Viorica de la Clejani, mamă pentru a treia oară? ”Să fie binevenit!”

Publicat: 14/01/2019 | 18:48

Viorica de la Clejani a făcut o mărturisire incendiară, în direct. Se pare că artista se gândește să devină mamă pentru a treia oară.

Viorica şi Ioniţă de la Clejani au făcut un test al dragostei la „Acces Direct”, acolo unde ea a dezvăluit că mai vrea un copil deoarece Fulgy şi Margherita au crescut şi nu mai pot petrece foarte mult timp împreună. (CITEȘTE ȘI: MESAJUL INCREDIBIL PRIMIT DE CODIN MATICIUC DE LA MARGHERITA, DUPĂ CE VIORICA DE LA CLEJANI A SPUS CĂ-L SCUIPĂ! L-A FĂCUT AZI PUBLIC!)

„Ştii când am declarat şi tu şi eu că mai vrem un copilaş. Ai noştri s-au făcut mari, pleacă singuri. Dacă îmi dă Dumnezeu, să fie binevenit!”, a scris Viorica de la Clejani.

Viorica de la Clejani, din nou mireasă?

Viorica de la Clejani își dorește să fie iar mireasă! Cântăreața a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni tv, că și-ar dori să mai facă nuntă. Ea i-a spus lui Ioniță tot ce-și dorește și a vorbit despre cum ar fi rochia de mireasă, dacă s-ar mărita din nou. Viorica și-ar dori să mai slăbească în jur de 10 kilograme, pentru a putea să intre în rochie albă. (VEZI ȘI: MARGHERITA ARE UN IUBIT DAR NU RECUNOAȘTE! VIORICA DE LA CLEJANI A DAT-O DE GOL!)

„Ioniță era mai sărac când l-am luat, dar era atât de frumos. Doamne, îi ziceam…să mergem la pădure să culegem floricele. O luam pe jos. Puneam pătura jos, omul se culca, n-avea treabă. Eu culegeam flori. Flori multe am avut și în cap la nuntă, doamne. Ce să faci? Așa se purta pe atunci! Acum 24 de ani…doamne, ce roșcat aveam în păr! Așa era la noi, la țară. Toate ne vopseam roșcate. N-aveam decolorant să ne decolorăm la rădăcină, ca acum! Acum…ia uite ce blond frumos am. Dacă m-aș face acuma mireasă, mi-aș alege o rochie mai simplă. Fără voal, fără flori…Un machiaj mai light așa. Mi-ar plăcea să mai fiu încă o dată mireasă! Hai, Ionică, ne mai căsătorim încă o dată? Nu știu cân. Să mai slăbesc 10 kilograme. Să-mi fac niște operații. (…)”, a povestit Viorica de la Clejani, la „Vorbește Lumea”.