Acasă » Exclusiv » Cum arată azi Mitică, Frankfurt & Lila. S-au transformat TOTAL!

Cum arată azi Mitică, Frankfurt & Lila. S-au transformat TOTAL!

De: Cancan 29/09/2018 | 22:37

Cei care au râs ani de zile la poantele umoriștilor de la “Vacanţa Mare” își aduc aminte cu drag de cele trei personaje celebre Mitică, Lila și Frankfurt. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră, detalii și imagini senzaționale, din prezent, cu actorii care au cunoscut celebritatea în serialul ”Leana și Costel”.   De când au dispărut de pe micul ecran, Mirela Stoian, Emilian Rădinoiu și Iulian Ilinca s-au transformat total.(CITEȘTE ȘI: O ROMÂNCĂ DE 25 DE ANI ÎȘI VINDE VIRGINITATEA CU 1,1 MILIOANE €! DECLARAȚII ÎN PREMIERĂ)

Legendara trupă ”Vacanța Mare”, din care fac parte Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu, a făcut umor cu personaje care, de-a lungul anilor, au devenit celebre și au rămas în mintea publicului telespectator. Pe lângă vedetele Leana și Costel, în serialul de succes ce le-a purtat numele și-au cunoscut celebritatea și personaje precum: Mitică, vecinul cu un singur dinte și bețiv, dar și Lila și Frankfurt.(NU RATA, AICI: EX-SOȚUL MILIONAR AL OANEI CUZINO S-A ÎNTORS LA FOSTA!)

Odată cu finalul renumitului sitcom, o mare parte a actorilor ce au dat viață amuzantelor personaje au dispărut din atenția publică. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat însă cu ce se ocupă aceștia. 

”Vecinul Mitică” și-a luat rolul de bunic în serios

După ce s-a retras din lumina reflectoarelor, Emilian Rădinoiu, cel care i-a dat viață personajului Mitică în serialul ”Leana și Costel” s-a retras la Craiova, orașul natal, și acum se ocupă în permanență de nepoata sa.(NU RATA, AICI: CUNOSCUTUL CÂNTĂREȚ AUREL MOLDOVEANU, NUNTĂ ÎN SECRET LA 59 DE ANI! MIREASA ESTE CU 31 DE ANI MAI TÂNĂRĂ ȘI…)

“Deocamdată mă ocup aproape exclusiv de nepoţica mea urmând ca după începerea grădiniţei să mă uit peste proiectele lăsate baltă şi vă voi ţine la curent cu ce voi face în continuare”, a declarat Emilian Rădinoiu, în urmă cu ceva timp pentru o publicație din România.  

Emilian Rădinoiu(58 de ani) este căsătorit şi are un fiu, Mirel Rădinoiu. Mirel este căsătorit şi el, cu Alexandra, cea care l-a făcut bunic pe Emilian, în urmă cu puțin timp. Cu toate că timpul și-a pus amprenta pe chipul lui ”Mitică” și mustața i-a mai albit, actorul și-a păstrat sclipirea din ochi. (CITEȘTE ȘI: FOSTA NEVASTĂ BASARABEANCĂ A MILIONARULUI COCOȘ A DAT LOVITURA! ACTUALUL SOȚ A CUCERIT PIAȚA ASIATICĂ…)

”Vecinul Mitică, bunic cu normă întreagă

„Lila”, rolul care i-a „distrus” cariera Mirelei Stoian

Mirela Stoian, actrița care a devenit cunoscută datorită rolului ”Lila” din serialul ”Leana și Costel” a trecut printr-o perioadă dificilă. După terminarea sitcom-ului cu pricina, Mirela Stoian nu a reușit să mai apară într-un proiect notabil și chiar a recunoscut că din acest motiv are grave probleme financiare. Mirela a povestit că „Lila”, personajul care a făcut-o celebră, paradoxal, i-a „distrus” și cariera.(NU RATA, AICI: ROXANA VANCEA, SCENE DE INFARCT LA EXATLON)

”Nu îmi este dor de personajul Lila. Și din cauza, dar și datorită personajului am avut diverse experiențe. M-am bucurat de celebritate, dar și de «greutatea» acestui nume. Am fost la o ședință cu părinții și mulți se uitau mirați la mine. Credeau că nu știu să vorbesc articulat și că sunt precum personajul. Dacă nu mi-am găsit de muncă este și din faptul că lumea m-a văzut ca pe acest personaj”, a declarat artista, în urmă cu ceva timp.

Mai mult decât atât, Mirela a mărturisit că actoria i-a adus cele mai mari bucurii în viață, dar și cele mai mari necazuri, așa că s-a opus cu vehemență ca fata ei să-i calce pe urme. Cu toate acestea, fiica actriței a absolvit UNATC-ul și se îndreaptă cu pași repezi spre o carieră de succes în domeniul în care mama ei a izbutit cu rolul din ”Leana și Costel”. În prezent, Mirela Stoian evoluează pe scena teatrului Elisabeta alături de nume sonore din lumea tatrului românesc.(NU RATA, AICI: MEGA-AROGANȚA UNUI MILIONAR LA ”MULTIMEDIA TRENDS”! A PLĂTIT 300.000 € PENTRU UN…)

Mirela Stoian evoluează pe scena teatrului Elisabeta din Capitală

Frankfurt s-a transformat radical

Pe vremea când îl interpreta pe Frankfurt din „Vacanța Mare”, Iulian Ilinca era recunoscut de oameni pe stradă și era personajul preferat al multora. El a devenit celebru cu replica „Te sparg, să moară mama!”. De câțiva ani, de când a încheiat colaborarea cu „Vacanța Mare”, actorul nu a mai apărut în seriale TV. Fizic, Iulian Ilinca este complet schimbat. Doar vocea îl dă de gol. Acum, Frankfurt din „Vacanța mare”, este cooptat pentru piese de teatru, dar mai apare și la evenimente, acolo unde este prezentator. Recent, el a apărut și într-o reclamă la un robot de bucătărie. Rolul care i-a adus celebritatea a fost, însă, Frankfurt. Personajul slăbănog era ușor de recunoscut de publicul larg.  Acum, Iulian Ilinca s-a schimbat vizibil. El a acumulat câteva kilograme și și-a lăsat barbă. În prezent, actorul este implicat în mai multe proiecte la teatru. Iulian nu este căsătorit, dar are o iubită alături de care este foarte fericit. Ea se ocupă de costumele actorilor de teatru. În ultimii ani, el a jucat în numeroase piese de teatru și a făcut stand-up comedy în diverse pub-uri.(NU RATA, AICI: O PREZENTATOARE TV DE LA NOI A FOST CERUTĂ DE SOȚIE ÎN TIMPUL UNEI ȘEDINȚE FOTO)

Frankfurt e de nerecunoscut

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul zilei | Șeful cel nou
Bancul zilei | Șeful cel nou
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni cu pulsul ridicat
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf! „Este executat silit pe tot ce are și este în degringoladă”
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf!...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Florin Piersic a prevestit ceea ce urma să i se întâmple: „Nu cred că o să mai am timp. Mă gândesc la ce urmează”. Dan Negru a dezvăluit totul pe rețelele sociale
Florin Piersic a prevestit ceea ce urma să i se întâmple: „Nu cred că o...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Mai am un frate în Canada.”
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată România și stă cel mai bine la transport în comun, piste de biciclete și parcări
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată...
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe care îl ai sigur în casă
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe...
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din Egipt pe fondul deficitului de forţă de muncă
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din...
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă, dar și la TV
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă,...
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la...
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor:
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc din propria cenușă
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc...
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina D, e mai bun ca somonul și îl găsești în toate supermarketurile din România
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina...
×