Wolves – Leicester » Meci de totul sau nimic pe „Molineux” » Programul etapei a XXVI-a din Premier League și clasamentul sunt aici!

Autor: Cristian P
Publicat: 14/02/2020 | 12:56
Wolves – Leicester » Meci de totul sau nimic pe „Molineux” » Programul etapei a XXVI-a din Premier League și clasamentul sunt aici!

Astăzi în cadrul rundei a XXVI-a din Premier League, de la ora 22:00 Wolverhampton va primi pe „Molineux” vizita celor de la Leicester City. Partida se anunță a fi una echilibrată, la fel cum a fost și în tur când duelul s-a terminat nedecis, scor 0-0.


Biletul Zilei » Profitul vine din Austria, Franța și Olanda!


Înaintea acestui duel, Leicester se află pe locul 3 cu 49 de puncte în timp ce Wolverhampton este pe locul 9 cu 35 de puncte, la doar patru puncte de locul 5 pe care se află Sheeffield Utd. Duelul se anunță a fi unul aprig disputat șitută fiind rivalitatea existentă între cele două formații.

Runda a 26-a care a debutat săptămâna trecută, programează dueluri extrem de atractive, capul de afiș al rundei urmând a fi ținut de duelul dintre Chelsea Londra și Manchester United.

Lider abssolut în Premier League după 25 de runde este Liverpool, formația lui Klopp având 73 de puncte. „Cormoranii” sunt urmați în clasament de Manchester City cu 51 de puncte și Leicester cu 49 de puncte. La polul opus, pe locurile retrogradabile se află West Ham United cu 24 de puncte, Watford cu 24 de puncte dar cu un golaveraj inferior și Norwich City cu 18 puncte.

Program Premier League etapa a XXVI-a

Everton FC – Crystal Palace 3-1
Brighton – Watford FC 1-1
Sheffield Utd – Bournemouth 2-1

Vineri,14 februarie                  
ora 22:00 Wolverhampton – Leicester City

Sâmbătă, 15 februarie
ora 14:30 Southampton – Burnley FC
ora 19:30 Norwich City – Liverpool FC

Duminică, 16 februariea
ora 16:00 Aston Villa – Tottenham
ora 18:30 Arsenal – Newcastle Utd

Luni, 17 februarie
Chelsea FC – Manchester United

Miercuri, 19 februarie
ora 21:30 Manchester City – West Ham United    

Clasament Premier League 

Citește și...