Horoscop săptămânal 24 – 30 iunie 2019. Fecioarele lasă trecutul în urmă

Publicat: 27/06/2019 | 15:10

Cancan.ro îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 24 – 30 iunie 2019, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 24 – 30 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 24 – 30 iunie 2019 se numără și zodia Fecioară care va face eforturi majore să se împace cu trecutul și să-l lase în spate.

Săptămâna 24 – 30 iunie 2019 este marcată de tranzitul planetei Mercur, planeta comunicării, a prieteniei, a rațiunii și intelectului, dar și a negocierilor și tranzacțiilor, prin zodia Leu. Tranzitul lui Mercur prin semnul Leu nu este dintre cele mai puternice, planeta neavând capacitatea de a-și exprima calitățile sale, neavând puterea cu care este „înzestrată”. Acest aspect, la modul general, ne va face să vrem să ieșim în lumină, să ne facem remarcați cu orice preț prin dialog. Nu contează ce spunem, important este să spunem ceva pentru a părea importanți și astfel putem exagera și dramatiza dialogul. Un alt aspect pe care-l poate favoriza acest tranzit este autosuficiența. Vom avea tendința de a ne crede atotștiitori.

În săptămâna 24 – 30 iunie 2019, Luna va trece prin toate cele patru semne, deci va activa atât pământul, focul, apa, cât și aerul, aspecte care ne vor aduce pragmatism, inițiativă, sensibilitatea, dar și sociabilitate.

Horoscop săptămânal Berbec: 24 – 30 iunie 2019

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia în această săptămână să-și îmbunătățească veniturile. Posibil ca nativii să descopere noi surse de venit sau să rezolve un blocaj financiar sau o sumă de bani să li se returneze. Nu este exclus ca cei mai norocoși nativi să aibă chiar parte de o mărire de salariu. Tot acum, nativiis- ar putea gândi cum să transforme un hobby, o pasiune într-o sursă de venit. În zona sentimentală se întrevăd dialoguri cu persoana iubită, însă cum tendința va fi de impunere a ideilor, a propriilor principiii în relație, nu este exclus să apară și conflicte.

Citește și: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IUNIE 2019

Horoscop săptămânal Taur: 24 – 30 iunie 2019

Cei născuți în zodia Taur activează casa comunicării, a studiilor și a deplasărilor în această săptămână. Nativii vor fi foarte direcți în dialog și chiar vor surprinde prin sinceritatea de care vor da dovadă. De asemenea, pot pleca în deplasări, călătorii, pot discuta și pot primi vești de la persoane din străinătate. Un aspect important al săptămânii este dezvoltarea orizonturilor prin studiu, prin participarea la un eveniment, un seminar, un curs, mai ales că planeta schimbărilor, responsabilă cu știința (tehnică, dar și ezoterică), Uranus a intrat în zodia Taur. Nativii pot trece printr-o perioadă a transformării interioare. Pe de altă parte, vor avea parte de discuții cu membrii familiei, posibil chiar să discute despre regimul unei locuințe, să-și ceară niște drepturi în acest sens.

Horoscop săptămânal Gemeni: 24 – 30 iunie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi interesați de situația din familie și vor avea parte de dialoguri cu părinții, cu persoana iubită posibil privind chiar regimul unei locuințe. Tendința nativilor va fi de a se impune, de a trage singuri concluziile, de a crede că ceea ce gândesc ei este corect și adevărat, iar intuiția le poate juca feste acum. Se cere prudență la locul de muncă, în relația cu superiorii și pe cât posibil diplomație, organizare și conștiinciozitate în desfășurarea sarcinilor zilnice, atât la muncă, cât și acasă.

Horoscop săptămânal Rac: 24 – 30 iunie 2019

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de o săptămână bună, mai ales la capitolul sentimental și financiar. Posibil ca nativii, prin dialog și comunicare deschisă să rezolve niște neînțelegeri legate de relația lor sau de o sumă de bani. Planeta Marte a intrat în zodia Rac și le susține acțiunile întreprinse, de aceea poate chiar ar trebui să se reorienteze către surse noi de venit care să le aducă și plăcere și relaxare, de exemplu, să transforme un hobby, o pasiune într-o sursă financiară.

Horoscop săptămânal Leu: 24 – 30 iunie 2019

Cei născuți în zodia Leu activează casa parteneriatelor, a asocierilor și a căsătoriei. Cu Mercur în semnul lor, nativii pot reuși să facă o impresie foarte bună într-o negociere și pot semna un parteneriat, o colaborare, un contract. De asemenea, este o săptămână în care pot dizolva, pot rezolva o situație legată de soț/soție/persoană iubită. Nativii pot ajunge la un consens și pot lămuri un aspect partenerial care i-a măcinat până acum. Atenție la autoritatea vizavi de partenerul de viață care nu va fi văzută cu ochi buni.

Vezi și aici: HOROSCOP 2019. HOROSCOPUL ANULUI 2019. ZODIILE NOROCOASE ÎN NOUL AN

Horoscop săptămânal Fecioară: 24 – 30 iunie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de o perioadă de introspecție și meditație, de întoarcere în trecut. Amintiri și trăiri din urmă le pot reînvia în minte pentru a le reanaliza, însă dacă tot le conștientizează, ar fi ideal să le și vindece și să nu le lase să le amprenteze prezentul. Nu este exclus ca o persoană din trecut să le reapară în viață, însă prin dialog pot depăși momentul. Este de preferat să se împace cu trecutul, dar să-l lase în spate. Este o săptămână foarte importantă pentru acești nativi deoarece Mercur, guvernatorul lor, este și guvernatorul carierei, prin urmare ar putea lua niște decizii importante cu privire la aspirațiile profesionale, s-ar putea pune în evidență la locul de muncă și chiar prin dialog, discurs, susținerea opiniilor.

Horoscop săptămânal Balanță: 24 – 30 iunie 2019

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de dialoguri care să conducă la rezolvarea unei situații ce vizează o moștenire, un contract, o sumă de bani pe care o dețin împreună cu persoana iubită, cu partenerul de viață. Pe de altă parte, este posibil să se impună în anturaj și să creeze conflicte cu prietenii, însă trecătoare. Totodată, pot cunoaște persoane noi cu care să lege relații solide bazate pe interese comune.

Horoscop săptămânal Scorpion: 24 – 30 iunie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion activează casa călătoriilor, a străinătății, a studiilor înalte și a principiilor și filozofilor de viață. Interesul nativilor se va canaliza către aceste domenii și vedem să fie tentați să facă o schimbare profesională, legată de locul de muncă. Posibil ca cei care așteaptă un răspuns de peste hotare în legătură cu un job să își facă bagajele acum. De asemenea, pot pleca la studii în străinătate. În plan partenrial, pot lua decizii legate de persoana iubită sau de o asociere, de un contract.

Horoscop săptămânal Săgetător: 24 – 30 iunie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător traversează o perioadă tulbure, plină de îndoieli și confuzii, mai ales că guvernatorul lor, planeta Jupiter retrogradează în zodia Săgetător în continuare, însă în această săptămână lucrurile tind să capete mai multă claritate. Dacă pe de o parte vor reanaliza o situație care vizează cariera, poate prin remodelarea unor aspirații de viitor, pe de altă parte pot avea parte de dialoguri care să le schimbe, în sensul bun, niște principii de viață. Se întrevede determinarea nativilor de a face față provocărilor și chiar au mari șanse de izbândă.

Horoscop săptămânal Capricorn: 24 – 30 iunie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au o săptămână foarte bună din punctul de vedere al asocierilor, colaborărilor, fie cu partenerul de viață, fie cu persoane din cercul de prieteni. Posibil ca nativilor să li se propună oferte, noi contracte din care să scoată bani, mai ales în cazul acelora care au sau doresc să aibă o afacere pe cont propriu. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja în această perioadă. Atenție la conflictele cu persoana iubită care pot lua naștere de la bani.

Horoscop săptămânal Vărsător: 24 – 30 iunie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător încep săptămâna în forță și au toate șansele să se afirme acum, să se impună în fața celorlalți și să câștige popularitate. Se poate contura o personalitate puternică acum, de aceea trebuie să-și folosească toate resursele pe care le au la îndemână. În zona parteneriatelor se întrevede ocazia de a-și rezolva conflictele, iar asta poate însemna atât rezolvarea neînțelegerilor cu persoana iubită, soț/soție, cât și rezolvarea dezacordurilor cu partenerii de afaceri și colaboratorii, lămurirea unui context prin dialog și negociere.

Horoscop săptămânal Pești: 24 – 30 iunie 2019

Cei născuți în zodia Pești încep săptămâna cu mult optimism și entuziasm. Nativii, grație aspectului pozitiv creat în primele zile între Lună și planeta lor guvernatoare, Neptun, care retrogradează în zodia Pești, aceștia vor avea tendința de a fi peste măsură de visători și nu este exclus să se iluzioneze cu privire la un loc de muncă sau la o relație sentimentală. Punctăm, însă, ca nativii vor da dovadă de o intuiție ieșită din comun și acest aspect îi va mai reechilibra emoțional și îi va mai ancora puțin în realitate. Sfatul nostru este să nu se lase furați de euforia momentului și să nu ia decizii majore, radicale în acaestă săptămână.

Citește și...