Vremea 26 noiembrie. Meteorologii anunță ploi

Publicat: 26/11/2018 | 07:13
Vremea 26 noiembrie. Meteorologii anunță ploi

Vremea 26 noiembrie. Meteorologii anunță ploi – Se anunță ploi în majoritatea teritoriului, dar și ninsori în zona de est. Deși vremea va fi închisă, maximele vor atinge în vestul țării 15 grade Celsius, conform ANM. În Maramureș, cerul va fi înnorat și sunt șanse de ploaie. Maximele se vor încadra în jurul valorilor de 6 – 9 grade, iar minimele vor coborî până la 1 – 4 grade Celsius.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Încă de la începutul săptămânii, vremea se anunță extrem de capricioasă. Atmosfera intră într-un proces de răcire în toată țara. Sunt așteptate temperaturi minime și ninsori în București, dar și la munte.  (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

CITEȘTE ȘI: ANM A SCHIMBAT DIN NOU PROGNOZA. CUM VA FI VREMEA ÎN LUNA DECEMBRIE

Vremea 26 noiembrie. Cum va fi vremea la București

Cerul va fi parțial noros pe timpul zilei, iar noaptea va ploua din abundență. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 9°C și 3 grade Celsius. Cantitățile de apă care se vor strânge pe perioada nopții vor atinge 2 L/m², iar vântul va sufla puterni cu 10 km/h dinspre N. Șansele de precipitații sunt extrem de mari. Marți se vor înregistra tot ploi la București, dar temperaturle vor scădea destul de mult. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

CITEȘTE ȘI: SE ANUNȚĂ CEA MAI GREA IARNĂ DIN ULTIMII 8 ANI! UN AER POLAR VA CUPRINDE ÎNTREAGA ȚARĂ

Vremea 26 noiembrie. Cum va fi vremea la munte

Cerul va fi parțial noros pe timpul zilei, iar noaptea va ploua în cantități însemnate. Vântul va sufla slab pe timpul zilei, iar temperaturile maxime și minime se vor încadra între 11°C și 2°C. Marți va continua să plouă ziua, iar noaptea apar ninsorile. Tot la munte se înregistrează și cele mai scăzute temperaturi, de -15 grade Celsius, prognozate vineri, 30 noiembrie. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Citește și...