știu ce e în capul ei, ce are în minte. ”, a spus Viorel Stegaru, soțul Veronicăi.