Viorica de la Clejani, înșelată de soțul ei?!? Răspunsul fabulos oferit de Ioniță de la Clejani la această întrebare intimă

Publicat: 15/05/2019 | 19:52

Viorica de la Clejani și soțul ei au oferit în această după-amiază un interviu spumos, transmis live la TV. La un moment dat, îndrăgitul artist a fost întrebat dacă și-a înșelat partenera de viață și, deși mulți s-au așteptat ca el să nege vehement… Ioniță de la Clejani a oferit un răspuns fabulos la această întrebare intimă.

Citește și: Viorica de la Clejani, mamă pentru a treia oară: „Mai vrem un copilaș”

Viorica de la Clejani, înșelată de soțul ei?!? Răspunsul fabulos oferit de Ioniță de la Clejani

Viorica și Ioniță de la Clejani au primit acasă la ei o echipă de la “Acces Direct” și, interviul lor a luat o altă întorsătură, după ce cântărețul a fost nevoit să răspundă la întrebarea: “Ți-ai înșelat vreodată soția?”. El a oferit o explicație care i-a făcut pe unii dintre fanii lor să înțeleagă că răspunsul ar fi, de fapt, afirmativ, iar alții sunt de părere că acest lucru nu s-a întâmplat în familia sa. Artistul a punctat însă și un sfat prețios: doi parteneri nu trebuie neapărat să se privească doar ochi în ochi, ci “amândoi, în aceeași direcție”.

Citește și: Câţi bani câştigă, de fapt, Viorica şi Ioniţă de la Clejani din muzică! Au ajuns la o sumă record

Există întrebări la care pot să-ți răspund și pot să nu-ți răspund. Valoarea unui cuplu constă în ceea ce faci împreună. Știi ceva? Când te căsătorești cu cineva, nu trebuie să te privești doar ochi în ochi, ci trebuie să priviți amândoi în aceeași direcție. Atunci, e bine acasă, a declarat Ioniță de la Clejani în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Citește și: Ce mașină conduce Ioniță de la Clejani! A renunțat la bolidul Mercedes pentru un autoturism mai ieftin decât un telefon mobil

Viorica și Ioniță de la Clejani se numără printre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Ei au o familie frumoasă, iar artista i-a dăruit soțului ei doi copii: Margherita și Fulgy. Fiica talentaților artiști le calcă pe urme, ea cântând de multe ori împreună cu aceștia.

Citește și...