Viorica de la Clejani, primele declarații despre jurnaliștii de la Antena 3 pe care i-a stropit cu lapte și apă în timpul unui live

Publicat: 25/05/2020 | 23:24

Viorica de la Clejani a acceptat să vorbească despre episodul în care și-a vărsat nervii pe o echipă de jurnaliști de la Antena 3 chiar în timpul unui live, făcut din fața vilei în care vedeta locuiește împreună cu familia sa. Artista de muzică de petrecere i-a stropit pe angajații lui Mihai Gâdea cu lapte și apă, fără să țină cont că aceștia transmiteau live la TV noi informații despre accidentul rutier al fiicei sale, Margherita.

Citește și: Viorica de la Clejani a recunoscut că Margherita era “aeriană”: “Indiferent ce ar face…”

Viorica de la Clejani, primele declarații despre jurnaliștii de la Antena 3 pe care i-a stropit cu lapte și apă în timpul unui live

Scenele incredibile în care cântăreața i-a stropit cu lapte și apă pe șoferul, cameramanul, dar și reportera de la Antena 3 s-au petrecut în cursul zilei de sâmbătă, 23 mai. Astăzi, într-un interviu oferit Viorica de la Clejani a dat vina pe tensiunea acumulată în perioada petrecută în casă din cauza epidemiei de coronavirus, dar și pentru că presa ar specula multe pentru rating. Ulterior, ea a subliniat că nu se va schimba niciodată și va acționa pe măsura felului în care oamenii o tratează pe ea, dar și pe copii săi.

Nu rata: Margherita din Clejani, mesaj șocant în mediul online. Ce le-a transmis vedeta fanilor la o zi după accident

“Dupa atâta timp de stat în casă din cauza pandemiei, nu m-am mai putut controla și mi-am ieșit din fire. E normal să o iei razna de la atâta stat în casă, iar acum televiziunile stau în fata casei mele de dimineața și până seara… Se speculează multe în presă pentru rating😁😉 Eu nu o să mă schimb niciodată! Dacă îmi vorbești frumos, îți vorbesc la fel de frumos, dacă îmi vorbești urât, îți vorbesc și mai urât. Nu mi-e frică decât de Dumnezeu. El ne dă semne și ne facem că nu vedem. Fiți mai buni și iubiti animalele, iar viața o să fie ușoară. ♥️ #vioricadelaclejani #showlapoartacasei #romaniatv”, a scris soția lui Ioniță de la Clejanipe contul ei de Instagram, unde a publicat filmarea de mai jos.

Viorica de la Clejani, dezvăluiri despre iubitul Margheritei

La întrebarea: “Credeți că iubitul ei este cel care a dus-o la rele?”, Viorica de la Clejani a răspuns astfel: “Uneori anturajul strică. Spune-mi cu cine umbli, ca să-ţi spun cine eşti, era un proverb. Probabil că ăla a aranjat ceva ca să fie luat în prim-plan. Voi n-ați văzut că și-a pus povestea pe Instagram. Copiii mei sunt vânați de fel și fel de oameni. L-am băgat în curte și i-am dat să mănânce că era mort de foame!”, conform wowbiz.ro.

Descoperă și: Cum arăta Margherita de la Clejani în urmă cu 11 ani! Vedeta s-a schimbat radical și este de nerecunoscut

Viorica de la Clejani a stropit o echipă de jurnaliști de la Antena 3 cu lapte și apă

La câteva ore bune după ce Margherita a dat explicații în fața oamenilor legii pentru accidentul provocat, mama ei și-a pierdut cumpătul și a ieșit la poartă, unde a stropit cu lapte și apă o echipă de la Antena 3, care era într-o transmisie live.

Nu înțeleg de ce toată lumea își bagă p*** în CNN

Publicată de Stoica Ionel pe Sâmbătă, 23 mai 2020