Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 24 – 30 iunie 2019. Fecioarele lasă trecutul în urmă

Horoscop săptămânal 24 – 30 iunie 2019. Fecioarele lasă trecutul în urmă

De: Cristian Lisandru 27/06/2019 | 15:10
Horoscop săptămânal 24 – 30 iunie 2019. Fecioarele lasă trecutul în urmă
Horoscop săptămânal 24 – 30 iunie 2019. Fecioarele lasă trecutul în urmă

Cancan.ro îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 24 – 30 iunie 2019, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 24 – 30 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 24 – 30 iunie 2019 se numără și zodia Fecioară care va face eforturi majore să se împace cu trecutul și să-l lase în spate.

Săptămâna 24 – 30 iunie 2019 este marcată de tranzitul planetei Mercur, planeta comunicării, a prieteniei, a rațiunii și intelectului, dar și a negocierilor și tranzacțiilor, prin zodia Leu. Tranzitul lui Mercur prin semnul Leu nu este dintre cele mai puternice, planeta neavând capacitatea de a-și exprima calitățile sale, neavând puterea cu care este „înzestrată”. Acest aspect, la modul general, ne va face să vrem să ieșim în lumină, să ne facem remarcați cu orice preț prin dialog. Nu contează ce spunem, important este să spunem ceva pentru a părea importanți și astfel putem exagera și dramatiza dialogul. Un alt aspect pe care-l poate favoriza acest tranzit este autosuficiența. Vom avea tendința de a ne crede atotștiitori.

În săptămâna 24 – 30 iunie 2019, Luna va trece prin toate cele patru semne, deci va activa atât pământul, focul, apa, cât și aerul, aspecte care ne vor aduce pragmatism, inițiativă, sensibilitatea, dar și sociabilitate.

Horoscop săptămânal Berbec: 24 – 30 iunie 2019

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia în această săptămână să-și îmbunătățească veniturile. Posibil ca nativii să descopere noi surse de venit sau să rezolve un blocaj financiar sau o sumă de bani să li se returneze. Nu este exclus ca cei mai norocoși nativi să aibă chiar parte de o mărire de salariu. Tot acum, nativiis- ar putea gândi cum să transforme un hobby, o pasiune într-o sursă de venit. În zona sentimentală se întrevăd dialoguri cu persoana iubită, însă cum tendința va fi de impunere a ideilor, a propriilor principiii în relație, nu este exclus să apară și conflicte.

Citește și: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IUNIE 2019

Horoscop săptămânal Taur: 24 – 30 iunie 2019

Cei născuți în zodia Taur activează casa comunicării, a studiilor și a deplasărilor în această săptămână. Nativii vor fi foarte direcți în dialog și chiar vor surprinde prin sinceritatea de care vor da dovadă. De asemenea, pot pleca în deplasări, călătorii, pot discuta și pot primi vești de la persoane din străinătate. Un aspect important al săptămânii este dezvoltarea orizonturilor prin studiu, prin participarea la un eveniment, un seminar, un curs, mai ales că planeta schimbărilor, responsabilă cu știința (tehnică, dar și ezoterică), Uranus a intrat în zodia Taur. Nativii pot trece printr-o perioadă a transformării interioare. Pe de altă parte, vor avea parte de discuții cu membrii familiei, posibil chiar să discute despre regimul unei locuințe, să-și ceară niște drepturi în acest sens.

Horoscop săptămânal Gemeni: 24 – 30 iunie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi interesați de situația din familie și vor avea parte de dialoguri cu părinții, cu persoana iubită posibil privind chiar regimul unei locuințe. Tendința nativilor va fi de a se impune, de a trage singuri concluziile, de a crede că ceea ce gândesc ei este corect și adevărat, iar intuiția le poate juca feste acum. Se cere prudență la locul de muncă, în relația cu superiorii și pe cât posibil diplomație, organizare și conștiinciozitate în desfășurarea sarcinilor zilnice, atât la muncă, cât și acasă.

Horoscop săptămânal Rac: 24 – 30 iunie 2019

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de o săptămână bună, mai ales la capitolul sentimental și financiar. Posibil ca nativii, prin dialog și comunicare deschisă să rezolve niște neînțelegeri legate de relația lor sau de o sumă de bani. Planeta Marte a intrat în zodia Rac și le susține acțiunile întreprinse, de aceea poate chiar ar trebui să se reorienteze către surse noi de venit care să le aducă și plăcere și relaxare, de exemplu, să transforme un hobby, o pasiune într-o sursă financiară.

Horoscop săptămânal Leu: 24 – 30 iunie 2019

Cei născuți în zodia Leu activează casa parteneriatelor, a asocierilor și a căsătoriei. Cu Mercur în semnul lor, nativii pot reuși să facă o impresie foarte bună într-o negociere și pot semna un parteneriat, o colaborare, un contract. De asemenea, este o săptămână în care pot dizolva, pot rezolva o situație legată de soț/soție/persoană iubită. Nativii pot ajunge la un consens și pot lămuri un aspect partenerial care i-a măcinat până acum. Atenție la autoritatea vizavi de partenerul de viață care nu va fi văzută cu ochi buni.

Vezi și aici: HOROSCOP 2019. HOROSCOPUL ANULUI 2019. ZODIILE NOROCOASE ÎN NOUL AN

Horoscop săptămânal Fecioară: 24 – 30 iunie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de o perioadă de introspecție și meditație, de întoarcere în trecut. Amintiri și trăiri din urmă le pot reînvia în minte pentru a le reanaliza, însă dacă tot le conștientizează, ar fi ideal să le și vindece și să nu le lase să le amprenteze prezentul. Nu este exclus ca o persoană din trecut să le reapară în viață, însă prin dialog pot depăși momentul. Este de preferat să se împace cu trecutul, dar să-l lase în spate. Este o săptămână foarte importantă pentru acești nativi deoarece Mercur, guvernatorul lor, este și guvernatorul carierei, prin urmare ar putea lua niște decizii importante cu privire la aspirațiile profesionale, s-ar putea pune în evidență la locul de muncă și chiar prin dialog, discurs, susținerea opiniilor.

Horoscop săptămânal Balanță: 24 – 30 iunie 2019

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de dialoguri care să conducă la rezolvarea unei situații ce vizează o moștenire, un contract, o sumă de bani pe care o dețin împreună cu persoana iubită, cu partenerul de viață. Pe de altă parte, este posibil să se impună în anturaj și să creeze conflicte cu prietenii, însă trecătoare. Totodată, pot cunoaște persoane noi cu care să lege relații solide bazate pe interese comune.

Horoscop săptămânal Scorpion: 24 – 30 iunie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion activează casa călătoriilor, a străinătății, a studiilor înalte și a principiilor și filozofilor de viață. Interesul nativilor se va canaliza către aceste domenii și vedem să fie tentați să facă o schimbare profesională, legată de locul de muncă. Posibil ca cei care așteaptă un răspuns de peste hotare în legătură cu un job să își facă bagajele acum. De asemenea, pot pleca la studii în străinătate. În plan partenrial, pot lua decizii legate de persoana iubită sau de o asociere, de un contract.

Horoscop săptămânal Săgetător: 24 – 30 iunie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător traversează o perioadă tulbure, plină de îndoieli și confuzii, mai ales că guvernatorul lor, planeta Jupiter retrogradează în zodia Săgetător în continuare, însă în această săptămână lucrurile tind să capete mai multă claritate. Dacă pe de o parte vor reanaliza o situație care vizează cariera, poate prin remodelarea unor aspirații de viitor, pe de altă parte pot avea parte de dialoguri care să le schimbe, în sensul bun, niște principii de viață. Se întrevede determinarea nativilor de a face față provocărilor și chiar au mari șanse de izbândă.

Horoscop săptămânal Capricorn: 24 – 30 iunie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au o săptămână foarte bună din punctul de vedere al asocierilor, colaborărilor, fie cu partenerul de viață, fie cu persoane din cercul de prieteni. Posibil ca nativilor să li se propună oferte, noi contracte din care să scoată bani, mai ales în cazul acelora care au sau doresc să aibă o afacere pe cont propriu. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja în această perioadă. Atenție la conflictele cu persoana iubită care pot lua naștere de la bani.

Horoscop săptămânal Vărsător: 24 – 30 iunie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător încep săptămâna în forță și au toate șansele să se afirme acum, să se impună în fața celorlalți și să câștige popularitate. Se poate contura o personalitate puternică acum, de aceea trebuie să-și folosească toate resursele pe care le au la îndemână. În zona parteneriatelor se întrevede ocazia de a-și rezolva conflictele, iar asta poate însemna atât rezolvarea neînțelegerilor cu persoana iubită, soț/soție, cât și rezolvarea dezacordurilor cu partenerii de afaceri și colaboratorii, lămurirea unui context prin dialog și negociere.

Horoscop săptămânal Pești: 24 – 30 iunie 2019

Cei născuți în zodia Pești încep săptămâna cu mult optimism și entuziasm. Nativii, grație aspectului pozitiv creat în primele zile între Lună și planeta lor guvernatoare, Neptun, care retrogradează în zodia Pești, aceștia vor avea tendința de a fi peste măsură de visători și nu este exclus să se iluzioneze cu privire la un loc de muncă sau la o relație sentimentală. Punctăm, însă, ca nativii vor da dovadă de o intuiție ieșită din comun și acest aspect îi va mai reechilibra emoțional și îi va mai ancora puțin în realitate. Sfatul nostru este să nu se lase furați de euforia momentului și să nu ia decizii majore, radicale în acaestă săptămână.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Noul „Netflix” a apărut gratuit în România, doar pentru clienții Digi RCS-RDS
Noul „Netflix” a apărut gratuit în România, doar pentru clienții Digi RCS-RDS
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva toate problemele
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Kate Middleton și Prințul William sărbătoresc 13 ani de căsnicie! Ce decizie au luat cei doi, după diagnosticul de cancer. Un expert regal face dezvăluiri: ”Nu va fi ușoară”
Kate Middleton și Prințul William sărbătoresc 13 ani de căsnicie! Ce decizie au luat cei...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...
NOILE REGULI pentru acești angajați din ROMÂNIA. Modificările au intrat deja în vigoare
NOILE REGULI pentru acești angajați din ROMÂNIA. Modificările au intrat deja în vigoare
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
Prințul Harry mai încearcă o dată. Cum s-a autoinvitat în Marea Britanie
Prințul Harry mai încearcă o dată. Cum s-a autoinvitat în Marea Britanie
Primul oraș ras de pe fața Pământului în cazul unui RĂZBOI NUCLEAR. Unde se află „EPICENTRUL” Apocalipsei
Primul oraș ras de pe fața Pământului în cazul unui RĂZBOI NUCLEAR. Unde se află...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
Boala gravă de care a suferit Oana Lis, în timp ce trebuia să aibă grijă de soțul ei: „În viață nu e totul roz”
Boala gravă de care a suferit Oana Lis, în timp ce trebuia să aibă grijă...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...