Margherita din Clejani, mesaj șocant în mediul online. Ce le-a transmis vedeta fanilor, la două zile după accident

Autor:
Publicat: 25/05/2020 | 18:29
Margherita din Clejani, mesaj șocant în mediul online. Ce le-a transmis vedeta fanilor, la două zile după accident

Margherita de la Clejani a revenit în atenția opiniei publice, în urmă cu două zile, atunci când fiica lui Ioniță și a Vioricăi a provocat un accident auto sub influența heroinei.

Supărată pe fanii au criticat-o, Margherita le-a mulțumit celor care totuși i-au trimit totuși mesaje de încurajare. „Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru mesaje! Eu sunt bine”, a scris Margherita în dreptul unei fotografii pe care a pus-o și în feed-ul de Instagram, și la Stories.

Reacția violentă a Vioricăi

Viorica de la Clejani, mama Margheritei, tânăra care a făcut accident rutier, a avut o intervenție la România TV, în care a spus ce s-a întâmplat cu fata ei. A recunoscut că a luat pastile care conțin substanțe ce dau dependență.

„Vedeți-vă de viața voastră și de copiii voștri. Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta. Unele dintre voi sunteți mame și nu înțeleg cum puteți să jigniți niște copii…Înseamnă că dacă erați voi în situația mea le-ați fi dat cu toporul în cap…Eu imi apăr copiii indiferent de situație! Orice părinte care își iubește copilul ar face la fel ca mine.

Suntem oameni ca și voi. A fost un accident care i se putea întâmpla oricui. Mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost mai grav și că este bine și sănătoasă. O să îi apăr și o să îi iubesc necondiționat. Pentru că iubirea ne vindecă! Mulți dintre voi aveți doar ură și răutate în suflet”, a scris Viorica de la Clejani pe conturile de socializare.