Acasă » Exclusiv » Breaking news: Gigi Becali, chemat la Judecătorie în afacerea de 11 milioane €!

Breaking news: Gigi Becali, chemat la Judecătorie în afacerea de 11 milioane €!

De: Cancan 31/03/2018 | 23:39

Gigi Becali și nepotul lui preferat, Lucian, sunt chemați în instanță! Dosarul are legătură cu un teren care se află în apropierea Pasajului Pipera, lângă Mănăstirea Christiana și Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV). Miza este una foarte importantă, putând fi vorba de milioane bune de euro, având în vedere că, în zonă, metrul pătrat se comercializează cu aproximativ 300 de euro metrul pătrat. (CITEȘTE ȘI: Gigi Becali a pierdut procesul cu un fost antrenor!)

DRPCIV revendică terenul respectiv, chemându-i la Judecătoria Sectorului 1 pe Gigi Becali și pe nepotul lui favorit, Lucian. Obiectul dosarului îl reprezintă „rectificare carte funciară”. Ultimul termen al procesului a avut loc zilele trecute, atunci când cauza a fost amânată. Finanțatorul FCSB duce mai multe bătălii în instanță, pentru mii de metri pătrați, cu DRPCIV și Mănăstirea Christiana.

Becali a vândut un teren, în zonă, cu 11 milioane de euro

Anul trecut, Gigi Becali vindea un teren, în aceeași zonă disputată acum cu DRPCIV, cu 11 milioane de euro. Pe terenul respectiv se vor construi blocuri, iar, pe lângă banii obținuți, Becali ar fi negociat o clauză cu cumpărătorul terenului pentru a achiziționa apartamente la un preț preferențial. Latifundiarul ar mai obține astfel câteva milioane bune din revânzarea în profit a apartamentelor.

Pe de altă parte, Gigi Becali se luptă în instanță cu Mănăstirea Christiana, pentru un teren de 15.000 de metri pătrați! Bătălia a început încă din 2008, atunci când finanțatorul FCSB a trimis buldozere care să dărâme gardurile lăcaşului de cult. Omul de afaceri voia obțină o parte din terenul pe care este ridicată biserica. Susţinea și susține în continuare că este al lui.

Gigi Becali și nepotul lui preferat, Lucian, chemați în instanță

Nepotul preferat al latifundiarului, Lucian Becali, cel citat și în dosarul cu DRPCIV, a fost cel desemnat atunci să facă „dreptate”. El le-a arătat măicuţelor o hârtie prin care susţinea că deţine un titlu de proprietate asupra suprafeţei.

Gestul lui Becali s-a încheiat cu o plângere înregistrată la Secţia 6 de Poliţie pentru tulburare de posesie. Acţiunea începută de latifundiar a rămas fără finalitate. În cele din urmă, lucrurile s-au calmat, iar construcţia mănăstirii a continuat. (CITEŞTE ȘI: Amănunte incredibile de la ”Revelionul bogătaşilor”, povestite de Gigi Becali)

“Este vorba de o suprapunere și pentru asta este nevoie de modificarea cărții funciare care nu se putea face decât în urma unei chemări în judecată. Așa s-au înțeles avocații”, explica Gigi Becali bătălia în proces. “Pe terenul respectiv nu se află construit nimic, nici de către mănăstire, nici de Poliția Rutieră. Este doar iarbă, este un teren nefolosit. Nu se va dărâma mânăstirea sau altceva. Dacă era mânăstire acolo, dădeam eu bani de la mine”, mai susținea Gigi Becali, care este recunoscut ca un mare credincios.

Mitică Dragomir, poveste fabuloasă cu Gigi Becali și terenurile

Fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir, a dezvăluit în cartea lui, „Meciurile vieţii mele”, o poveste fabuloasă cu Gigi Becali și terenurile sale. Mitică Dragomir și Gigi Becali sunt recunoscuți ca împătimiți ai tablelor. Fostul șef al LPF a mărturisit cum a pus mâna pe un teren al lui Gigi Becali, pe care a construit 16 vile.

„Ne-am întâlnit la Crystal Palace. Gigi a pierdut foarte mulţi bani, eu câştigasem în acea seară. Mi-a cerut cu împrumut, i-am spus că-i dau doar dacă îmi vinde nişte pământ în Pipera, unde să-mi construiesc un număr de vile. Ne-am tocmit la preţ, i-am dat o sumă mare de bani, urmând să-mi dea pământul şi actele. A făcut o schiţă, 250 de metri lungime, 25 lăţime, cu drum în faţă, a semnat-o şi mi-a spus că a doua zi îmi face actele. Din banii mei s-a întors şi a câştigat peste 100.000 de dolari”, a scris Dumitru Dragomir în cartea lui.

A doua zi, Dragomir ar fi avut parte de o mare surpriză din partea lui Gigi Becali: „Băi, Mitică, îţi mulţumesc, acum ia-ţi banii pe care mi i-ai dat, mi-a spus. Nu, Gigi, eu am cumpărat pământ de la tine, nu ţi-am dat bani împrumut”, a fost replica lui Dragomir. Cei doi s-au certat, pentru că Gigi Becali nu voia nici în ruptul capului să-şi respecte angajamentul. (CITEȘTE ȘI: CUM A RĂSPUNS BECALI MESAJULUI PE CARE L-A PRIMIT DE LA DRAGOMIR!)

Jumătate de an s-au certat cei doi, după care Gigi Becali a cedat şi i-a făcut actele lui Dumitru Dragomir. „Dar tot m-a păcălit. Nu mi-a dat şi drumul de acces, care era obligatoriu. Am construit 16 vile, am construit şi drumul de canalizare direct la oraş, dar fără să am drum, acte pe drum sau fără ca acesta să fie donat primăriei. Am facut scandal, m-am certat cu Gigi, voia să-mi dea drumul, dar pe bani foarte mulţi. După vreo 3-4 ani, jucam table cu el şi câştigam mult. După 50 de linii m-am săturat şi voiam să mă las. Gigi, nimic, voia să jucăm, să mă bată şi el. Mă ia la sentiment: Băi, Mitică, dacă mai joci 20 de linii, îţi dau drumul în faţa vilelor! De când aşteptam asta! I-am spus că nu vreau să-mi dea mie drumul, să-l dea primăriei din Voluntari. A luat o hârtie A4 şi i-a scris primarului Pandele: Finule, îţi dau drumul din faţa vilelor lui Dragomir, vorbeşte cu Anişoara (notarul lui Gigi Becali) să facă actele! Am câştigat de două ori, el de 18 ori. Mi-a luat tot ce câştigasem, dar eram bucuros că rezolvasem cu drumul”, a rememorat fostul șef al LPF.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Actorul celebru care riscă să rămână pe DRUMURI. Serialul său a fost anulat! „Oare sunt asigurat...?”
Actorul celebru care riscă să rămână pe DRUMURI. Serialul său a fost anulat! „Oare sunt...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae Ceaușescu
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Ce relație este între Claudia Pavel și tatăl fiului său. Bărbatul a luat o decizie importantă: „Este ideal ca un copil..”
Ce relație este între Claudia Pavel și tatăl fiului său. Bărbatul a luat o decizie...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis unei prietene un mesaj bizar, însă poliția are altă pistă
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Ce se întâmplă cu fiica Oanei Roman după divorțul părinților și moartea bunicii sale: ,,Mă rog la Dumnezeu”. Oana Roman face tot posibilul să o ajute pe micuța Isa
Ce se întâmplă cu fiica Oanei Roman după divorțul părinților și moartea bunicii sale: ,,Mă...
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va stinge din viață „Nu a fost nici măcar un semn, absolut nimic.”
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Meteorologii anunţă o
Meteorologii anunţă o "schimbare majoră" a vremii. Vom avea fenomene extreme în ţară toată săptămâna
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e la cură de slăbire, îl întreabă: - Ce faci...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Cele 4 zodii care vor avea ghinion în dragoste până la finalul lunii. Pot apărea certuri și despărțiri
Cele 4 zodii care vor avea ghinion în dragoste până la finalul lunii. Pot apărea...
Ce să pui în ciorba de pui a la grec ca să îți iasă mai bună ca la restaurant. Cele 2 ingrediente care îi dau cea mai bună aromă
Ce să pui în ciorba de pui a la grec ca să îți iasă mai...
BANCNOTELE cu care nu mai poți plăti. Decizia ESTE FINALĂ. Avertisment pentru cei cu bani cash
BANCNOTELE cu care nu mai poți plăti. Decizia ESTE FINALĂ. Avertisment pentru cei cu bani...
Viorel Lis, din ce în ce mai rău. E imobilizat și nu mai poate mânca. Oana Lis, solicitare disperată: "Mi-e așa milă"
Viorel Lis, din ce în ce mai rău. E imobilizat și nu mai poate mânca....
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a făcut liderul rus în timpul ceremoniei
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
S-a dat ordinul pentru TOATE FEMEILE, inclusiv din România. Noile reguli devin OBLIGATORII
S-a dat ordinul pentru TOATE FEMEILE, inclusiv din România. Noile reguli devin OBLIGATORII
Scandal uriaș la Eurovision. Fanii au fost oripilați
Scandal uriaș la Eurovision. Fanii au fost oripilați
BANC | „Bulă, ce ai vrea să scrie pe crucea ta, după ce mori?
BANC | „Bulă, ce ai vrea să scrie pe crucea ta, după ce mori?
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din...
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de noapte”
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...
Catinca, acuzații dure la adresa lui Petre Roman: „A făcut diferențe între mine și Oana”. Ce îi reproșează
Catinca, acuzații dure la adresa lui Petre Roman: „A făcut diferențe între mine și Oana”....
Serialul Netflix care a făcut România celebră peste hotare revine cu sezonul 2. Unde se filmează
Serialul Netflix care a făcut România celebră peste hotare revine cu sezonul 2. Unde se...
Lidl bagă la raft produsele pe care toți românii le caută după Paște. Se vor da repede, oferta durează până la finalul săptămânii
Lidl bagă la raft produsele pe care toți românii le caută după Paște. Se vor...