Acasă » Exclusiv » Cum arată azi Mitică, Frankfurt & Lila. S-au transformat TOTAL!

Cum arată azi Mitică, Frankfurt & Lila. S-au transformat TOTAL!

De: Cancan 29/09/2018 | 22:37

Cei care au râs ani de zile la poantele umoriștilor de la “Vacanţa Mare” își aduc aminte cu drag de cele trei personaje celebre Mitică, Lila și Frankfurt. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră, detalii și imagini senzaționale, din prezent, cu actorii care au cunoscut celebritatea în serialul ”Leana și Costel”.   De când au dispărut de pe micul ecran, Mirela Stoian, Emilian Rădinoiu și Iulian Ilinca s-au transformat total.(CITEȘTE ȘI: O ROMÂNCĂ DE 25 DE ANI ÎȘI VINDE VIRGINITATEA CU 1,1 MILIOANE €! DECLARAȚII ÎN PREMIERĂ)

Legendara trupă ”Vacanța Mare”, din care fac parte Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu, a făcut umor cu personaje care, de-a lungul anilor, au devenit celebre și au rămas în mintea publicului telespectator. Pe lângă vedetele Leana și Costel, în serialul de succes ce le-a purtat numele și-au cunoscut celebritatea și personaje precum: Mitică, vecinul cu un singur dinte și bețiv, dar și Lila și Frankfurt.(NU RATA, AICI: EX-SOȚUL MILIONAR AL OANEI CUZINO S-A ÎNTORS LA FOSTA!)

Odată cu finalul renumitului sitcom, o mare parte a actorilor ce au dat viață amuzantelor personaje au dispărut din atenția publică. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat însă cu ce se ocupă aceștia. 

”Vecinul Mitică” și-a luat rolul de bunic în serios

După ce s-a retras din lumina reflectoarelor, Emilian Rădinoiu, cel care i-a dat viață personajului Mitică în serialul ”Leana și Costel” s-a retras la Craiova, orașul natal, și acum se ocupă în permanență de nepoata sa.(NU RATA, AICI: CUNOSCUTUL CÂNTĂREȚ AUREL MOLDOVEANU, NUNTĂ ÎN SECRET LA 59 DE ANI! MIREASA ESTE CU 31 DE ANI MAI TÂNĂRĂ ȘI…)

“Deocamdată mă ocup aproape exclusiv de nepoţica mea urmând ca după începerea grădiniţei să mă uit peste proiectele lăsate baltă şi vă voi ţine la curent cu ce voi face în continuare”, a declarat Emilian Rădinoiu, în urmă cu ceva timp pentru o publicație din România.  

Emilian Rădinoiu(58 de ani) este căsătorit şi are un fiu, Mirel Rădinoiu. Mirel este căsătorit şi el, cu Alexandra, cea care l-a făcut bunic pe Emilian, în urmă cu puțin timp. Cu toate că timpul și-a pus amprenta pe chipul lui ”Mitică” și mustața i-a mai albit, actorul și-a păstrat sclipirea din ochi. (CITEȘTE ȘI: FOSTA NEVASTĂ BASARABEANCĂ A MILIONARULUI COCOȘ A DAT LOVITURA! ACTUALUL SOȚ A CUCERIT PIAȚA ASIATICĂ…)

”Vecinul Mitică, bunic cu normă întreagă

„Lila”, rolul care i-a „distrus” cariera Mirelei Stoian

Mirela Stoian, actrița care a devenit cunoscută datorită rolului ”Lila” din serialul ”Leana și Costel” a trecut printr-o perioadă dificilă. După terminarea sitcom-ului cu pricina, Mirela Stoian nu a reușit să mai apară într-un proiect notabil și chiar a recunoscut că din acest motiv are grave probleme financiare. Mirela a povestit că „Lila”, personajul care a făcut-o celebră, paradoxal, i-a „distrus” și cariera.(NU RATA, AICI: ROXANA VANCEA, SCENE DE INFARCT LA EXATLON)

”Nu îmi este dor de personajul Lila. Și din cauza, dar și datorită personajului am avut diverse experiențe. M-am bucurat de celebritate, dar și de «greutatea» acestui nume. Am fost la o ședință cu părinții și mulți se uitau mirați la mine. Credeau că nu știu să vorbesc articulat și că sunt precum personajul. Dacă nu mi-am găsit de muncă este și din faptul că lumea m-a văzut ca pe acest personaj”, a declarat artista, în urmă cu ceva timp.

Mai mult decât atât, Mirela a mărturisit că actoria i-a adus cele mai mari bucurii în viață, dar și cele mai mari necazuri, așa că s-a opus cu vehemență ca fata ei să-i calce pe urme. Cu toate acestea, fiica actriței a absolvit UNATC-ul și se îndreaptă cu pași repezi spre o carieră de succes în domeniul în care mama ei a izbutit cu rolul din ”Leana și Costel”. În prezent, Mirela Stoian evoluează pe scena teatrului Elisabeta alături de nume sonore din lumea tatrului românesc.(NU RATA, AICI: MEGA-AROGANȚA UNUI MILIONAR LA ”MULTIMEDIA TRENDS”! A PLĂTIT 300.000 € PENTRU UN…)

Mirela Stoian evoluează pe scena teatrului Elisabeta din Capitală

Frankfurt s-a transformat radical

Pe vremea când îl interpreta pe Frankfurt din „Vacanța Mare”, Iulian Ilinca era recunoscut de oameni pe stradă și era personajul preferat al multora. El a devenit celebru cu replica „Te sparg, să moară mama!”. De câțiva ani, de când a încheiat colaborarea cu „Vacanța Mare”, actorul nu a mai apărut în seriale TV. Fizic, Iulian Ilinca este complet schimbat. Doar vocea îl dă de gol. Acum, Frankfurt din „Vacanța mare”, este cooptat pentru piese de teatru, dar mai apare și la evenimente, acolo unde este prezentator. Recent, el a apărut și într-o reclamă la un robot de bucătărie. Rolul care i-a adus celebritatea a fost, însă, Frankfurt. Personajul slăbănog era ușor de recunoscut de publicul larg.  Acum, Iulian Ilinca s-a schimbat vizibil. El a acumulat câteva kilograme și și-a lăsat barbă. În prezent, actorul este implicat în mai multe proiecte la teatru. Iulian nu este căsătorit, dar are o iubită alături de care este foarte fericit. Ea se ocupă de costumele actorilor de teatru. În ultimii ani, el a jucat în numeroase piese de teatru și a făcut stand-up comedy în diverse pub-uri.(NU RATA, AICI: O PREZENTATOARE TV DE LA NOI A FOST CERUTĂ DE SOȚIE ÎN TIMPUL UNEI ȘEDINȚE FOTO)

Frankfurt e de nerecunoscut

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Birlic, prietenul și partenerul de afaceri al lui Alin Nica, șeful CJ Timiș, dat în urmărire internațională! Afacerea RATATĂ care i-a făcut „celebri”
Birlic, prietenul și partenerul de afaceri al lui Alin Nica, șeful CJ Timiș, dat în...
FOTO. Ea e prezentatoarea TV de Champions League! Eva e considerată cea mai frumoasă moderatoare a unui talk-show de fotbal din lume
FOTO. Ea e prezentatoarea TV de Champions League! Eva e considerată cea mai frumoasă moderatoare...
SURPRIZĂ URIAȘĂ! Vedeta PRO TV, nuntă secretă la New York cu omul din spatele meciului colosal al Generației de Aur! Au apărut primele imagini
SURPRIZĂ URIAȘĂ! Vedeta PRO TV, nuntă secretă la New York cu omul din spatele meciului...
Cum au arătat Andreea Esca, Delia sau Andra când s-au căsătorit. Andreea Bănică a strălucit într-o rochie minusculă!
Cum au arătat Andreea Esca, Delia sau Andra când s-au căsătorit. Andreea Bănică a strălucit...
Zodia care va avea parte de un miracol pe 5 iunie. Cea mai mare dorință îi devine realitate
Zodia care va avea parte de un miracol pe 5 iunie. Cea mai mare dorință...
Fostul preot Daniel Balaș, băgat în spital după ce a fost atacat pe stradă, în miez de noapte! În ce stare se află
Fostul preot Daniel Balaș, băgat în spital după ce a fost atacat pe stradă, în...
„Bineînțeles că știți imnul URSS”. Cum îi batjocoresc militarii ruși pe prizonierii ucraineni: „Porcule, de ce nu cânți? Să-l ucidem”
„Bineînțeles că știți imnul URSS”. Cum îi batjocoresc militarii ruși pe prizonierii ucraineni: „Porcule, de...
UE, tot mai aproape de „opțiunea nucleară” în cazul Ungariei. Președinția belgiană cere blocarea dreptului de vot al guvernului ungar
UE, tot mai aproape de „opțiunea nucleară” în cazul Ungariei. Președinția belgiană cere blocarea dreptului...
Când se face radierea auto din oficiu?
Când se face radierea auto din oficiu?
Mărturiile dureroase ale italienilor care au asistat la moartea celor două tinere înghițite de viitură: „M-am apropiat de ea, ca să îi spun că sunt acolo, dar nu mi-a răspuns”
Mărturiile dureroase ale italienilor care au asistat la moartea celor două tinere înghițite de viitură:...
VIDEO Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de vijelii - HARTA
VIDEO Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de...
Cuza, mărturisiri despre momentul în care s-a angajat prima dată, atunci când mama lui nu i-a dat bani de piscină. “A fost pentru prima dată când mama nu a mai decis cu ce să mă îmbrac, nu mai erau banii ei.”
Cuza, mărturisiri despre momentul în care s-a angajat prima dată, atunci când mama lui nu...
A murit soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu! Oana Alina avea doar 47 de ani
A murit soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu! Oana Alina avea doar 47...
Mărturiile cutremurătoare ale italienilor care le-au găsit pe Patrizia şi Bianca moarte.
Mărturiile cutremurătoare ale italienilor care le-au găsit pe Patrizia şi Bianca moarte. "M-am apropiat de...
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge pentru prima dată la țară. Vede un țăran și îl întreabă: - Bade, de ce nu are coarne vaca ta?
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge pentru prima dată la țară. Vede un țăran și îl întreabă:...
Cât timp le-a luat hackerilor să DEBLOCHEZE un portofel cu Bitcoin cu 3 mil.
Cât timp le-a luat hackerilor să DEBLOCHEZE un portofel cu Bitcoin cu 3 mil.
Ingredientul care face MINUNI în orice PRĂJITURĂ de casă!
Ingredientul care face MINUNI în orice PRĂJITURĂ de casă!
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Mihai Voropchievici lansează seria talismanelor norocoase! La ce te ajută în viața talismanul Buburuză
Mihai Voropchievici lansează seria talismanelor norocoase! La ce te ajută în viața talismanul Buburuză
Animalul care are amprente aproape identice cu ale omului. Experții au probleme în a le diferenția
Animalul care are amprente aproape identice cu ale omului. Experții au probleme în a le...
Cod Rutier 2024. Nu-ți reînnoiește permisul. Ce vedere trebuie să aibă șoferii
Cod Rutier 2024. Nu-ți reînnoiește permisul. Ce vedere trebuie să aibă șoferii
Simona Gherghe a făcut anunţul după 8 ani: "Nu mă întrebaţi de ce, că n-am un răspuns. După 8 ani!"
Simona Gherghe a făcut anunţul după 8 ani: "Nu mă întrebaţi de ce, că n-am...
Prețuri speciale la jocuri. Recomandările Go4Games
Prețuri speciale la jocuri. Recomandările Go4Games
Olaf Scholz îl avertizează pe Putin: Vom apăra „fiecare centimetru pătrat” din teritoriul NATO
Olaf Scholz îl avertizează pe Putin: Vom apăra „fiecare centimetru pătrat” din teritoriul NATO
Obligatoriu în toate localitățile din România. Iei amendă de până la 50.000 de lei
Obligatoriu în toate localitățile din România. Iei amendă de până la 50.000 de lei
Viața la bloc. Ce pățești dacă ți se strică centrala
Viața la bloc. Ce pățești dacă ți se strică centrala
Birlic, prietenul și partenerul de afaceri al lui Alin Nica, șeful CJ Timiș, dat în urmărire internațională! Afacerea RATATĂ care i-a făcut „celebri”
Birlic, prietenul și partenerul de afaceri al lui Alin Nica, șeful CJ Timiș, dat în...
Ianis Hagi şi Elena Tănase pun la punct ultimele detalii pentru nunta anului! Decorul de vis în care îşi vor uni destinele
Ianis Hagi şi Elena Tănase pun la punct ultimele detalii pentru nunta anului! Decorul de...
Cum au arătat nașii Anca Sigartău și Dragoș Pandele la nunta Oanei Moșneagu cu Vlad Gherman și cât de spectaculos a fost tortul
Cum au arătat nașii Anca Sigartău și Dragoș Pandele la nunta Oanei Moșneagu cu Vlad...
Ne-au furat până și tradiționala ie romanească? Celebra casă de modă Louis Vuitton, somată să scoată piesele din colecţie până la obţinerea acordului din partea comunităţilor românești
Ne-au furat până și tradiționala ie romanească? Celebra casă de modă Louis Vuitton, somată să...
Cine este iubitul Corinei Caragea. Prezentatoarea are o relație discretă de mai bine de 10 ani. De ce nu a ajuns încă în fața altarului
Cine este iubitul Corinei Caragea. Prezentatoarea are o relație discretă de mai bine de 10...
Cele mai periculoase plaje de pe litoralul românesc unde nu e bine să înoți. Zeci de oameni și-au pierdut viața aici. Harta punctelor negre
Cele mai periculoase plaje de pe litoralul românesc unde nu e bine să înoți. Zeci...
Leacul natural care trebuie consumat neapărat în această vară. Lidia Fecioru spune că poate salva vieți și că are beneficii uimitoare
Leacul natural care trebuie consumat neapărat în această vară. Lidia Fecioru spune că poate salva...
×