Viorica de la Clejani și-a făcut o intervenție estetică! Când au văzut cum arată, fanii au criticat-o

Publicat: 17/03/2019 | 22:27

La 46 de ani, Viorica de la Clejani și-a făcut o intervenție estetică de care este tare mândră și, ca orice vedetă care ține la fanii săi, ea le-a împărtășit rezultatul. Când au văzut imaginile postate de celebra artistă, admiratorii săi s-au împărțit în două tabere: unii au complimentat-o, alții au criticat-o.

Citește și: Viorica de la Clejani le dă peste nas celor care o critică: ”Mă simt bine în pielea mea”

Viorica de la Clejani și-a făcut o intervenție estetică

Pe numele din buletin Viorica Manole, cântăreața a mers de curând la un salon, unde s-a lăsat pe mâna unui specialist care i-a micropigmentat sprâncenele. În această seară, ea a publicat pe o rețea de socializare un colaj în care apar două poze realizate după procesul estetic. “(…) pentru sprâncene perfecte ! Mulțumesc frumos! ♥️”, a scris Viorica de la Clejani pe contul ei de Instagram. Imediat ce o fană i-a atras atenția că se văd mult prea strident sprâncenele, ea a răbufnit și i-a răspuns: “păi am două zile… urmează retușul!E normal să fie așa…”.

Citește și: Viorica de la Clejani a răbufnit după ce Andrei Duban a umilit-o pe Margherita

Acestea sunt cinci dintre comentariile lăsate de fanii artistei: “La parul blond , sunt prea stridente… Dar dacă ție îți plac…?‍♀️?‍♀️?‍♀️”, “Ți-a făcut pigmentarea peste sprâncenele tale? Ți-au ieșit superbe!? Mulțumesc”, “Cel mai ok era să fi ales fir cu fir, pentru că tatuarea atacă rădăcina firului și cad iremediabil, am văzut fete fără păr dupa tatuaj”, “Viorico, ești frumosă foc ??? și cui nu-i convine…”, “Erai frumoasă rău naturală!”.

Citește și...