Zvonul divorțului de Brigitte a ajuns și la urechile „fostei” lui Pastramă. “Nu trebuie să fii Nostradamus ca să…”

Autor: C. C.
Publicat: 01/05/2020 | 23:53

La scurt timp după ce v-am prezentat, în premieră, AICI, amănunte despre problemele care ar fi apărut în cuplul Brigitte-Florin Pastramă, ex-logodnica celui din urmă a făcut mărturisiri uluitoare. Fostul ”iepuraș” Playboy a explicat ce s-ar întâmpla, de fapt, cu vedetele de la ”Ferma”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile ei savuroase. (CITEȘTE ȘI: CELE MAI TARI AROGANȚE DE 1 MAI, PE VREMEA CÂND NU EXISTA COVID-19)

Zvonul care a cutremurat întreg showbiz-ul, precum că fosta doamnă Năstase și Florin Pastramă s-ar afla în pragul divorțului, a ajuns și la urechile ex-logodnicei concurentului de la ”Ferma”. (NU RATA: ÎNAINTE DE PAȘTE, FIUL FOSTULUI PREMIER “TATONEAZĂ” UN EX-„IEPURAȘ” ȘI…)

Fostul ”iepuraș” Playboy a făcut mărturisiri în premieră pentru site-ul nr.1 din România. “Nu trebuie să fii Nostradamus ca să prezici divorțul lor. Cred că le expiră și contractul …au făcut anul de când au ieșit de la Fermă. Dacă e așa, sper să finalizeze totul în termeni amiabili. Eu oricum nu vreau să mă implic în mocirla lor”, a declarat Raluca Podea, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Raluca Podea, una dintre cele mai sexy vedete

Brigitte & Pastramă, în pragul divorțului?!

După nici un an de căsnicie, vedetele de la “Ferma”, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, s-ar afla într-un super-impas. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, în ultima perioadă, relația lor s-ar fi degradat, iar cei doi s-ar afla acum în pragul divorțului. Acesta ar fi și motivul pentru care Florin Pastramă și-a scos la vânzare șaormeria pe OLX, cerând pe ea 57.000 de euro.

Conform apropiaților cuplului, afacerea cu restaurantul de tip fast-food ar fi singurul lucru care îi mai leagă pe cei doi în momentul de față, iar aparițiile lor publice ar fi doar un paravan, pentru a încerca să ascundă problemele reale.

”Doar șaormeria îi mai ține legați. Firma e a lui Florin, iar banii investiți sunt ai ei. Din această cauză au decis să o vândă. Vor să își încheie socotelile amiabil înainte de divorț. Atât Brigitte, cât și Florin încearcă să nu arate că se confruntă cu anumite probleme în cuplu, dar despărțirea lor e iminentă”a declarat o persoană din anturajul celor doi.

Raluca Podea și Florin Pastramă, pe vremea când formau un cuplu fericit

Cum s-a despărțit de Florin Pastramă

După ce logodnica lui Florin Pastramă, Raluca Podea, a văzut la televizor momentele de tandreţe dintre el şi Brigitte, fosta soţie a lui Ilie Năstase, a luat pur şi simplu foc și a decis să ”divorțeze” definitiv de iubitul ei. Mai mult decât atât, în momentul în care a fost întrebată de către reporterii site-ului nr.1 din România cum comentează ipostazele tandre în care a apărut la televizor logodnicul său, blondina s-a dezlănțuit, pur și simplu, la adresa lui Florin Pastramă.

Brigitte și Pastramă divorțează?!

Fostul “iepuraș” Playboy s-a “izolat” la piscină

În urmă cu câteva zile, site-ul nr. 1 din România vă prezenta, în premieră, imagini de-a dreptul savuroase care o aveau în prim-plan pe fosta logodnică a lui Florin Pastramă. Blondina nu o duce deloc rău în această perioadă. Și asta pentru că s-a “izolat” la piscină. Raluca Podea profită din plin de vremea frumoasă și nu ezită să-și expună trupul în toată splendoarea.

Fostul „iepuraș” a fost surprins la plajă, în curtea casei, unde își ”execută” perioada de izolare. Cum este o fire extrem de dezinhibată, dar și din dorința de a nu se bronza cu urme, Raluca Podea a renunțat la sutien și și-a lăsat bustul generos mângâiat de razele soarelui. (NU RATA: CONCURENTEI DE LA MASTERCHEF I S-A FĂCUT DOR DE FAST-FOOD. AM FILMAT-O PE „FOSTA” LUI PASTRAMĂ ÎN TIMP CE…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...