Viorel Lis este în stare critică! Fostul edil al Capitalei abia mai poate vorbi şi se deplasează cu dificultate

Publicat: 11/07/2018 | 12:51

Problemele  medicale ale lui Viorel Lis par să-l copleșească, iar organismul său e prea slăbit ca să le poată învinge. Potrivit celor mai noi informații despre starea de sănătate a fostului primar al Bucureștiului, îi este foarte greu să articuleze cuvintele și se merge greoi.

Citește și: Începe scandalul? Oana Lis a făcut mișto de Iulia Albu: “Cum să iei păianjenii de pe tavan… cu stil”

Viorel Lis abia mai poate vorbi la mai bine de două luni de la externare

Starea pe care unii dintre apropiați o văd a fi una critică apare la mai bine de două luni de când a făcut accident vascular cerebral. “Este sotul meu si il iubesc, trebuie sa fiu alaturi de el in orice moment, fie ca este vorba de boala sau de vreo bucurie”, a mărturisit la acea vreme soția lui, Oana Lis.

Citește și: Motivul pentru care Oana Lis a ales să urmeze Facultatea de Psihologie. “Sunt oameni care au de toate și se sinucid!”

Dupa externarea din spital insa, problemele nu par a se termina pentru Viorel Lis! Drept dovada, prezent la aniversarea lui Mihai Mitoseru, joia trecuta, la un club de fite din Centrul Vechi, el nu a mai fost deloc omul dezinvolt de altadata. Mai mult, a stat retras intr-un colt si nu a scos nici macar un cuvintel.

“Lui Viorel nu ii este deloc bine! De cand a venit acasa, de la atacul cerebral, nu prea mai poate sa vorbeasca. Oboseste daca spune ceva. Este cumplit, dar adevarat, starea lui este grava si abia mai se deplaseaza. Ce sa spun…nu poate sa mai comunice cu mine decat prin semne si, uneori, in cazuri fericite, in soapta”, a declarat Oana Lis pentru WOWbiz.ro.

Viorel Lis are 74 de ani. Sursa foto: Facebook

 

Viorel Lis, operat de urgență

Citește și: Oana Lis, în pragul sinuciderii. “Era clar că nu sunt bine, deși…” Singura persoană cu care mai ține legătura din familia sa

În vârstă de 74 de ani, Viorel Lis a suferit un accident vascular cerebral pe 27 aprilie. Vă reamintim că Viorel Lis s-a operat de colecist în luna noiembrie a anului 2017. Intervenția chirurgicală a fost extrem de delicată. După operația suferită, Oana Lis a făcut mărturisiri şocante despre soțul ei.

Oana şi Viorel Lis sunt împreună de la sfârşitul anilor ’90 şi formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbizul din România.

Citește și...