Viorica de la Clejani își caută menajeră. Ce salariu oferă

Publicat: 04/04/2019 | 16:52
Viorica de la Clejani își caută menajeră. Ce salariu oferă

Viorica de la Clejani își caută menajeră. Vila familiei trebuie întreținută așa cum se cuvine și este nevoie – în primul rând – de o femeie care să aibă cel puțin două calități – muncitoare și ”om de încredere”. 

Cântăreața a postat un anunț sugestiv pe pagina sa de socializare. ”Bună, dragii mei! Vreau să fac un anunț: caut o femeie serioasă, de încredere, pentru a face menajul casei mele! Pentru mai multe detalii, contactați-mă în privat”. Conform wowbiz.ro, Viorica de la Clejani nu a oferit informații despre programul de lucru sau despre salariu, urmând ca aceste detalii să fie discutate cu pretendentele la acest post. Dar femeile care vor să se înscrie la casting ar trebui să știe că vor avea destul de mult de muncă. ”Clejanii” locuiesc într-o vilă uriașă, pe 3 nivele plus o cameră la mansardă, situată într-o zonă foarte bună a Capitalei.

Bineînțeles, încă nu știm dacă Viorica a descoperit deja menajera perfectă, însă cu siguranță vom afla cine este fericita aleasă, mai devreme sau mai târziu.

Citește și: VIORICA DE LA CLEJANI, MAMĂ PENTRU A TREIA OARĂ? ”SĂ FIE BINEVENIT!”

Se simte bine în pielea ei

Viorica de la Clejani este o artisă desăvârșită și o mamă de nota 10! De-a lungul timpului, însă, artista a fost aspru criticată pentru kilogramele în plus. Vioricăi de la Clejani nu îi pasă de gura lumii și se simte extrem de bine în pielea ei, exact așa cum a lăsat-o Dumnezeu. Artista nu vrea sub nicio formă să treacă pragul vreunui medic estetician. 

(CITEȘTE ȘI: VIORICA DE LA CLEJANI A RĂBUFNIT DUPĂ CE ANDREI DUBAN A UMILIT-O PE MARGHERITA)

„Eu aşa sunt frumoasă de la Dumnezeu. Ce să vă fac? Să vă dau capul meu? Nu pot, frate! Că degeaba te machiezi dacă nu ai o temelie frumoasă. Sunt eu grasă că mi-au mai zis unii… Păi eu aşa am fost umflată o viaţă întreagă. Şi, îmi place foarte bine aşa. Mă simt bine în pielea mea”, a spus Viorica de la Clejani la „Răi Da Buni”.

Viorica de la Clejani își caută menajeră