Viorica de la Clejani le dă peste nas celor care o critică: ”Mă simt bine în pielea mea”

Publicat: 07/03/2019 | 22:37

Viorica de la Clejani le dă peste nas celor care o critică. Artista se simte bine în pielea ei, exact așa cum a lăsat-o Dumnezeu. 

Viorica de la Clejani este o artisă desăvârșită și o mamă de nota 10! De-a lungul timpului, însă, artista a fost aspru criticată pentru kilogramele în plus. Vioricăi de la Clejani nu îi pasă de gura lumii și se simte extrem de bine în pielea ei, exact așa cum a lăsat-o Dumnezeu. Artista nu vrea sub nicio formă să treacă pragul vreunui medic estetician. (CITEȘTE ȘI: VIORICA DE LA CLEJANI A RĂBUFNIT DUPĂ CE ANDREI DUBAN A UMILIT-O PE MARGHERITA)

„Eu aşa sunt frumoasă de la Dumnezeu. Ce să vă fac? Să vă dau capul meu? Nu pot, frate! Că degeaba te machiezi dacă nu ai o temelie frumoasă. Sunt eu grasă că mi-au mai zis unii… Păi eu aşa am fost umflată o viaţă întreagă. Şi, îmi place foarte bine aşa. Mă simt bine în pielea mea”, a spus Viorica de la Clejani la „Răi Da Buni”.

Viorica de la Clejani, din nou mireasă?

Viorica de la Clejani își dorește să fie iar mireasă! Cântăreața a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni tv, că și-ar dori să mai facă nuntă. Ea i-a spus lui Ioniță tot ce-și dorește și a vorbit despre cum ar fi rochia de mireasă, dacă s-ar mărita din nou. (VEZI ȘI: MARGHERITA ARE UN IUBIT DAR NU RECUNOAȘTE! VIORICA DE LA CLEJANI A DAT-O DE GOL!)

„Ioniță era mai sărac când l-am luat, dar era atât de frumos. Doamne, îi ziceam…să mergem la pădure să culegem floricele. O luam pe jos. Puneam pătura jos, omul se culca, n-avea treabă. Eu culegeam flori. Flori multe am avut și în cap la nuntă, doamne. Ce să faci? Așa se purta pe atunci! Acum 24 de ani…doamne, ce roșcat aveam în păr! Așa era la noi, la țară. Toate ne vopseam roșcate. N-aveam decolorant să ne decolorăm la rădăcină, ca acum! Acum…ia uite ce blond frumos am. Dacă m-aș face acuma mireasă, mi-aș alege o rochie mai simplă. Fără voal, fără flori…Un machiaj mai light așa. Mi-ar plăcea să mai fiu încă o dată mireasă! Hai, Ionică, ne mai căsătorim încă o dată? Nu știu când”, a povestit Viorica de la Clejani, la „Vorbește Lumea”.

Citește și...