Acasă » Vedete » Informații-bombă despre despărțirea scurtă dintre Bianca Drăgușanu și Tristan Tate! Cristi Brancu: “Este o potrivire erotică, fiind cunoscut pentru «lungimile» lui”

Informații-bombă despre despărțirea scurtă dintre Bianca Drăgușanu și Tristan Tate! Cristi Brancu: “Este o potrivire erotică, fiind cunoscut pentru «lungimile» lui”

De: Cancan 25/07/2018 | 20:30

Mai înverșunat ca niciodată, Cristi Brancu a făcut dezvăluiri incendiare din relația Biancăi Drăgușanu cu milionarul britanic, despărțirea celor doi, care a durat foarte puțin, dar și despre un fost iubit cu care prezentatoarea TV a împărțit patul.

Citește și: Lovitură de teatru după ce anunțaseră despărțirea! Bianca a ieșit la masă cu Victor, dar s-a întors din nou la Tristan!

Cristi Brancu a făcut publice informații neștiute din viața persoanală a Biancăi Drăgușanu

În timpul înregistrării, cunoscutul prezentator a declarat că Bianca Drăgușanu nu a mers special cu fetele la cumpărături în Italia, ci ca să se întâlnească cu un bărbat foarte important pentru ea, care a ajutat-o de multe ori în viață. Și… potrivit mărturisirilor făcute de Cristi Brancu, acest domn misterios l-a informat pe Tristan Tate despre ce trebuie să facă dacă vrea să rămână cu frumoasa vedetă.De asemenea, el a punctat și momentele importante de dinainte, dar și după ce s-a despărțit de milionarul britanic pentru scurt timp.

Citește și: Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce s-a împăcat cu Tristan Tate: ”Îmi iubesc viața”

“Legat de motivul despărțirii… nu l-am spus la TV, pentru că l-am păstrat pentru voi (n.r.: video YouTube) (…). Lucrurile s-au rupt într-o bună dată când Tristan a plecat în străinătate de capul lui, iar Bianca Drăgușanu a fost efectiv surprinsă de acest lucru. După cum am spus, ea e genul de femeie care trebuie să controleze tot, el ar trebui să fie subjugat, el ar trebui să facă pas în momentul în care ea este implicată și are un beneficiu din acest lucru. (…).

Numai că, în momentul în care a fost în Italia, teoretic cu niște prietene, acolo sa întâlnit și cu un domn care a ajutat-o pe Bianca Drăgușanu – să-i spunem un binefăcător al ei, un om care a ajutat-o să se lanseze, să fie în regulă, să-l cunoască pe Cătălin Botezatu atunci când trebuie, să se întâlnească cu Adrian Mutu atunci când trebuie. Există un om, un om care a ajutat-o pe ea să-i meargă foarte bine în viață. Ei bine, i s-a plâns acestui om că i s-au aprins picioarele foarte tare, numai că băiatul joacă în cotinuare la ofsaid și nu are niciun fel de problemă. Se spune că a fost o întâlnire între acest domn important pentru viața ei și un om important și cu influență și cu Tristan Tate.

Și… cumva i s-a pus în vedere lui Tristan, că dacă vrea să fie cu fata, trebuie să o respecte și să facă ceea ce este bine dacă dorește să-i fie bine, să-i fie ok în continuare. Tristan se pare c-ar fi dat din cap, toate lucrurile au fost în regulă, după care a plecat. Acasă a urmat ziua lui de naștere, ocazie cu ce să vezi: a făcut o petrecere în clubul în care și l-a dorit el, cu câți băieți a dorit el și cu câte gagici și-a dorit el.

Ea, care ar fi trebuit să fie centrul universului, obiectul de adorație, iar el trebuia să fie tot, tot mai jos – dacă se poate să fie deja în calitate de preș și să fie întotdeauna dedicat și atașat ei, iată că a avut o surpriză. Din acest motiv, ea când a văzut că el se ține de plan în continuare, nu a venit la petrecere pentru o oră sau două. Alibiul a fost că s-a dus să mănânce în oraș. După care s-a dus, a stat acolo vreo două ore: s-au pupat, s-au simțit foarte bine, numai că deja în mintea ei încolțise planul – care, de fapt, fusese de la început – acela de a ieși din relația cu Victor, care nu mai mergea prin intermediul unei aventuri, care să-i ofere foarte multă adrenalină și iată că Tristan Tate era (…) exemplul și antidotul cel mai bun pentru rutina care apăruse în viața cu Victor Slav și… băiatul trebuia să fie o trecere către o relație mai importantă cu un om mult mai important, mult mai puternic, mult mai frumos, să fie cu adevărat «o piesă»!”, a afirmat Cristi Brancu în timpul unui episod pe canalul lui de YouTube.

Citește și: Bianca Drăgușanu, după despărțirea de Tristan Tate. “Am un milion de motive să fiu fericită!”

Cristi Brancu, despre despărțirea definitivă a Biancăi de Tate și a vorbit despre Adi Cristea

La un moment dat, Cristi Brancu a adus în discuție relația pe care Bianca Drăgușanu a avut-o în trecut cu Adi Cristea, vorbind și despre “comoara” lui dintre picioare. Mai mult, tot prezentatorul TV a afirmat că în viitorul apropiat, moderatoarea de la “Te vreau lângă mine” va începe o poveste de iubire cu altcineva, iar Tristan Tate nu va mai apărea în lumina reflectoarelor.

“Iată că această despărțire se face (…). Prin urmare, iată, el a avut o ieșire foarte decentă, fără înjurături, să explice până la urmă ce și cum se întâmplă. Dar, cu siguranță că el a înțeles ceea ce era important. Și anume că el își dorește în continuare o viață în libertate și este mai bine să renunțe acum, până când lucrurile nu se pot complica și devine acaparat cu totul de o femeie, care într-adevăr, este fascinantă pentru un anumit gen de bărbat și atunci e foarte bine să iasă.

 Sigur, există bărbați care, în continuare sunt interesați – nu întâmplător se pare că lui Adrian Cristea i s-a aruncat vreo momeală de-a apărut în fața postului de televiziune în care lucrează ea. Dar acolo, la Adrian Cristea nu a fost niciodată iubire, este o potrivire erotică, absolut senzațională! Adrian Cristea fiind cunoscut pentru performanțele și lungimile (n.r.: bărbația) lui din punct de vedere erotic, pe care, de exemplu, Bianca Drăgușanu le-a găsit întotdeauna perfecte, iar alte femei pur și simplu au fugit de el, pentru că, efectiv, nu puteau să suporte atâta… mă înțelegi, masculinitate în pantalonii unui singur om. (…).

 Prin urmare, așadar, urmează în scurtă vreme o altă relație importantă în viața Biancăi Drăgușanu, iar Tristan Tate revine penumbra, în ușoara penumbră în care a fost înainte. A fost bine, a devenit vedetă. (…).”, a mai spus prezentatorul TV.

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a îmbogățit! Sexy-prezentatoarea a dat din nou lovitura în afaceri: “Păstrează-ți calmul și fii regină”

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au cunoscut prin intermediul unui prieten

Prezentatoarea de la “Te vreau lângă mine” și-a oficializat relația cu Tristan Tate la câteva zile după ce s-a aflat despre despărțirea de tatăl fiicei sale. Vă reamintim că pe 17 iunie CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit în exclusivitate informația potrivit căreia Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu și, în aceeași zi, ei au dat un comunicat de presă în care au anunțat că au luat împreună decizia de a merge pe drumuri separate. Pe 21 iunie, vedeta și milionarul britanic și-au făcut apariția de mână în Centrul Vechi al Bucureștiului, unde și-a organizat petrecerea de ziua lui Mircea Brânzei, un prieten de-al Biancăi Drăgușanu și iubitul Denisei Tănase.

Citește și: Cristi Brancu a dat de pământ cu iubitul Biancăi Drăgușanu și “cumnatul” ei: “Tristan Tate ne-a mințit. Numai firme închise din 2016, s-au șters urmele”

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Citește și: BIANCA DRĂGUŞANU A VORBIT DESPRE VIAŢA INTIMĂ ALĂTURI DE VICTOR SLAV: „EU AM NIŞTE FANTEZII…”

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.
În prezent, vedeta moderază emisiunea “Te vreau lângă mine” de la Kanal D. Ea are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare.
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Animalul crescut în România, dar pe care românii NU și-l permit. Carnea merge tot mai mult la export
Animalul crescut în România, dar pe care românii NU și-l permit. Carnea merge tot mai...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae Ceaușescu
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
WOW! Se spune că ea e CEA MAI FIERBINTE femeie din lume! Cu ce fotbalist celebru se iubește
WOW! Se spune că ea e CEA MAI FIERBINTE femeie din lume! Cu ce fotbalist...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Motivul șocant pentru care un bărbat și-a omorât soția. „Am făcut-o. Am ucis-o. Am sufocat-o”
Motivul șocant pentru care un bărbat și-a omorât soția. „Am făcut-o. Am ucis-o. Am sufocat-o”
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
GALERIE FOTO Femeia cu cele mai mari buze din lume a trebuit să-și injecteze și nasul pentru că avea fața asimetrică
GALERIE FOTO Femeia cu cele mai mari buze din lume a trebuit să-și injecteze și...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Ea este sora artistei Carmen de la Sălciua. Cum se înțeleg cele două, dar și cum a reacționat Daniela când a aflat că sora ei se mărită: „Mi-a zis înainte cu trei zile”
Ea este sora artistei Carmen de la Sălciua. Cum se înțeleg cele două, dar și...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt tăcerea
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să suplinească lipsa acestuia. „Nu am beneficiat de prezența lui.”
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală. Medicii trebuie să îi stabilească tratamentul în orele următoare
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală....
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Satelitul care a orbitat Pământul NEDETECTAT timp de 25 de ani!
Satelitul care a orbitat Pământul NEDETECTAT timp de 25 de ani!
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader și pistă de biciclete
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader...
Cât detergent se pune în mașina de spălat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane o fac și care poate distruge hainele
Cât detergent se pune în mașina de spălat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane...
Vestea cumplită pentru Simona Halep. Decizia care o va distruge
Vestea cumplită pentru Simona Halep. Decizia care o va distruge
Irinel Columbeanu arată ca o stafie, imagini cutremurătoare după Paşte cu fostul dandy de Izvorani
Irinel Columbeanu arată ca o stafie, imagini cutremurătoare după Paşte cu fostul dandy de Izvorani
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc o întâlnire a consiliului miniştrilor ţării
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc...
Cutremur în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a cedat în închisoare. S-a terminat
Cutremur în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a cedat în închisoare. S-a terminat
Otrava din mașină. Șoferii riscă să se intoxice cu o substanță cancerigenă
Otrava din mașină. Șoferii riscă să se intoxice cu o substanță cancerigenă
Test de perspicacitate | Găsește cele 11 animale ascunse
Test de perspicacitate | Găsește cele 11 animale ascunse
Sacrificiul suprem pe care îl face Leonard Doroftei pentru bani: Am avut nevoie de o schimbare!
Sacrificiul suprem pe care îl face Leonard Doroftei pentru bani: Am avut nevoie de o...
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia,...
Incendiu violent la un bloc din Pitești! Pompierii au salvat au cățel din flăcări
Incendiu violent la un bloc din Pitești! Pompierii au salvat au cățel din flăcări
Florin Piersic, transferat de la Cluj-Napoca la București. Cum se simte în prezent marele actor
Florin Piersic, transferat de la Cluj-Napoca la București. Cum se simte în prezent marele actor
Supermarketul din România care oferă 1 leu pentru fiecare sticlă reciclată, în loc de 50 de bani. Oferta e limitată și unică în țară
Supermarketul din România care oferă 1 leu pentru fiecare sticlă reciclată, în loc de 50...
Comuna din România care va renaște. Se fac investiții de peste 100 de milioane de euro aici
Comuna din România care va renaște. Se fac investiții de peste 100 de milioane de...
×