Viorica de la Clejani a răbufnit după ce Andrei Duban a umilit-o pe Margherita

Publicat: 19/02/2019 | 20:56

Viorica de la Clejani a răbufnit după ce Andrei Duban a umilit-o pe Margherita. Artista a sărit în apărarea fiicei sale.

În urmă cu câteva zile, Andrei Duban a postat o fotografie prin care dă de înţeles că nu are o părere prea bună despre aspectul Margheritei de la Clejani. Ei bine, Viorica de la Clejani a sărit în apărarea fiicei sale și l-a criticat pe Andrei Duban pentru postarea făcută. (CITEȘTE ȘI: MARGHERITA DE LA CLEJANI, CRIZĂ DE NERVI ÎN DIRECT: ”MĂ APUCĂ SPUMELE ACUM!”)

„Din câte ştiu, partenera lui este mai operată decât multe şi sunt atâtea doamne şi domnişoare atât de operate şi cred că ar trebui să le explicaţi telespectatorilor şi oamenilor de rând ce înseamnă cuvântul operaţie. Pentru că să foloseşti cuvântul operaţii estetice… păi este ţara plină de buzate. Nu este una din showbiz-ul românesc să nu fie bălmăcită de acid hialuronic, cu bun simţ, să spunem aşa. Altele au obraji de la mama natură, altele îşi fac în loc de obraji, cum am mai explicat.

În loc de obrăjori zici că au fese. Da uite că o să mă operez şi eu, când o să trebuiască. Îmi pare rău dacă a gândit aşa. Dacă el, om deştept, om de televiziune, om de show crede asta, păi de la un prost la ce să mă mai aştept?! Să pună mâna el să-şi facă nişte operaţii estetice pentru că arată şi el ca şi Codin Maticiuc, un fel de Purceluş de Guineea. Cam grăsuţă, că-i ca mine, eu purceluşă, el purceluş”, a spus Viorica de la Clejani, pentru Antena Stars.

Cum a umilit-o Andrei Duban de Margherita de la Clejani

Cu câteva ore înainte ca la TV să ruleze o nouă ediție din emisiunea “Asia Express” 2019, Andrei Duban a urcat pe pagina lui oficială de Facebook o imagine care s-a viralizat pe rețelele de socializare de câteva zile. În poza în care Margherita de la Clejani e umilită, aceasta apare alături de Iuliana Luciu, iar pe ea este scris mesajul: “Nu există femei urâte, doar chirurgi cu 8 clase”. Gestul actorului de a distribui poza cu fata Clejanilor denotă faptul că el rezonează cu ideea exprimată pe acea fotografie. (VEZI ȘI: MARGHERITA DE LA CLEJANI ȘI-A ȘOCAT PĂRINȚII CÂND A INTRAT PE UȘĂ: ”NU AM VĂZUT ASTA DE CÂND ERA LA ȘCOALĂ!”)

Margherita de la Clejani și Iuliana Luciu