Acasă » Vedete » Filmare șocantă cu Florin Salam în metrou: ”Părea că nu se simte bine!”

Filmare șocantă cu Florin Salam în metrou: ”Părea că nu se simte bine!”

De: Cancan 11/06/2019 | 19:14

Florin Salam este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere din România și de peste hotare. Nu de puține ori, cântărețul și-a pus sănătatea în pericol pentru a-i distra pe oamenii care îl iubesc. Nopțile nedormite și stresul și-au spus de multe ori cuvântul. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în EXCLUSIVITATE, imagini cu îndrăgitul interpret în metrou, după o noapte „nebună” alături de fanii săi.

Este cunoscut faptul că, oriunde se duce, Florin Salam face un show de zile mari. Atunci când artistul intră pe scenă, începe distracția. Numai că, din dorința de a-și satisface fanii, Florin Salam își neglijează uneori sănătatea. Imaginile cu interpretul, după ultima petrecere la care a participat – primite pe celebra adresă [email protected] – spun mai mult decât cuvintele. „Părea că nu se simte bine!”, ne-a spus expeditorul imaginilor, care fost de față la călătoria lui Salam cu metroul.

Florin Salam în metrou, vizibil obosit
Florin Salam în metrou, vizibil obosit

Vizibil obosit după o noapte albă, Florin Salam se întoarce spre casă, surprinzător, cu un mijloc de transport în comun. Cel mai probabil din cauza faptului că nu a dormit suficient, artistul, care, într-adevăr, nu pare să se simtă foarte bine, se sprijină serios de una dintre barele metroului.

Florin Salam reușește să facă show oriunde

În urmă cu aproximativ o lună, Florin Salam a fost solicitat să cânte pentru un controversat personaj de pe la noi. Manelistul s-a văzut pus în situația să concerteze în aer liber, nu în vreun club. Și nu oricum, ci… dintr-o mașină de teren.

Astfel, pe locul din dreapta șoferului, cu microfonul în mână, Florin Salam a făcut show. Incomodat oarecum la dans, deși scaunul fusese pus în așa fel încât să aibă loc, Florin Salam s-a agitat minute bune în mașină, cântând cu foc, așa cum o face el de obicei. (CITEȘTE ȘI: DUET DE SENZAŢIE LA SALA PALATULUI! FLORIN SALAM ŞI CONNECT-R AU CÂNTAT ÎMPREUNĂ)

Florin Salam are o familie frumoasă

Povestea Roxanei Dobre cu Florin Salam durează de ani de zile, dar nu a fost lipsită de episoade controversate. Cei doi au trecut, însă, peste fiecare problemă cu care s-au confruntat de-a lungul relației. Nu iau, însă, în calcul să se căsătorească. Manelistul simte că nu este momentul să facă din nou pasul cel mare, chiar dacă o iubește enorm pe brunetă.

Florin Salam și Roxana Dobre, la un eveniment

”Ce să fac pentru o nuntă cum trebuie?Am făcut o nuntă în care am dus 300 de oameni în Antalya (cu regretata Ștefania, n. red.), am pus la cale petreceri cum nu s-au mai văzut în România la nunta lui Betty, am făcut botezuri cum nu au mai fost…. Ce aș putea să fac eu ca să fie o nuntă cu adevărat extraordinară acum, așa cum merită Roxana?”, este explicația pe care Florin Salam i-a dat-o unui apropiat de-al său în momentul în care, de curând, a fost întrebat de ce nu își oficializează relația cu Roxana Dobre. (VEZI AICI: ROXANA DOBRE A PĂRĂSIT PALATUL LUI FLORIN SALAM?! IMAGINILE CARE ALIMENTEAZĂ SPECULAȚIILE LEGATE DE DIVORȚ)

”O nuntă cum vreau eu, una cu vreo 3-4.000 de oameni, undeva unde nu s-a mai făcut așa ceva, necesită, înainte de bani, timp. Ar trebui să mă ocup eu personal ca să fie totul perfect, iar eu nu am timp. Azi stau, mâine cânt toată noaptea, poimâine mai fac nu știu ce, iar pentru un eveniment ca ăsta trebuie să am timp…”, a mai spus Florin Salam.

În plus, artistul susține că Roxana Dobre nu are nicio problemă cu decizia luată de el. ”Eu îi spun soție, ea îmi zice bărbate, suntem ca soț și soție, nu contează un act sau altceva. Noi suntem familie și așa”, a mai dezvăluit manelistul.

Florin Salam: „I-am crescut pe toţi ăştia şi vorbesc de mine”

Viața artistului nu a fost ocolită nici de momente mai puțin plăcute. Manelistul este foarte supărat pe unii dintre cei pe care i-a ajutat, pentru că acum îl vorbesc de rău.

„Ăia care aţi vorbit să vă daţi singuri câte o palmă, aşa. Şi ăia bătrâni, nu numai ăştia mici, ăia bătrâni. Ăia după revoluţie încoace, ştii ce zic? Eu i-am crescut pe toţi lăutarii. I-am crescut pe toţi ăştia şi ăştia vorbesc de mine. Eu am făcut pauză că am şi eu motivele mele. 

Florin Salam, show într-un club din Capitală

Am şi eu motivele mele. De odihnă, de una, alta. Important e că meseria mea, e meseria mea, mi-o iubesc imediat după copiii mei. Mai întâi îmi iubesc copiii şi după aceea îmi place să cânt. Eu am inventat aşa, de la Dumnezeu, un stil pe care se distrează lumea bine rău de tot. Am schimbat atmosfera. Ştiţi şi voi, ce să mai zic eu. Şi acum toţi derbedeii ăştia pe care eu i-am învăţat să îşi câştige un ban şi să îi ducă la copiii lor, la familia lor, ei, în loc să îmi mulţumească, vorbesc. (AFLĂ ȘI: CE S-A ALES DE MORMÂNTUL FĂNICĂI (FOSTA SOȚIE A LUI FLORIN SALAM), LA 10 ANI DE LA MOARTEA EI)

Mai bine decât să vorbiţi urât, să vă puneţi rău cu un om care v-a dat pâine să mâncaţi. Decât să mai vorbiţi aşa cum ziceţi voi, mai bine mai daţi un telefon. Ne scuzaţi, s-a întrerupt. Mai daţi şi mai întrebaţi aşa, de una, alta. De un secret, de un ceva. Cei care aţi vorbit de mine că nu pot eu să mai cânt sau ce aţi zis pe acolo, am scos o melodie acum pe care aţi cântat-o voi, o să o ascultaţi voi, să auziţi şi voi cum se cântă o melodie pe care aţi scos-o voi. Că dacă scot eu una, e greu să cântaţi după mine”, a spus Florin Salam.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Fițe, fițe, dar nici așa! E incredibil cu cât se vinde o porție de hamsii la Mamaia
Fițe, fițe, dar nici așa! E incredibil cu cât se vinde o porție de hamsii...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Cel mai mare secret al actorului Florin Piersic. A ținut totul ascuns ani de zile: „E ceva de suflet. Eu în ea am văzut-o pe sora mea”
Cel mai mare secret al actorului Florin Piersic. A ținut totul ascuns ani de zile:...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica a făcut infarct când a auzit și a murit și ea
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Cât plătește Raluca Bădulescu pentru chirie în București! Jurata de la „Bravo, ai stil!” își redecorează casa de la zero
Cât plătește Raluca Bădulescu pentru chirie în București! Jurata de la „Bravo, ai stil!” își...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână:
ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână: "Mamă,...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
De necrezut! Cum arată cei trei copii ai Gabrielei Lucuțar de la Chefi la Cuțite. Are două fete și un băiat: „Petrec mai puțin timp decât mi-aș dori cu ei”
De necrezut! Cum arată cei trei copii ai Gabrielei Lucuțar de la Chefi la Cuțite....
Alimentul pe care trebuie să-l eviți de Paște. Este foarte popular, dar nu face bine corpului
Alimentul pe care trebuie să-l eviți de Paște. Este foarte popular, dar nu face bine...
Țara unde 9 milioane de locuințe sunt neocupate. Tot mai mulți bătrâni care locuiesc singuri părăsesc această lume
Țara unde 9 milioane de locuințe sunt neocupate. Tot mai mulți bătrâni care locuiesc singuri...
A venit vestea teribilă despre Florin Piersic. Verdictul medicilor
A venit vestea teribilă despre Florin Piersic. Verdictul medicilor
Medicul Tudor Ciuhodaru, veşti de ultimă oră despre Florin Piersic: Prognosticul la un astfel de pacient este rezervat
Medicul Tudor Ciuhodaru, veşti de ultimă oră despre Florin Piersic: Prognosticul la un astfel de...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Un transsexual din Hong Kong a obţinut un act de identitate după un proces de şapte ani
Un transsexual din Hong Kong a obţinut un act de identitate după un proces de...
Este obligatoriu până pe 25 iunie. Regulile oficiale au fost anunțate chiar acum
Este obligatoriu până pe 25 iunie. Regulile oficiale au fost anunțate chiar acum
Cinci secrete pentru a obține o carne suculentă și gustoasă la grătar
Cinci secrete pentru a obține o carne suculentă și gustoasă la grătar
Cum arată celebrul hotel Rex din Mamaia în ajun de 1 Mai. Perla stațiunii se coșcovește pe zi ce trece
Cum arată celebrul hotel Rex din Mamaia în ajun de 1 Mai. Perla stațiunii se...
Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: Mi-au plăcut aventurile! Când soţul pleca…
Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: Mi-au plăcut aventurile! Când soţul...
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și al altor supermarketuri
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
Alina Sorescu, noi declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu. Care este marele regret al artistei: „Nu e ceva ce s-a întâmplat din senin”
Alina Sorescu, noi declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu. Care este marele regret al artistei:...
Cel mai mare animal din Europa, surprins în România. Imaginile au făcut înconjurul internetului
Cel mai mare animal din Europa, surprins în România. Imaginile au făcut înconjurul internetului
Singurele zodii care sunt binecuvântate și primesc daruri speciale de Paște. Așa noroc n-au avut niciodată
Singurele zodii care sunt binecuvântate și primesc daruri speciale de Paște. Așa noroc n-au avut...