Acasă » Exclusiv » Ei vor să-i fure Dinamo milionarului grec care a bătut palma cu Negoiță!

Ei vor să-i fure Dinamo milionarului grec care a bătut palma cu Negoiță!

De: Cancan 07/05/2018 | 23:18
Cornel Dinu Dinamo

Dinamo se vinde grecilor? Asta a fost provocarea jurnaliștilor de sport, care ar fi aflat, pe surse, că echipa deținută încă de Ionuț Negoiță ar fi în vizorul unui milionar grec.   Greu de crezut, dar chiar dacă ar fi așa, grecul ar trebui să negocieze bine, pentru că are concurență serioasă! Se va bate la masa tratativelor cu un grup de suporteri dinamoviști care tocmai ce s-a adunat la o cârciumă și a croit un plan măreț! Imaginile obținute recent de CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA sunt colosale. 

Cine a zis că afacerile se fac doar în haine scorțoase și la un pahar de băutură fină? Parol! Vă prezentăm culisele unei declarații de intenții care, probabil, va rămâne în istoria internetului, așa cum a rămas în mintea jucătorilor de la Dinamo visul Champions League.

Așadar, în timp ce Ionuț Negoiță ar fi negociat cu un afacerist grec pentru vânzarea echipei Dinamo, pentru nouă milioane de euro, la o cârciumă din București se făcea un plan de bătaie pentru cumpărarea echipei de către un grup de suporteri, în frunte cu „tăticul” lor, ”procurorul” Cornel Dinu.  

La discuție s-a asezonat, după gust, bere, spriț, și niște semințe. Cu ce bani să cumpere echipa?, ați fi tentați să întrebați. Să-i lăsam pe ei să răspundă, pentru că totul este înregistrat ca la carte. 

Asociația Dinamoviști pentru Dinamo. De ce? Pentru că suporterii se întâlnesc la cârciumă (n.r. o voce pe fundal: ”Suntem bețivi, d-aia!”) Naratorul, nimeni altul decât actorul Răzvan Oprea, aprobă: ”Da, exact!”. Cine suntem noi să-i judecăm?!

„Oi fi eu suporter de Teatru Național sau de unde sunt, de la televizor, dar ceilalți care sunt azi aici sunt, cu siguranță, din stadion”, mai spune actorul.

Mai departe, în înregistrare, ni se face cunoștință cu suporterii care vor să cumpere echipa. Fiecare se prezintă ca la reuniunile anonimilor care încearcă să se lase de vicii. După cum urmează:

Salutare, numele meu e Cosmin și, slavă Domnului, mă număr printre amicii Clubului Dinamo”. Camera se mută pe fiecare participant la întrunire în parte.

”Salutare, sunt Robert Bălăceanu, dinamovist de vechi… foarte mult timp și susțin acest proiect din tot sufletul”. Omul recunoaște că n-are bani, dar, ce, afaceri doar cu sufletul nu se fac?

Urmează un fan care fluctuează ușor între stări și, pentru o secundă, pare că a uitat pentru ce a venit la cârciumă.

Pentru mine este foarte greu, pentru că eu nu pot să adresez decât cuvinte oamenilor care sunt împotriva mea. Adică spurcaților, steliștilor, care sunt dușmanii mei”. Își revine ușor … ”Bă, vă iubesc rău, o să facem treabă, o să facem treabă mare rău de tot, vă promit eu”, și toți râd în hohote pe fundal, inclusiv Cornel Dinu, sprijinit ușor de un perete.

(VEZI ȘI: A FUGIT DE LA DINAMO ÎNAINTEA DERBYULUI CU FCSB, IAR NOI L-AM FILMAT PE FOTBALIST CU…) 

Îmbujorat, legendarul Cornel Dinu vorbește și el către cameră: ”Bună seara, am fost în slujba lui Dinamo și am slujit la Dinamo de mic și voi sluji, așa cum se spune, ca un câine veritabil, până la moarte, alături de toată suflarea dinamovistă… de sute de mii de oameni, care sunt convins că vor fi alături de noi în acest proiect generos prin care nu se face altceva decât… Dinamo se întoarce la cei care îl iubesc, la câinii minunați, la suporterii lor, la sutele de mii care le sunt alături și care trebuie să fie alături de noi. Sper să reușim. Dacă nu, inițiativa este nobilă și trebuie apreciată”, își încheie Cornel Dinu cuvântarea, puțin mai realist totuși, în aplauzele colegilor de șpriț. (CITEȘTE ȘI: ”VOCEA” LUI DINAMO E LĂUTARUL LUI GIGI BECALI!)

Ultimul care vrea să adreseze un mesaj în această înregistrare, în timp ce mestecă de zor gumă, este Bogdan Pancu, fost jucător la Dinamo.

Salutare, fraților, sunt Bogdan Pancu, alături de prietenii mei am pornit la acest drum foarte greu. Suntem călăuziți de o speranță nobilă. Ne dorim ca acest proiect să iasă. Împreună și doar împreună, toți împreună vom reuși. Dinamoviști pentru Dinamo”, încheie triumfal Pancu. Și ca să vadă lumea că există o întreagă regie și că totul s-a făcut cu cap, camera se mută pe un Golden Retriever, un câine adevărat. Câinele lui Cornel Dinu.

Dinamo și motivul cârciumii

Cârciuma pare să fie un ”laitmotiv” în viața dinamoviștilor și a suporterilor dinamoviști. N-o spunem noi, ci ei înșiși.

Prin 2016, Gabi Tamaș (plecat între timp de la Dinamo) și-a atacat rău suporterii după un meci eșuat: ”Sunt niște nesimțiți, nu vreau să mai vorbesc despre ei, sunt niște bețivi. Mie nu mi-e frică de ei. Nu mi-a fost niciodată”, a spus Tamaș, cel căruia i s-a făcut inclusiv un top al bețiilor.

Într-un material mai vechi, difuzat de Pro TV, un alt fost dinamovist, Constantin David, spunea: „Eu sunt cel mai mare bețiv din istoria clubului Dinamo! Fac parte din «brigada » Alexandru Vasile – Piți Varga – Țârcovnicu. Toți – foști jucători de echipă națională. Ăștia au murit, doar eu mai trăiesc. Ei au băut numai tărie. Asta i-a doborât. Eu am băut doar vin și bere. Uneori, luam barurile la rând. La 12 noaptea, când se închidea cârciuma, ne încuiau în bar și ne lăsau băutura. A doua zi, la opt, când veneau să deschidă barul, ne găseau consumând”.

Fostul jucător, care a făcut carieră în anii ’60, spunea chiar că e mândru de titulatura lui: ”academician profesor doctor în Științe Alcoolice”. (VEZI ȘI: STRĂINII LUI DINAMO, DEZMĂŢ ÎN CLUB CU O NOAPTE ÎNAINTE DE CANTONAMENT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...