Wesley Moraes: STARUL din Premier League ce a devenit TATĂ la 14 ani!

Autor:
Publicat: 18/12/2019 | 10:43
Wesley Moraes: STARUL din Premier League ce a devenit TATĂ la 14 ani!

Wesley Moraes, atacantul lui Aston Villa, este unul dintre cei mai de perspectivă jucători din Premier League. Brazilianul de 23 ani a marcat 5 goluri în acest sezon pentru gruparea din Birmingham, iar povestea sa de viață este una impresionantă. Verifică aici clasamentul din Premier League

Biletul Zilei » Investim pentru al 4-lea „verde” consecutiv!

Wesley avea doar 9 ani când tatăl sau Paulo a murit după un atac cerebral cauzat de consumul de alcool și droguri. Cinci ani mai târziu, brazilianul și-a pierdut și copilăria. Wesley a devenit tată la 14 ani, dar evenimentele turbulente din viața sa nu se opresc aici. Peste 1 an și jumătate, fiul său Ian Riquelme avea deja o soră vitregă, Maria Eduarda, după ce Wesley lăsase însărcinată o altă femeie decât mama primului său copil.

Fotbalul a rămas pe planul doi pentru Wesley, ce a lucrat în adolescență într-o fabrică, ture de 11 ore, sortând cuie și șuruburi pentru a se putea întreține. Împotriva tuturor calculelor, brazilianul a ajuns 7 ani mai târziu la Aston Villa, într-o afacere ce a costat aproximativ 22 de milioane lire sterline. Este de notorietate faptul că Wesley a jucat fotbal în sală până la 15 ani, vârstă la care a evoluat pentru prima dată într-un meci de fotbal pe iarbă, 11 contra 11.

După o experiență pozitivă în Slovacia la Trencin, Wesley a fost transferat în Belgia de Club Brugge, iar aici s-a făcut cunoscut. 38 de goluri au fost îndeajuns ca Aston Villa să fie impresionată, iar în această vară a ajuns pe Villa-Park. Atacantul brazilian a înscris de 4 ori în Premier League și o dată în Cupa Ligii, dar este încă tânăr și își poate îmbunătăți considerabil performanțele.