Acasă » Exclusiv » Moștenitorul român al unei averi de 2 miliarde € și-a făcut ”pofta” cu o rusoaică super-sexy și faimoasă!

Moștenitorul român al unei averi de 2 miliarde € și-a făcut ”pofta” cu o rusoaică super-sexy și faimoasă!

De: Cancan 14/12/2018 | 22:46

Gabriel Stati, fiul celui mai bogat om de afaceri din Republica Moldova, Anatol Stati, și-a sărbătorit ziua de naștere într-un cadru feeric, la castel din care n-au lipsit șampaniile de top Armand de Brignac.  La petrecerea fabuloasă, moștenitorul român al unei averi de două miliarde de euro a fost imortalizat, în ipostaze apropiate, alături de o super-sexy artistă din Rusia. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini și detalii neștiute despre noua „cucerire” a politicianului care are nu mai puțin de 17 mașini, în valoare totală de peste 1,5 milioane de euro. (CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTUL FOTBALIST DE ”NAȚIONALĂ” E DECIS SĂ DIVORȚEZE)

Gabriel Stati, omul de afaceri care și-a trecut pe lista de cuceriri nume grele din showbiz-ul românesc, precum Andreea Raicu, Lili Sandu, Anna Lesko sau Maria Marinescu, și-a făcut, de ziua lui, „pofta” cu o rusoaică super-sexy și faimoasă.

În urmă cu câteva săptămâni, fiul celui mai bogat om de afaceri din Republica Moldova, a aniversat împlinirea a 42 de ani într-un stil aparte. Afaceristul român, moștenitor al unei averi faraonice, a închiriat cel mai renumit castel din Moldova, Castel Mimi, pentru a-și organiza mega-petrecerea. De la evenimentul extravagant nu au lipsit cele mai alese preparate culinare, cele mai rafinate băuturi, iar atmosfera a fost întreținută de mai multe vedete autohtone printre care s-a numărat și Nicoleta Nucă.(NU RATA, AICI: DAN NEGRU, DEZVĂLUIRI-ȘOC)

Cucerit de frumoasa Erika

În afară de artiștii români, Gabriel Stati și-a dorit ca la festinul de la castel să fie prezentă și renumita trupă rusescă ViaGra. Și asta pentru că, potrivit presei de peste Prut, celebrului milionar i s-ar fi aprins călcâiele după una dintre componentele formației.  Din câte se pare, Gabriel Stati ar fi făcut o pasiune pentru sexoasa Erika Herceg, o tânără artistă de origine ucraineană care a devenit, datorită talentului său, o adevărată vedetă în Rusia. Blondina se pare că l-ar fi fermecat cu formele sale bine definite pe renumitul afacerist. În vârstă de 30 de ani, Erika se numără printre cele mai sexy artiste din Rusia. (NU RATA, AICI: POVESTEA BLOCULUI BLESTEMAT DIN BAIA MARE)

Erika Herceg, sexy artista din Rusia

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor imagini savuroase de la mega-party-ul desfășurat la Castelul Mimi. 

La un moment dat, când petrecerea era în toi, iar atmosfera era întreținută de formația preferată a milionarului, sexy-cântăreața Erika a coborât de pe scenă și a mers direct către sărbătorit, pe care l-a luat de mână în timp ce i-a cântat o melodie în limba rusă. (CITEȘTE ȘI: LAURETTE & MILIONARUL AU FLIRTAT ÎN PUBLIC) 

Erika și milionarul român Gabriel Stati

Deține un impresionant parc auto

Gabriel Stati are 17 maşini, care valorează, în total, aproximativ 1,5 milioane de euro! „Piesele grele” sunt două Rolls Royce Phantom, unul roşu şi altul negru, în valoare de 250.000 de euro fiecare, un Aston Martin DB9, de 170.000 de euro, un Ferrari 599 GTB, de 180.000 de euro, un BMW 760, în valoare de 75.000 de euro, şi un Cadillac Escalade în valoare de 70.000 de euro.

Rolls Royce-urile lui Gabi Stati au făcut furori de-a lungul timpului. Ele au apărut într-un videoclip al cântăreţului rus Timati, iar Rolls-ul negru al lui Stati a fost admirat inclusiv în Poiana Braşov, locul în care mulţi milionari de la noi îşi petrec vacanţele.(NU RATA, AICI: L-AM DESCOPERIT PE POLITICIANUL CU…17 MAŞINI ÎN DECLARAŢIA DE AVERE)

Printre celelalte maşini ale lui Gabi Stati se numără două Chevrolet-uri, unul Tahoe şi celălalt Suburban (împreună costă 110.000 de euro), un BMW 630 (de 70.000 de euro), şi mai multe Mercedes-uri: C200, în valoare de 55.000 de euro, un E220 de 60.000 de euro şi un CLS320 de „numai” 35.000 de euro.

Gabriel Stati mai deţine şi câteva maşini mari, gen dubă, care sunt cel mai probabil folosite în afacerile pe care le are milionarul: două Mercedes-uri Sprinter, care nu sunt aşa de ieftine, doar una costând 17.000 de euro, şi un Ford Transit, care a costat ceva mai puţin, 9.000 de euro. Pe lângă acestea, Stati mai are şi două autoturisme Volkswagen Golf. Având în vedere că un Golf nu trece de 15.000 de euro şi că Stati are în garaj „tauri” de mulţi cai putere, ne îndoim că merge prea des cu Golf-urile. (CITEȘTE ȘI: TEMUTUL TRAFICANT DE DROGURI A CERUT PROTECȚIE ÎN ÎNCHISOARE)

Gabriel Stati, un veritabil playboy

Gabriel Stati s-a evidenţiat în România ca un adevărat playboy, având relaţii cu mai multe vedete din showbiz-ul nostru. Printre acestea, se numără Andreea Raicu, Maria Marinescu, Cristina Rus şi Lili Sandu. (NU RATA, AICI: CE AU GĂSIT MASCAȚII ÎN CELULA ASASINULUI PLĂTIT CARE A MITRALIAT UN BUCUREȘTEAN)

Gabriel a moştenit talentul la afaceri de la tatăl său şi a intrat în business-uri la numai 16 ani. La 22 de ani făcuse deja primul său milion de dolari! Între 1999 şi 2007 a fost vicepreşedinte al ASCOM Group, gigantul economic fondat de tatăl său, iar din 2007 este preşedintele holdingului „Stati&Co”. Averea lui Anatol Stati este evaluată la circa 2două miliarde de dolari.

Mama lui Gabi Stati, Larisa, merge des la evenimentele mondene din Republica Moldova şi nu numai. În 2004, Larisa Stati a făcut furori atunci când a apărut ţinându-l de braţ pe celebrul actor Leonardo Di Caprio! S-a întâmplat la un eveniment caritabil organizat la Saint Tropez de starul de la Hollywood, acolo unde a fost prezentă mare parte din crema showbiz-ului mondial.

La acel eveniment au participat, printre alţii, Bono, Marion Cotillard, Jared Leto, Robin Thicke, Selena Gomez. “Biletul de intrare” la respectivul eveniment a costat între 7.500 şi 130.000 de dolari. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL SOȚ AL ELENEI BĂSESCU S-A DESPĂRȚIT DE IUBITĂ! MARIA A FĂCUT UN GEST EXTREM)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Secretul pe care îl ascunde grupa de sânge. Ce spune despre personalitatea ta și ce trăsături dominante ai
Secretul pe care îl ascunde grupa de sânge. Ce spune despre personalitatea ta și ce...
Specia rară care a fost observată în pădurile României. E printre puținele animale de pe pământ care nu fac deloc zgomot
Specia rară care a fost observată în pădurile României. E printre puținele animale de pe...
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie să știe
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie...
Toți românii folosesc expresia. Foarte puțini știu de unde provine
Toți românii folosesc expresia. Foarte puțini știu de unde provine
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Oana Lis, anunț trist despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Nu se mai poate deplasa. Bătrânețea…”
Oana Lis, anunț trist despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Nu se mai...
Horoscopul Orisha. Ce semn zodiacal ai în zodiacul african. Cum să îți activezi puterea din spatele zilei tale de naştere
Horoscopul Orisha. Ce semn zodiacal ai în zodiacul african. Cum să îți activezi puterea din...
Orașul perfect din România în care să te retragi la bătrânețe. Mulți pensionari au făcut-o deja. E la o oră de București, traiul e ieftin și apartamentele au prețuri excelente. Există Lidl, Kaufland, parcuri îngrijite și spital nou. Sunt și locuri de muncă pentru tineri
Orașul perfect din România în care să te retragi la bătrânețe. Mulți pensionari au făcut-o...